Tiffi |
18.2.2005 17:48:12
Ahoj, včera jsem sem dávala svuj příspěvek, ale koukám že tu neni.
Už sem 49 dní od poslední MS a stále jsem to nedostala! V úterý jsem si dělala tt ten ale vyšel negativně, tak nevim. Včera jsem si po delší době měřila BT a ta byla 37,1. Podle teplůtky bych těhotná být měla. Příští týden jdu na krev, snad se dozvim šťastnou novinku.A jak jste na tom vy?? |
Tiffi |
17.2.2005 20:21:14
Ahoj holky, stále jsem to ještě nedostala.Jsem 48 dní od poslední MS. Jsem zvědavá co z toho bude, v út jsem si dělala tt, vyšel ale negativně, tak nevim BT jsem si měřila dneska asi po 8 dnech a je 37,1.Podle teploty bych těhotná být měla, ale kdo vý. Příští čtvrtek jdu na krev, doufám že bude pozitivní.
A jak jste na tom vy??? |
17.2.2005 13:05:22
Ahoj Tiffi, holky kde jste? Ja dnes ucekava tu mrchu ... No, zatim nic. Od 5. dnes jsem papala Clostilbegyt na stimulaci OVU.
Tak pa. |
8.2.2005 8:14:44
Ahoj holky,
jsem z toho na prasky. Od pateho dne cyklu jsem dvakrat denne pouzivala Colstilbegyt. Lekar mi rekl, ze mam prijit az 22. den cyklu na odber krve - zjistime kolik mam hormonu v krvi, tudiz budeme vedet jestli OVU probehla. V nedeli jsem mela hrozne bolestli v podbrisku, nejvic me bolelo z prave strany. V instrukci jesm precetla, ze Clostilbegyt bych se mel pouzivat pod dohledem lekare, rovnez bych lekar mela sledovat jak roste folikul. Na zadny ultrazuk jsem nebula objedna. Ja nechapu proc si clovek vsechno musi vydupat na te gynde??? Tez jsem precetla na na "rodince", ze Clostilbegyt ma vliv na hlen - vysusuje ho. Opravdu jsem zadna " vajecny bilek" ne zaregistrovala. Vzhledem k temu, ze mi pan doktor rekl, ze mam anovulacni cykly - jsem prestal merit teplotu( celou dobu jsem si mylsela, ze podle krivky ovuluji). No a co ted? Teplotu nemerim, hlen mi rovnez nic nerika, na ultrazvuk jsem nebyla objednana. Nemam ani nejmensi tuseni, kdy jsem mela OVU. Vim, ze to na te gynde reknu, ale co pak musi se clovek tak vseho doprosovat?.. |
Nivea |
30.1.2005 17:04:22
Měsicky mi ted skončili a o miminko se nesnažíme, ponevadz s tou prací je to hodne spatny, nechtela bych ho privest do tak spatny financni situace a le porad doufam, ze to vyjde:(((((a hledam praci...
|
Hanka |
• |
30.1.2005 8:46:35
Ahoj Vando!
Musím tě povzbudit mám 2//!!!!!!Zatím je slabá,ale doufám ,že to vyšlo!Léčba zabrala na prvý pokus.Jen jsem potřebovala popostrčit(haha).Tak snad se ti zadaří!!!Pá Hanka |
Tiffi |
29.1.2005 13:54:01
Ahojky holky! Miruš hlavně že už víš důvod proč jsi nemohla pořád otěhotnět! Co ti řekli na gyndě? Pomůžou ti ty prášky na to aby si měla OVU? A pak už konečně krásně veliký bříško?!
Mici já si myslim že jsi ok. Sleduješ si hleník, protože i když máš 100% OVU tak nekvalitní hkeník to může všechno zkazit. My jsme v době OVU jedli jak králíci a je pravda že hleník jsem měla hodně dlouhej, určitě byl lepší než naposled. Tak a teď musíme jenom čekat jesti nám to bylo k něčemu platný! Ještě jsem to nedostala a teplota neklesá tak uvidim. Moc tomu ale nevěřim, minule jsem se těhotně cítila pár dní po OVU, ted se těhotně necítim vůbec jenom mě pálí chvilkama žáha to jsem klidně mohla sníst něco co mi moc nesedlo. I když nevěřim že jsem těhu ta i tak na sebe radši dávam pozor, ráno jsem zapadla u rodičů do metrový závěje a jenom sem sledovala svojí křehkou maminku jak mi lopatou podhrabává auto. Mamča mi nedovolila vůbec jí nějak pomoct, má hrůzu z toho že kdybych byla náhodou těhu mohlo by se mi zase něco stát. Tak jsme spon pobavilj sousedy! Mějte se krásně a buďte na sebe opatrný! |
28.1.2005 8:21:06
Ahoj Tiffi,
byl a jsem u lekare. Sdelil mi, ze se mi neuvolnuje vejicko, tudiz mam anovulacni sykly. Mam predepsany Clostibegyt. Je to smutne. Ale jsem rada,ze to vim. Tak se mej. Mirus. |
Mici, snazilka |
• |
27.1.2005 17:42:53
Ahoj Tiffi,
trochu si delam srandu:-) Chodim ke gynekolozce, ktere jsem vylicila, ze chci mimco. Ona ma zkusenosti i s lecbou neplodnosti a tak me hned zacala vysetrovat (krev - zda ovuluju, hormony atd). Pred ovulaci, kdyz bylo vajicko uz pekne velke, mi pichla pregnyl - to zaruci, ze ovu fakt probehne. Vis kdy, tak se da presne naplanovat tuleni. No,ale stejne to nezabira, tehu nejsem. Zatim:-) Udela mi kontrolu pruchodnosti vejcovodu. A pak se vrhnem na toho myho chlapa:-) Opravdu ti zavidim, ze vis, ze muzes otehotnet. A kdyz nebudes delat zase skopiciny, ze mimi budes mit:-) Tak hodne stesti. Nam vsem:-) Mici |
Vanda |
• |
25.1.2005 17:49:41
Hanko, úplně s tebou souhlasím.Jsem stejný "případ".Říkala jsem si to samé, šlo to poprvé, aspoň víme, že to jde.U nás se to nedopadlo zhruba před rokem a od té doby nic...Teploty radši neměřím, hlen už také nesleduji - podle něj bych měla ovulaci několikrát do měsíce.Tak už vyloženě čekám na štěstí a náhodu a doufám, že se zase zadaří.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.