| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Životodárný hlen aneb Symptotermální metoda I.

[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 327 [Dalších 227 >>]
21.12.2004 18:27:50
Holky co to zde placate? Myslim,ze jste na spatne adrese!!!! Ahoj
21.12.2004 18:14:15
Ono to je tak. Doma mam tabulky stazeny z "rodiny" - tam si to vyplnuji kazdy den. Do pocitace(fertility) si to taky pisu, ale... To, co jsem ti poslala neni tam vzdy. Pokud si tam zaregistrujes, tak oni ti první mesic poslou planovaci kalendar na mesic( plodne a neplodne dny), OVU ti take zaznamenaji. Ale to mi dovolili jenom jeden mesic. Ten dalsi si tam muzes psat teploty OVU ti ukazou az nakonci mesice. Tento mesic mi poslali( nechapu z jakych duvodu) nejaky darek na 5 dni. A tak jsem si mohla udelat tu " analyzu" za tri mesice. Dlouho mi totrvalo, nez jsem se naucila pracovat s timto programem. Posluti graf za tento mesic. Vsak to uvidis.
ZuziP
  • 
21.12.2004 17:33:52
July, presne... ja som uz po niekolkych diskusiach presvedcena, ze skutocne nejde o to, ze placanie pride ako jedina moznost, ale je mamickam jednoducho pohodlnejsia ako nieco ine....
Mamy placajuce svoje deti to nerobia preto, ze je to jedina moznost. Nie je to pravda, moznosti je vela. Oni si zvolili placanie, lebo je to pre nich pohodlnejsie... a hlavne su presvedcene, ze je spravne. To je ten rozdiel medzi nimi a nami, co deti neplacame.
July, dcerka a syn
  • 
21.12.2004 17:29:24
Sylvo,
Tvuj pripad bych vyrezila naprosto bez problemu. Batole bych vzala do naruce a uz by psa trapit nemohlo... Proste to nechapu. Ja to vnimam tak, ze dite cca do 2,5 let prilis nechape, co se od neho vyzaduje. Tak treba to zminene uklizeni hracek. Ja jsem od sve 2 lete dcerky nevyzadovala, aby si hracky sama uklidila. Vzdycky kdyz se melo uklizet, tak jsme si zaspivali pisniku o "uklizeni". Dcerka ji mam moc rada a hrou hazeli hracky do kosicku na hracky. Ale ocekavat od ni samotne, aby si hracky uklidila, tak to je jak si predcasne...
Nivea
21.12.2004 17:22:24
Ten graf vypadá fakt dobře:)je to pkně přehledný:)asi se tam taky zaregistruju abych mela vetsi rozhled a neměla v tom takovej maglajs:)
Tiffi
21.12.2004 15:25:35
Miruš, s měřenim teploty jsem začela po měsíčkách a byla do těch 36,6. OVU jsem měla 3.12. a taplůtka mi stoupla 4.12. na 37,2 - 37,3. Od včerejška si měřim těch 37,7(v pochvě).
21.12.2004 15:04:05
Tiffi, prosim te napis mne jak dlouho mas tak vysokou teplotu, vlastne od kdy? Diky. Miruš
21.12.2004 14:53:33
poslala jsem ti na e-mail neco zajimaveho, tak se tam podivej. Mirus
Tiffi
21.12.2004 14:40:58
Ahoj,tak mi tepolota neklesla, je stále 37,7! V tom článku o měření bazální tepolty píšou že když teplota neklesne do 18 dne tak je žena těhotná. Já mám dneska 19 dní po OVU a teplota neklesla, asi jsem holky těhulka. Chci si jít koupit testík, ale bohužel nemůžu, manžel má rozbité auto a tak dneska jezdí mim. Domu přijede až někdy večer, tak to hold musim vydržet do zítřka. Já vim že jsem říkala že si ho udělam až ve čtvrtek, ale nemůžu to vydržet.
Holky mě nebolí celý prsa, jenom bradavky a nemůžu si na ně sáhnout. Břicho mě bolí jinak než při měsíčkách, je to taková tupá bolest, která se dá vydržet. Ono se to dost špatně popisuje, třeba když se pro něco ohnu, tak mam pocit jako by mi vevnitř něco překáželo. Je to dost zvláštní. Ale to samí měla i moje maminka i kamarádka. Třeba moje sestřenice neměla vůbec žádný příznaky. Jí to začalo až po druhym měsíci.
[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 327 [Dalších 227 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.