Monika* |
• |
13.1.2005 11:50:22
Ahojte babulky.
Tak ja som na tom stale rovnako. Menštruácia stále nikde a tehotná tiez nie som. Uz som zufala. Chystam sa povedat doktorke, aby ma poslala do nejakeho specilaizovaneho centra. Som zvedava co mi na to povie. |
12.1.2005 14:06:22
je tam chyba 27.12.2004
|
12.1.2005 8:21:12
Ahoj Henadi,
ja jsem dostala mesicky v termin( 27.12. 2005). Teploty jsem mela ten mesic nejake divne. Pripada mi, ze jsem OVU nemela. Zatim ahoj. |
11.1.2005 19:40:29
Ahoj Tiffi, určitě ti doporučuji ať na to hned skočíte a třeba i vyzkoušíte prstíčkovou metodu. Jsem si jistá, že za pár týdnů, uvidíš //.
Já se řadím dnešním dnem do těhulek. Mám to jen z krve a na ultrazvuk jdu příští pátek. Snad to bude vpořádku. Přeji hodně štěstí. |
Tiffi |
11.1.2005 16:17:23
Ahojky, včera jsem byla u mé doktorky a na štěstí jsem úplně v pořádku a nic ve mě nezbylo, tak že nemusim na výškrab!!! I když jsem moc smutná jak to všechno dopadlo tak mam velikou radost z toho, že nám doktorka dovolila zkoušet mimi hned. Tim že je vše ok tak nevidí žádnej důvod proč se o miminko nepokoušet dál, protože kdybych si prý neudělala TT a neměřila si tepůtku tak bych si mysela že jsou to jen opožděný měsíčky a nijak bych to neřešila a taky by sme se o mimčo snažily dál. Beru vitamínky Babyplan o kterých mi řekla že jsou vinikající na podporu početí, začala jsem jíst brokolici kterou nemam zrovna moc ráda , ale je v ní hodně kys. listové tak jí baštit budu pro mimi to překousnu. Dočetla jsem se že by chlapi měli baštit okolo OVU nadměrné množství vit. C ( aby se spermie pohybovaly odděleně). Lepší než jíst umělé vitamíny je lepší jíst hodně pomerančů nebo jiného tropického ovoce. S tim můj manžel naštěstí žádný problémy nemá, ovoce mu moc chutná. Včera jsem mu koupila dýňová semínka, obsahují hodně zinku, který je prý nepostradatelný pro dobrou kvalitu semene. Zinek je důležitý pro udržování počtu spermií a jejich pohyblivost. Chlap má sníst hrst dýnových semínek denně.
Henadi co se děje? Už jsi byla na tý gyndě? Bereš vitamínky? |
Bára |
• |
10.1.2005 21:30:56
No prave, nejhorsi je to cekani - mimco chci uz asi pet let :-) Nejdriv jsem musela cekat az dodelam vejsku a kdyz jsme se konecne s menzelem dohodli, ze uz by to slo, tak clovek zije od menstruace k ovulaci, strach, ze to propasnem a pak zas od ovulace nervy, jak to dopadlo, sledovani priznaku a blazneni az k dalsi menstruaci. A pritom kazdy rika, ze se na to nema myslet, protoze pak to jde mnohem hur.
Hrozne moc ti to preju, ze vam to vyslo (snad ano). Za chvili budes mit zas jine starosti - jak zdrave jist, co miminku nakoupit a tak. Jejda, jak ja se na to tesim... :-) Tak dej vedet, jak to dopadlo. |
10.1.2005 18:15:59
Nic si z toho Barčo nedělej, a těš se na novou ovulaci. Je pravda, že já tenhle poslední cyklu byla pořád na prášky. První jsem se už třásla na ovulaci a když bylo poní, byla jsem pořád na měkko, neustále jsem brečela, že je to všechno na nic - prostě depka. No nakonec to vypadá hodně nadějně. Dnes mě doktorka vyšetřila (je sice hodně brzy, ale jsem nachlazená), ale nic samozřejmě nebylo vidět. Od ovulace je to 18 dní. Ale prý to tam mám vevnitř pěkně "vystláno", takže to na těhotenství vypadá. Vzala mi krev a zítra si mám zavolat. Tak nervózní jsem nebyla snad ani u státnic. Dřív bych byla nadšena z pozitivního testu, ale doktor je doktor. Zatím pa, kdyžtak dám vědět, jak jsem dopadla.
|
Bára |
• |
10.1.2005 12:37:31
Jani, dekuju za povzbuzeni, ale delala jsem si dalsi test a ten uz byl negativni. Vcera se mi stalo, ze jsem uplne normalne omdlela. To se mi jeste nikdy predtim nepodarilo. Asi mam uplne nejake jine zdravotni probemy, ale tehotenstvi to neni. Ale tim uz vas nebudu obtezovat.
Henadi, proc jste se prestali snazit??? |
Nivea |
9.1.2005 16:37:51
Ahoj Tiffi, to je mi líto....ale máte pravdu, že je lepsi ze se to stalo ted, nez pozdeji, treba v tom patem mesici jak pises...My jsme se prestali snažit...
|
8.1.2005 12:13:38
Ahojky Báro, určitě jsi slyšela o tom, že žena může normálně menstruovat i klidně celé těhotenství. Být tebou tak letím úprkem k lékaři ať on zjistí, co to má zanmenat.
Může to být i zamlknuté těhotenství. A kdyby ano, bylo by dobře, kdyby tě doktor viděl. Ale já ti přeji ať to ta lepší zpráva. Hodně štěstí a dej vědět, jak jsi dopadla. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.