20.12.2004 11:48:41
Holky, jakoumate teplotu pred OVU a PO OVU. Ja mam obvykle pred - 36.0 az 36.4, po OVU mam vzdy 36.8 az 39.0(37.0). Dnes 7. den po OVU mam teplotu stale 36.9. No, tak nevim...
|
20.12.2004 11:41:00
Ahoj Henadi Snažilka i Tiffe. Holky, drzim vam palce!!! At vam to vyjde - vypada to nadejně. A hlavne se ozvete. Miruš. A ta teplota 37.2 - zda se mi, ze asi poroste za chvili brisko. Ahoj.
|
20.12.2004 11:19:54
ahoj holky, kdo mate lady fertility tester, zatim mi funguje, docela dobre rozpoznam "struktury" plodnych a neplodnych dni, jen tam nikde nebylo napsano, jak vypada struktura v pripade otehotneni. Jako u plodnych nebo neplodnych dni? Vite to nekdo?
|
Lucie,snažilka |
• |
20.12.2004 8:36:48
Ahoj Moni,
tak testy dopadly stejně jak minule, bída. Takže mě doktorka nasadila nějaký hormony který by to tam měli vevnitř všecko upravit, ale zároveň při jejich braní můžu klidně otěhotnět, tak jsu zvědavá jak to dopadne. Přeji i Tobě nádherné Vánoce a taky věřím, že příští rok už je budem prožívat s jedním človíčkem navíc :o) Lucka |
• |
20.12.2004 8:30:50
Ahoj Lucka.
Tak ako ti dopadli tie vysledky rozborov. Som velmi zvedava. Ja som dostala menzes po injekcii. Cize zase po starom. Teraz sa budeme zasa snazit, ale tazko to pride, ked menzes asi bude znovu len po injekcii. Rozhodla som sa, ze po novom roku navrhnem doktorke sama, aby mi urbila nejake ine vysetrenia alebo ma odporucila niekam inam. Drzim ti palce a zelam krasne vianoce. Aj ked bez babätka. Ale o rok snad uz budeme aj my mat tie svoje, alebo aspon pekne bruska. Napis mi co mas nove. |
Nivea |
19.12.2004 18:20:26
ježiš, to vypadá strašně nadejně:)moc ti to přeju:)ja byt tebou tak hned uz delam test:):):)já snad budu taky maminecka...mam porad 37,2...moc ti držím palecky, urcite se ozvi,až se dozvis vic:)
|
Tiffi |
19.12.2004 15:26:44
Ahoj, tak měsíčky jsem ještě nedostala. Teplota mi ještě neklesla, stále je 37,2-37,3. Bolí mě šíleně bradavky, jsou dost nateklé a takový do červena. Dneska mi je konečně líp(zatim). Jsem dost napnutá, pokaždý když jdu na záchod tak mam strach že uvidim krev na kalhotkách. Přitom když jsem vysadila prášky, tak jsem říkala že to až tak prožívat nebudu, že když se to nepovede teď tak jednou určitě. Ale když vim že jsem to měla dneska dostat, tak jsem jak na trní.
|
Nivea |
18.12.2004 12:05:03
A teplotu mám okolo 37,5:)
|
Nivea |
17.12.2004 17:34:56
Podle toho vseho, co jsi napsala, by to vypadalo, že by jsi mohla mít miminko:))))Mne taky zacala palit zaha, od vcerejcka mne boli ten zaludek-je mi na zvracení a taky mam takovy brneni a pichani v popdbrisku...a ten hlen mam taky:)prsa citliva nemám...četla jsem na jinym serveru, ze tak 5-10dni po oplodneni se začíná rozvinovat deloha a usazuje se tam vajicko,t ak ze to trosku boli, jako prichazejici MS..ptala jsem se mamky, ta mi hned poreferovala, ze ona to mela taky...tak ted jenom aby nam to oboum vyslo:))))
|
Tiffi |
16.12.2004 17:06:08
Ahoj Hani, já jsem po ovu už 14 dnů. Asi týden mam zvláštní pocit v podbříšku, je to jakoby brnění, neumim to popsat.Častěji chodim čůrat, ale to může být taky třeba mírnym nastydnutím. Od včera mam citlivé bradavky a dneska mě dost pálí žáha, dokonce v jednu chvíly mi bylo na zvracení. Jsem taky docela dost cilivá, všechno mě hned rozbrečí. V neděli mam dostat měsíčky, tak ta citlivost může být i tim. Měříš si teplotu?? Já jí mám pořád vyšší, hlen mam stále lepkavý a dneska je ho celke hodně. Jsem zvědavá jestli z toho nakonec bude mimi a nebo ty vošklivý měsíčky!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.