nina |
• |
23.6.2005 19:15:59
Ahojte snazilky.
Prvykrat som si na radu zacala merat teplotu a okolo 14 dna mi vystupila a je este stale vysoka. Po milovani som si skusila nahmatat cipek a bol vysoko, teplota bola vyssia, zial hlien neviem popisat aky som mala. Ci som alebo nie som tehotna este neviem, myslim, ze to bol presny cas ovulacie, tak uvidime. KEdy by mi tehotensky test ukazal, ze ci som alebo nie som v tom? Plus, beriem Zyrtec ( na alergiu) je mozne, ze tento liek ovplyvnuje tvorbu hlienu? CO je dolezitejsie teplota, alebo hlien? Napiste mi prosim. |
Ivča/Lenka/Emily |
22.6.2005 20:37:05
mohla :-) já měla tulení s manžílkem 10-11DC, pak odjel na týden služebně pryč, ovu mám 15-16DC a výsledek nosím v bříšku ;-) každým dnem se Štěpánek vyklube ven :-)))
|
• |
22.6.2005 20:32:34
MILOVALI JSME SE S MANŽELEM 9.A 10 DC.
OVULACI BYCH ASI MĚLA MÍT 14 DC. JE MOŽNÉ, ABY TAM TA SPERMIE TAK DLOUHO PUTOVALA. MŮJ CYKLUS JE 28 |
Petra |
• |
12.6.2005 13:39:21
Ahoj, může mi někdo poradit s mým problémem? S manželem jsme se rozhodli mít mimi a tak po poradě s gynekologem jsem vysadila HA. S manželem jsme se opravdu snažili a tulili se k sobě snad každý den. Před třemi dny jsem měla dostat menstruaci, ale ta se nedostavila. Měření teplot se ukazuje okolo 36,8 dnes dokonce 36,9. myslíte že bychmohla otěhotnět měsíc po vysazení HA? Nebo tím že jsem vysadila se mi mohla menstruace nedostavit? A tím mi stoupnout i teplota? Za rady předem děkuji Petra
|
Vita |
• |
3.5.2005 10:27:56
Ahoj vsechny snazilky! Doufam, ze si to nekdo precte a poradi, treba jste nektera mela podobnou zkusenost.
Snazime se s manzelem uz rok, po precteni techto clanku jsem zjistila, ze jsme vzdycky asi prisli "s krizkem po funuse", proste jsme moje plodne dny asi propasli. No, v poslednich dvou cyklech uz jsem vedela a namerila kdy na to.Taky jsem se mimojine nechala inspirovat prstickovou metodou...:-) V minulem cyklu prislo krvaceni uz 17 den cyklu, teplota zustala vysoka, pak to preslo(asi po 3 dnech) a pote se normalne 28 den dostavila menstruace. Tento mesic to probehlo podobne,jen to krvaceni prislo 18 den (teplota zustala na 36,6-36,7)-byla jsem u lekare na konzultaci. Ten rekl, at pockam na regulerni menses a pak at prijdu, ze mi vezmou krev na rozbor hormonu, ze asi neni neco v poradku. Jenze od ted doby -dnes je to uz 38. den cyklu, dnesni teplota 37C, menstruace nedorazila. Zvlastni, vzdy chodila perioda pravidelne... Udelala jsem si 32. a 37. den test, byl negativni. Jsem ted poradne zmatena. Jsem tehotna?Tak si rikam, ze jeste vydrzim 5 dni a pak zajdu znovu na gynekologii. Diky predem za radu, ci komentar. |
• |
29.3.2005 7:18:45
Chtěla bych se zeptat.Mám vztah na dálku a pokoušíme se o miminko.Po posledním cyklu jsem si začala měřit BT, kdy z prvu jsem občas zapoměla. Dvou křivku neznám, jelikož měřím teprve od poslední menstruace S přítelem jsem se tulili 6-.7.3.
PM jsem měla 17.2.Od té doby se teploty pohybují od 36,8 - 37.Od 24.3 jsou všechny naměřené teploty přes 37,1 až 37,4. Jelikož to trvá již víc než 18 dní, má kamarádka mi nechala udělat tes z krve, který vyšel negativně (4), ale teploty se pořád drží kolem 37,2 a výše. V minulosti jsem si teplotu také měřila. ale ještě nikdy se mi nedržela tak dlouho nad 37. Po výsledku jsem očekávala, že menstruace příjde, ale nic. Žádné gynekologické problémy nemám. Jen mě asi 10 dní popíchavalo v podbříšku, ale teď je to už pryč. Co si o tom myslíte? Ještě jsem zapoměla napsat, že cyklus nemám co 28.dnů,ale 32 až 34 dnů. Dnes je to 40 den co to nemám. |
Hanka |
• |
16.1.2005 19:35:38
Ahoj Iv* a další!Jak jste na tom?Já se pořád řadím ke snažilkám!Chodíte sem ještě?Pá Hanka
|
Hanka |
• |
14.1.2005 19:17:30
Ahoj Iv* a další!!Kdepak jste????????Jak jste na tom????Já se pořád snažím!Pá Hanka
|
Zuzka, snažilka |
• |
6.1.2005 12:59:25
AHoj všem,
jsem snažilkou již rok a půl a díky Vašim radám jsme objevila tuto metodu, která mě moc zaujala a mám zase novou naději.Měření dělám teprve něco přes týden, tak jsem zatím moc nezjistila (pouze to že moje teploty jsou v porovnánín s ostatními dost vysoké asi 6.DC jsem měla 37,4 nyní to malinko kleslo). Zajímalo by mě, zda by někdo nevěděl, když podle teplot zjistím, že došlo k samovolnému potratu(odumření plodu)jak je popsáno v jednom z příkladu, co by mohlo být příčinou a co se s tím dá dělat. Mám třeba z jiných zdojů zjištěno, že moje hormony jsou v nepoměru.Mnoho progesteronu a málo estrogenů-je možná souvislost? Celou dobu našeho snažení má totiž cyklus velice nepravidelný(dlouhý). Děkuju za rady |
Evísek, zatím bez dětí |
• |
5.1.2005 9:25:09
Ahoj snažilky,
ráda bych se k vám přidala. Měřím si BT teprve první cyklus po vysazení HA. Zatím proto, abych zjistila, jak se moje tělo se ztrátou přísunu hormonů vyrovnalo, ale taky proto, abych se v co nejkratší době mohla také zařadit mezi majitelky bříška. Chtěla jsem se zeptat, proč se teplota v pochvě neměří i během MS. Zda je to jen kvůli tomu, že to není zrovna moc úžasný zážitek nebo jestli MS teplotu natolik ovlivní, že to křivku zkreslí. Já používám i na noc tampon, takže mi to nepřijde divné si BT v tomto období změřit. Díky za odpověď. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.