peggy, zatim bez deti |
• |
3.9.2006 12:11:16
merim teplotu, ale nedari se, prosim poradte
|
Petra,zatím bezdětná |
• |
9.8.2006 10:43:24
Ahoj holky může mi prosím některá z vás poradit,jestli jste se už setkali s tím,že vám skočila teplota po ovulaci asi o 5stupňů a pak vám zase klesala?Např.: 37°C, pak 38°C a 37,5°C.Nevíte co to znamená?Měla by se přece držet stále nahoře až do menstruace a neklesat.
|
Alk |
• |
19.5.2006 10:40:36
Možná ti to přijde příliš složité, ale neznáš důsledky každodenního braní tohoto chemického koktejlu. Nezná je nikdo - občas se projeví nějaká potíž, výrobce upraví příbalový leták a jede se dál.
Je to drsné, ale srovnám to se všemi chemickými látkami, které se používaly a dnes jsou zakázané - DDT, PBC. Dlouhá léta se užívaly a potom se zlepšily chemické rozbory a diagnostické testy a zjistilo se, že jsou velmi nebezbečné. V tomto případě to je zase oněčem jiné. Tělo si vytváří hormony - své hormony šité na míru. Najedou odněkud zvenčí přijdou jiné hormony - tělo si je nevytvořilo. Dokonce ty molekuly nejsou všechny levotočivé, co s nimi. Vyberu ty co mi něco připmínají a zařídím se podle nich. Co s těmi ostatními - povede se mi je vyloučit hurá. Nepovede - někam je uklidím(tuk). Nejde je uklidit - a jéje problém a nastane jedna z nepříjemností uvedená na příbalovém letáku. Nebo taky ne a děje se něco horšího o čem majitelka těla nemá ani ponětí. Co když jí to právě teď razantně snižuje plodnost? A když se na to podívám jinak - proč je takové množství žen co chtějí dítě a nejde to. Přitom podle lékařů je všechno v pořádku? Co se vlastně děje? Nikdo to neví. Možná jsme přemnožení a příroda se brání. Máme příliš mnoho cizorodých látek v těle. Jeden příklad za všechny - rtuť. Máte hodně amalgánových plomb? Navíc hromadné užívání antikoncepce poškozuje nejen tělo, ale i přírodu - i když je v ní hladina umělých hormonů nižší,než dříve, přesto to působí problémy. Tělo hormony vyloučí v moči. Ta jde spolu s odpadními vodami do čističky. Hormon tam stále je - rozkládá se až za dloho. Odtud se dostane do vody v řece. Tam jsou ryby. Jsou to zvláštní stvoření - některé dokáží spontálně měnit pohlaví. KDyž je ve vodě příliš mnoho estrogenu, mění se na samičky a není to problém jen říčních ryb, bylo to zpozorovnáno i v moři. Dalo by se o tom ještě více psát. Těch metod je mnohem více - existují i mužské postupy. Jenže těhotná je potom žena a tak ať se stará. |
Vlasta, 3 děti |
• |
9.3.2006 16:23:17
Milá Iveto,
teplota by se měla měřit nejlépe v pochvě, nebo v puse zhruba ve stejnou dobu. Když ji máš třetí den zvýšenou a pobolívá tě v podbřišku, tak to může být ovulace. Jinak těhotenství se pozná, když teplota je zvýšená tak asi 15dní. Potom bych zkusila test. Když teplota klesne, tak se to nezadařilo a dostaneš menzes. Jinak v okolí ovulace bývá v pochvě silný pocit vlhka. Přeju, ať se zadaří krásné mimísko. Vl. |
iveta |
• |
9.3.2006 16:10:20
ahojky holky.chtěla bych se zeptat jak se ta bazální teplota měří.Vživitě jsem nic takováho nedělala.Měřila jsem si jí v pochvě 37,4 a pod paždí 37,1.Měsíčky maj přijít za 13 dní.Od konce měsíčků máme nechráněný pohlavní styk.Ovulací nemívám přesnou.Podařilo se mo taky otěhotnět týden před měsíčkama.Test jsem nezkoušela je to brzo ale už 3 den mi pobolívá v podbříšku.Chvílema.V noci nic.Prosím o radu.
|
maja |
• |
1.10.2005 18:16:49
Holky,pekne a prehledne tabulky jsou na http://www.sexus.cz/clanek/1198-plodne-a-neplodne-dny.html
Preju hodne stesti vsem snazilkam |
Nikola3 |
5.9.2005 10:45:57
O metodu Mojzisove se zajimam delsi dobu (velke problemy s bederni pateri, bolestivy menzes), mam doma zminenou knizecku, ale myslim si, ze bez pravidelne mobilizace a radneho dohledu nemaji cviky takovy ucinek.
Shanim proto kontakt na rehabilitacni pracovnici v Praze, pokud mozno v pobliz centra. Nemate prosim nekdo tip? Dekuji! |
Pipi |
• |
12.8.2005 10:47:55
Zajímám se o metodu L. Mojžíšové a sama se jí snažím cvičit. Potřebovala bych ale docházet na odblokování, ale nemohu nalézt žádné centrum v okolí Hradce Králové nebo Pardubic. Slyšela jsem, že nějaké existuje v Pardubicích a snažila se ho nalézt na internetu, bohužel bezvýsledně. Všechny odkazy směřovaly k Praze či do jiných končin republiky. Proto Vás prosím o radu, zda nemáte náhodou kontakt na nějaké rehabilitační centrum ve zmíněném okolí. Děkuji mnohokráte
|
Gába:) |
9.7.2005 11:16:23
www.cenap.cz - hodně štěstí snažilkám
|
24.6.2005 1:58:46
Ahojte snazilky.
Potrebujem vasu pomoc. Milovali sme sa s manzelom a v domneni, ze este je daleko od ovulacie sme isli na plno. ( bez ochrany). Ja som si zmerala teplotu, bola vyssia a bol to presne 14 ty den. Po asi 15-20 minutach po sexe som si uvedomila, ze je to mozno moj ovul.den a tak som si chcela nahmatat cipek a bol makky a bola som otvorena... jaj. Tak teraz cakam,ze co bude. Mam otazku, ze kedy zacnu boliet prsia ak je zena tehotna? A kedy by som si mala urobit test? Len vtedy ked mi vymeska menz.? To teraz musim byt trpezliva a cakat? Jaj? Ak niekto moze, odpovedzte mi. Teraz je to len 8den po, tak stale je asi skoro povedat. Trosku ma pobolieva brucho a ked sme sa dnes s manzelom milovali, mna to tam vovnutri trochu bolelo. Dakujem vopred za radu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.