| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Symptotermální metoda II. - měření teploty

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 530 [Dalších 480 >>]
o
  • 
28.12.2004 17:48:52
omyl
Jana P.
  • 
28.12.2004 16:39:14
Ahojky, jsem taky jedna ze snažilek. Já si myslím, že podle teploty by ta ovulace mohla být ten 9. den (záleží i na tom, jak dlouhý máš cyklus), ale s tím hlenem se mi to nezdá. Kdo ví, jestli ta ovulace proběhla - zkus jíst kyselinu listovou, zlepšuje hlen a je ho víc. já jsem z těch teplot taky trochu vedle, ale ten hlen je větší rádce. Díky tomu hlenu jsem taky zjistila, že ovulaci mám asi o 2-3 dny dříve, než jsem si myslela, tak možná proto to zatím nevyšlo - snažíme se 5 měsíců. Tak napiš, jak jsi na tom. Jana
  • 
28.12.2004 11:16:49
Ahoj snažilky, tak mezi Vás přibývá nová :-))
mám dotaz. Vysadila jsem po 5ti letech HA Mercilon za účelem mimíska. Ten první měsím jsem prodělávala hrozné bolesti podbříšku, ovulace přišla 14 DC, podla hlenu, sice jsme se poctivě denodenně tulili, nakonec ale mrcha MS přišla, ještě o 3 dny dříve, než normálně při HA. Nyní jsem začala měřit BT digitálním teploměrem v ústech, ráno, ve stejnou dobu. No, ukazuje stále divně, nějak málo, 1-7 den v rozmezí 35,5-35,7 8-9 den to bylo 35,4 10. den 35,7 a 11. den 35,9. Z toho jsem usoudila, že ovulace proběhla asi 9. den. Podle bolestí v podbříšku asi 4 dny kolem tohoto data by to sedělo. Není to brzy? Díky za Vaše rady, a zkušenosti, já už jsem z toho zmatená, nepocítila jsem totiž žádný hlen (bílek) tak nevím, co si mám myslet. Opět jsme se tulili každodenně, no, kéž by to vyšlo...
Arika
27.12.2004 15:56:27
Ahoj holky,
asi spatne ctu, ale muze mi nekdo vysvetlit jak presne se prstikova metoda provadi?
Pak mam jeste dotaz - Jak dlouho po styku (minimalni doba)je dobre zustat v klidu na luzku + je treba se dostat do nejake jine (specialni) polohy nez na zadech + pokrcene nohy?
A jeste jeden - jaka je nejlepsi poloha pro poceti - samozrejme relativne?

Diky, Arika
Bobek
  • 
21.12.2004 19:32:29
Ahoj Dano, diky moc za povzbuzeni, docela to pomohlo, hned je veseleji, dalsi pokus nevysel, uz to bude skoro pul roku... kazdopadne jsi me uklidnila, coz presne porebuju. diky moc jeste jednou :-) Lucka
19.12.2004 20:03:13
Chtěla bych Vám tisíckráte poděkovat paní Aleno!!!! Opravdu se nám to konecně povedlo.
Když už jsem si říkala, že to asi nikdy nepůjde, začala jsem si na vaši radu měřit teplotu a sledovat čípek, hlen, ...To mě přivedlo ke zjištění, že správně neovoluji, tak jsem se do toho s panem doktorem pořádně opřela, s pomocí Duphastonu a vitamínů se nám to do 4 měsíců podařilo. ovulace nastala a při druhé už jsem otěhotněla, teď jsem v pátém týdnu a jsem ta nejšťzastnější ženská na světě. (A můj muž to o sobě říká taky.)Přála bych to všem. I když ještě nemáme vyhráno ....
Ještě jednou vám moc děkuji. Kateřina.

PS.: držím palce všem kterým to doteď nevycházelo, nevěšte hlavu a věřte že to jednou výjde!!!! Já Vám to přeji!!!
Lufi
  • 
14.12.2004 10:23:47
Díky za informaci už si ji teď neměřím, ale bolí mě břicho tak si myslím, že to 18.12. dostanu tak zase v lednu :-(
Lucka
  • 
13.12.2004 12:03:26
Ahoj Leňo,
bal jsem v podobné situaci jako ty. V dubnu jsem vysadila antikoncepci a snazili jsme se o miminko, ale nešlo to. Začala jsem měřit teplotu, ale nebyla jsem z toho moc moudrá.
Ovulace probíhá při nejnižší teplotě před zvýšením. Lepší je ještě zkoumat hlen a k tomu vyzkoušet prstíčkovou metodu. Nám se to po půl roce snažení podařilo na poprvé, když jsme tohleto udělali. Pokud jsi zdravá, tak je prstíčková metoda skoro 100 %. Vyzkoušej to a dej vědět. Držím Ti pěsti.
Hanka
  • 
13.12.2004 11:48:20
Ahoj Lufi!Teplota nad 37 neznamená těhotenství!!Jenom to znamená,že proběhla ovulace a ani to nemusí být nad 37,ale vzestup od normálu alespoň o 2stupně.Těhotenství poznáž,když ti teplota drží na 37 i po 18 dnech!Když ti před očekávanou menstruací klesne teplota, menstruace se dostaví za pár dní.Pá Hanka
Lufi
  • 
12.12.2004 18:43:44
Ahoj holky, snažíme se o miminko již od září a můžu říci, že mi z toho pěkně hrabe. Začala jsem si měřit teplotu v ustech vždy ve stejnou dobu a musím říci, že už 14dní před menzes mám teplotu 36,9 tak nevím zda se mimčo povedlo nebo nepovedlo, podle tabulek co jsou tady ukázané tak se to tu neukazuje. Jen se píše, že teplota nad 37 je těhotenství tak nevím Prosím Vás o radu zda jste někteerá měla takové teploty děkuji moc a držím všem snažilkám pěstičky a hodně štěstí neboť to je zázrak.
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 530 [Dalších 480 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.