| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Životodárný hlen aneb Symptotermální metoda I.

[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 327 [Dalších 257 >>]
Bára
  • 
8.1.2005 12:08:25
Ahoj Tiffi. Jen ti chci rict, ze je mi to strasne moc lito, uplne mi tekly slzy, kdyz jsem to cetla. Asi nema cenu te utesovat, musis si tim smutkem projit, ono to casem prejde. A pozitivni na tom je, ze aspon vis, ze otehotnet muzes, ze jste oba zdravi. Priste si budes hlidat i to spineni a ono se to urcite povede.
Tobe Jani moc gratuluju, snad uz je to definitivni. Hlavne na sebe davej pozor.
Ja jsem na tom nejak divne - o Vanocich jsem dostala normalne MS jak jsem mela, i mi klesla teplota jak mela, ale porad jsem se citila a citim tak nejak divne. 8. den cyklu mi stoupla teplota, jako bych mela po ovu, ale to je hrozne brzo (normalne ji mivam az tak 16. den). Tak jsem si dnes delala test a vysel pozitivni. Ale ani se moc neraduju, vim, ze to asi nic neznamena. Ty testy jsou desne nespolehlivy. Zitra zkusim dalsi a uvidime. Tak zatim ahoj vsem.
7.1.2005 22:23:43
Ahoj Tiffi, já vím,že tady mezi vás moc nezapadám, ale přesto ti chci říct, jak je mi to líto. Moje švagrová měla před 2 roky úplně to samé. Podruhé si to už hlídala a opět začala špinit. Hned, opravdu hned šla k doktorce a díky tomu to zachránily a dneska tu máme 3měsíční neteř. Takže díky ní vím, že i když dojde ke spinění, je nutné jít k lékaři.
Já tento měsíc poprvé měřila, udělala si tabulku na fertiliti a zatím to vypadá hodně nadějně. 3 testy pozitivní, tak běžím příští týden k lékaři.
Jo ještě jedna věc - pokud ti nenakáže doktor pauzu ve snažení, tak ti mohu dát i dobrou zprávu . Moje švagrová by řekla, že jsi teď perfektně po tom neštěstíčku jako pohnojená, tak by to mohlo jít rychle. Jí doporučili půl roku pauzu a po tom špinění už zůstala na nemocenské.
Tak ti přeji hodně štěstí, ať to brzy zase vyjde.
Tiffi
7.1.2005 18:13:43
Ahoj holky, jsem moc smutná, protože jsme o miminko přišly! Na nový rok jsem začala slabě krvácet, ale myslela jsem si že to nic neni, protože podle těch knížek co mam doma krácí víc jak 50% těhulek. Druhý den se krvácení mírně zhoršilo a to už jsem se začala trochu bát.K doktorce jsem šla až v podělí. Doktorka mi udělala ultrazvuk a mimi jsem poprvé viděla, teda spíš ho viděla moje doktorka já na tý obrazovce nic nepoznala. Když viděla jak krvácim tak mě hned poslala do nemocnice. Z nemocnice mě po pár hodinách pustily domu, protože jsem byla málo těhotná a stim se nic nedělá. Prostě se jen čeká jak to dopadne. Dostala jsem prášky na zastavení krvácení a na udržení plodu, bohužel to nepomohlo. Ve středu jsem byla znova u doktorky udělala mi krevní testy atd. dneska jsem tam volala a dozvěděla jsem se že krev mam negativní a mam přijít ještě v pondělí na prohlídku aby jsme zjistily jesli ze mě odešlo všechno, nebo budu muset jít na vyčištění. Je mi z toho dost smutno, hold jsem zase jedna z vás snažilek!!! S manželem říkáme že je lepší že se to stalo teď než třeba v pátym měsíci, když už bych měla bříško a pohyby. To by asi pro mě bylo hodně těžký se přez to přenést.

