Tiffi |
28.12.2004 13:28:38
Ahoj Báro, já měla bílkovej hleník taky tři dny a jak mi začal tak jsme se milovaly každý den.Jinak před tim obden, protože jsem v téhle metodě nebyla zkušená a vim že spermijky v děloze pár dní přežijí. Radši se řid podle hlenu protože, teplota ti stoupne až když je po OVU. Jinak jsem s nahmatánim čípku probém neměla,jenom nevim jestli byl otevřený, protože mam dlouhé nehty a s nima moc zkoumat nejde.
|
Bára |
• |
28.12.2004 13:12:43
Jo a sledujes si hlen a cipek? Mne pripada, ze cipek mam porad stejny a ten nejplodnejsi hlen mam tak tri dny pred stoupnutim teploty, takze vlastne ani poradne nevim, kdy tu ovulaci mam :-(
|
Bára |
• |
28.12.2004 13:03:03
Tak ja uz to taky dostala :-((( Presne jak rikas - i me ceka dalsi mesic blazneni a doufani... Ziju jak cvok od ovulace k ovulaci. Aaaach joooo. Aspon se muzeme na Silvestra opit :-)
|
Tiffi |
28.12.2004 11:49:41
Ahoj Henadi, to mě moc mrzí. U nás vánoce proběhli opravdu skvěle! Celá rodina brečela štěstím a už se dokonce dohadovali co to bude! Byla to fakt sranda. Na příští týden jsem objednaná k doktorce už to chci mít za sebou. I když vim že jsem těhulka, tak stejně dokud to neni potvrzený od doktora, tak člověk pořád pochybuje. Včera jsme s kamarádkou zapadly s autem do závěje a já jí musela tlačit, aby jsme se z ní dostaly ven. Doufám že to nebude mít žádné následky. Když jsem to pak vyprávěla doma , tak jsem si od manžela musela vyslechnout kárání. Držim ti palečky, aby jsi příští měsíc byla tak štěstná jako jsem teď já!! Papa
|
Nivea |
28.12.2004 9:05:14
Tak nic:(Dneska jsem dostala MS...Zase je přede mnou další měsíc doufání, že se to povede...Jojo, ty testy jsou opravdu děsný, kašlu na ně...když to tak vezmu, tak ta teplota je hodně dobry ukazatel...chjo:(
|
Bára |
• |
27.12.2004 23:16:43
Hmmm, to je divny s tim testem, vetsinou to byva spis naopak - ze tehotna jsi a test to neukaze. Treba ta teplota neni tak spolehliva... Hlavne, abys nedostala MS (i kdyz ani to nemusi nic znamenat - nektere holky to maji, i kdyz tehulky jsou). Ta nejistota je priserna. Proc jeste nikdo nevymyslel nejakou metodu, jak zjistit, ze se to povedlo hned po poceti??? :-) Tak dej vedet, co je u tebe noveho. B.
|
Nivea |
27.12.2004 16:12:45
Taky už mi to tak připadá..MS stále nepřišla a teplota mi dneska klesla na 36,5..takže myslím, že miminko asi nebude, ale nechápu, proč mi vyšel dvakrat těhotenstkej test pozitivni(slabá čárka)..snad se MS nedočkám a budu s tou teplotou výjimka potvrzující pravidlo...
|
Bára |
• |
27.12.2004 14:58:20
Ahoj. Četla jsem si vaši diskuzi. Jestli se to povedlo, tak ti strasne moc gratuluju!!! :-) Ale pred tim jsi psala, ze ti klesla teplota a pritom po otehotneni by mela naopak stoupat. Vratila se ti zase nahoru nebo zustala porad nizko? Pro me by to znamenalo, ze bych jeste neztracela nadeji, protoze dnes mi take o neco klesla a za dva dny bych mela dostat MS. Priznaky jsem mela podobne jako ty, ale myslim ze si to spis vsugerovavam :-( Tak ahoj a drzim palce, at je to opravdu mimi.
|
Nivea |
26.12.2004 23:33:31
Tak jsem to nevydržela a i když To má přijít až zitra tak jsem si před chvílí udělala test...mělo by to být (pokud to je)14 dnů od oplodnění.Dělala jsem si Seratec Direct a zkoumala jestli se objevi druhá čárka....Po minute se objevila slaboulinká!!!!Skoro nepatrná ale je videt!!!Tak ted nevim....Nechci se radovat zbytečně:):):)
|
Nivea |
26.12.2004 13:44:32
Tak MS má přihít zítra...cyklus mám pravidelný, zpoždění vždycky maximálně tak o jeden (dva)den. Tiffi tak jaký byli Vánoce???Co říkal manžel na dáreček(botičky)???:)
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.