Nivea |
18.1.2005 14:10:59
Taky si myslim,,,,treba ted, kdyz jsme u nas v krizi s tou praci, tak se mi to povede..nejhorsi je to, ze nemám odpracovano ani pul roku , minuly rok jsem vysla ze skoly...tzn. ze bych ani asi nepobirala materskou, nevite jak to s tim je???
|
18.1.2005 8:19:40
Ahoj holky,
drzim vam vsem palce. Ale myslim si, ze bychom jsem mely s tim blaznenim trochu prestat. Kdybychom jsem opravdu na to tolik nemyslsly, mozna bych se nam lepe darilo na tom " tvoreni" miminek. Mejte se krasne. Ja jsem tento mesic mela nejake divne teploty - vubec nevim jestli jsem mela OVU nebo nemela. A uz nad tim nebadam. Ahojky. |
Tiffi |
17.1.2005 21:03:21
No tak tuhle práci bys vážně asi dělat nemohla. Já jsem kadeřnice, práce pro těhulku to taky neni zrovna nejlepší, je to stojavý zaměstnání a občas neni ani čas si sednout a odpočinout si. Nejhorší jsou ty smradlavý trvči.
Určitě se ti to brzy podaří a budeš těhulka!! Mojí kamarádce umřelo v 8tt v bříšku mimi. Pak se 9 měsíců snažili o další a pořád nic, nakonec to vzdala a ted tu maj krásnou dvouletou holčičku! |
Nivea |
17.1.2005 19:25:36
Obor mám hodne spatny - rizikové zamestnani. Jsem chemik-laborant, takze s praci v oboru pocitat ani nemuzu, po skole jsem stejne delala jenom prodavacku...a porad nic....ale i tak doufam, ze nam to nejak vyjde, kdyz nebudem na to myslet a kazdej den kontrolovat hlenik a eplotu jako blazen..uz jsem myslela, ze mi z toho hrabne....:(((uvidime...snad čas všechno vyresi..
|
Tiffi |
17.1.2005 18:46:44
Mici jak dlouho se snažíš o mimi a jak to že jsi pod vedenim doktorky?? Promiň že jsem tak zvědavá!
|
Tiffi |
17.1.2005 18:32:44
Ahoj holky tak jsem se 14 konečně dočkala OVU. Bála jsem se že ovulovat možná po tom potratu nebudu, na štěstí jsem se mílila! Měla jsem i pořádně dlouhej hleník, tak snad se nám to znova podaří!! Henadi to stou prací mě mrzí, snad něco seženeš. Je pravda že s bříškem tě asi moc lidí zaměstnat chtít nebude. Taky hlavně záleží co máš za obor. Držim ti palečky ať něco seženeš.
|
Mici, snazilka pod vedenim doktoru |
• |
17.1.2005 17:37:50
Ahoj Henadi,
precetla jsem si par tvych prispevku a chtela bych te povzbudit! To, ze jste na poceti prestali myslet je asi dobre reseni, psychika je mrska. Ja to znam, "ziju" od menstruace k menstruaci:-). S praci jak pises sice nic moc, ale mam kamosku, ktera otehotnela tesne pred podpisem pracovni smlouvy, na ferovku to zamestnavateli rekla a dohodli se na dobe urcite. Vsechno jde! Jasne, s briskem by se po tobe nadsene zamestnavatele neprali, ale prace se sehnat da. Tak hodne stesti! Mici |
Nivea |
16.1.2005 20:33:56
Ja opravdu premyslim od menstruace k te dalsi...dohodli jsme se, ze na to prestanem myslet a delame jako by nic..navic, jsem taky ztratila praci, a momentalne, je to hodne spatny...s briskem by mne nikam nevzali:((((
|
13.1.2005 16:24:43
Ahoj Tiffi, děkuji, určitě na tvou radu dám a budu opatrná.
A teď k tobě: všechno zlé je k něčemu dobré. Zřejmě jsi byla vyčerpaná , málo spánku, práce a to auto. Příště si musíš už dávat větší pozor. Určitě dej vědět, jak to pokračuje. Už bys měla mít plodné dny, ne? Takže tuli, tuli. |
Tiffi |
13.1.2005 12:49:13
Ahoj tak to je nádherný!!! Musíte být s manželem moc štastný vid! Hlavně bud na sebe opatrná! Já jsem na sebe asi zrovna moc opatrná nebyla, brala jsem to tak že těhotenství neni nemoc a že můžu dělat všechno jako dřív. Pouze jsem přestala tahat hodně těžký věci a cvičit, jenže to bych stejně nezvládla při tom jak jsem byla pořád strašně ospalá. Těch pár dní po vánocích jsem měla dost náročný. Od rána do noci samá návštěva, pak jsem tlačila kamarádky auto ze závěje když zapadla a to asi byla ta největší chyba odsaď se to asi už všechno nabalovalo. Na Silvestra jsem dost tancovala a šla spát až v 6h. ráno, spala jsem jen pár hodin a rychle jsem musela utíkat do práce. Odpoledne jsem nesla těžkou krabici s chlebíčky, prostě jsem si myslela že mě se nic stát namůže, večer jsem začala krvácet. Teď vim že příště budu o dost opatrnější, vždyť už ted jsem si ubrala práci, nechci pro příště riskovat.
Počkej až toho drobečka uvidíš na ultrazvuku. Je to moc krásnej pocit. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.