Tak zatim pa snažilky!
monika*
  • 
7.1.2005 8:26:52
Ahojte babulky.
Ja som si akurat vcera kupila ten mikroskop. Ale na tuto otazku ti odpovedat neviem. Neviete mi zasa vy poradit, ci uzivanie pripravku Gynex moze uskodit babätku v pripade,ak by som otehotnela a nevedala o tom.
Inak Vas vitam v novom roku a zelam vela stastia.

Nivea
5.1.2005 12:18:57
Tiffi, Mirus???Tak jak vam to dopadlo???Jste těhulkami,,??Nikdo se ani neozve...
Jana P.
  • 
2.1.2005 19:08:02
Hodně štěstí do dalšího roku a hlavně příjemné tvoření miminek, které má pozitivní výsledek vám všem přeje Jana
Jana P.
  • 
29.12.2004 9:27:03
Ahoj Báro, já to mám taky trošku rozhozené (teplotu a hlen). Teplota se mi zvedla v poslední den bílkového hlenu, ale myslím, že už se i ten hlen během dne vytratil, takže by to možná sedělo. Tulili jsme se skoro denodenně 2 dny před a 2 dny po hlenu i mezitím, tak snad. Kolem mne všichni otěhotní téměř lehce, tak jsem trošku nervozní. To mi asi taky nějak neprospívá. Teď nezbývá než čekat. Dám vědět, jak to u mě probíhá dál. Ahojky
Bára
  • 
28.12.2004 22:08:30
Ahoj Jani. Ja jsem to pochopila tak, ze kdyz dostanes bilkovy hlen, tak se telo pripravuje na ovulaci. Presne v den ovulace by mel zmizet, zaroven by mel ztvrdnout cipek a zaroven trosku poklesnout teplota nebo zustat nizko. To znamena prave probehlou ovulaci. Druhy den zacnou pusobit hormony, takze teplota stoupne, hlen uz neni zadny a cipek zustava tvrdy, a to vse az do konce cyklu. Pro otehotneni je to uplne nejlepsi posledni den bilkoveho hlenu (spermijky v nem v klidu preziji az do druheho dne, kdy je ovulace a mohou oplodnit vajicko). Zkouset se to ma vsechny dny bilkoveho hlenu az do prvniho dne stoupnuti teplot. Takhle to je ale ukazkove, ja to treba mam cele rozhozene (hlen jindy, teplota jindy, cipek jindy), proto mi mozna nejde otehotnet. Nicmene preju hodne stesti at to tobe vyjde. B.
Nivea
28.12.2004 20:42:42
Hlen sleduju ted prvni mesic, bílkový jsem u sebe objevila jenom jednou za cely cyklus a to rano, takze do 24 hodin mela probehnout ovulace...Jinak čípek jsem taky chtela sledovat, snad jsem nemotorná nebo co, ale nejak ho nemuzu nahmatat..asi jsem lempl:)Taky jsem si rikala, ze to ma jediny plus, ze muzu na silvestra poradne pit:)
Jana P.
  • 
28.12.2004 16:26:57
Ahoj holky, tak si tu čtu vaši diskusi a první jsem napsat nechtěla, ale teď jak jsem s napětím čekala, co bude, tak jsem to už nevydržela. Chci se jen zeptat, jestli jsem to dobře pochopila - snažit se mám, když je hlen bílkový (já ho měla teď 3 dny. Když zmizí, znamená to, že proběhla ovulace? Probíhá během toho hlenu nebo až potom - jsem z toho trošku zmatená. Jsem 16. den cyklu (je to první měsíc,co se měřím) a ovulaci jsem měla asi 23.-24.,25.se hlen ztratil), takže jsem v očekávání. Cykly mám pravidelné 29 dní a snažíme se 5 měsíců. Jen bych chtěla od vás pomoci, jestli si to o té ovulaci myslím správně. Tobě Tifi přeju, ať vše vyjde tak, jak má a vám dvěma, ať to čekání rychle uběhne - je to o nervy, že. Jana
[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 327 [Dalších 257 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.