marcela, 4 dcery |
• |
4.5.2006 21:39:30
mam mimo jiné dvě dospívající dcery 14 a 12 a tak ta představa výbuchu granátu v pokoji a zmalovanýho obličeje je mi docela blízká. Navíc mám dojem, že se asi dospělosti vůbec nedožije. Ta nejstarší si klidně postaví židli na nohu a zároveň si na ni sedne a mluví a mluví a mluví aniž by přemýšlela o obsahu.
|
Pavla,dva kluky 14+5let |
• |
7.4.2006 11:39:10
Puberťák vám ani neřekne,že nějakej fejeton má do školy mít,protože mu to nepřijde tak podstatný,jako například nový boty jeho spolužáka.Puberťák vám jde radši z cesty,aby jste po něm náhodou něco nechťeli,například nějakou práci,nebo nějaký informace tipu co jsi dneska dělal.Puberťák si o vás myslí,že jste úplně blbí,proto s vámi vůbec nebude strácet čas.Proto je toto období pro všechny zůčasněné tak stresující,protože puberťák je skoro dospělí bez skušeností,a než ty skušenosti pobere a získá,tak všem dá pořádně zabrat.Proto bych to s výchovou pana Karbana neviděla tak černě.Alespoň má o syna zájem.Jsou taky rodiče,že se omezí pouze na dobré ráno a na dobrou noc...
|
11.11.2005 12:23:37
Ahoj všichni, kteří máte doma puberťáky, patřím mezi vás. Dcera bude mít v lednu 14 let a už nějaký čas je to u nás doma pořádný "hukot", to vám povím.
Vlastně s dcerou mívám zážitky snad už od jejího narození, mluvila dřiv než chodila, v první třídě byla prý nejdivočejší ze všech děvčátek a vůbec ji znají všude...pomoc... Ale vlastně je pro mě věčným námětem pro mé články, které píšu. Třeba, zeptám se, co bylo k obědu a ona:"maso s žílou a práškové brambory".Nebo se zeptám,jestli má nachystané věci do školy a odpoveď je jasná:"to je jasný, beru si košili a džíny".To, že jsem se ptala na nachystané učení, ji ani ve snu nenapadlo. Napište mi nějaké "prima" zážitky s vašimi "skoro prý dospěláky". Držte se ! |
Jana + 13 ti letá dospělá |
• |
12.4.2005 13:57:03
Koukám, koukám,ale žádný nový příspěvek. Copak v roce 2005 všichni pubertáci dostali rozum a tu jedinou mám doma já??? Jak snášíte nutnost si udělat vlasy, nejlépe zmalovat obličej a přitom v pokoji jak po výbuchu bomby? Vždy si sice vzpomenu na svého kamaráda dětského psychologa a jeho odpověd na mé nářky: To nevíš, že dítě je příjemné jen v okamžiku vzniku? Pak je tu už jen od toho aby tě sra... Vždy si na to vzpomenu, když ta naše slečna má zase jeden ze svých úletů, ale ne vždy to pomáhá. Prosím stejně postižení rodiče ozvěte se!!!!
|
zdena kluk 12let holka 10 |
• |
31.1.2005 17:07:15
Přečetla jsem si jenom některé příspěvky ale opravdu mně potěšili.Vždycky mně bylo jasné že ti moje nejsou vyjímka ale myslela jsem si že puberta začíná později-alespoň mám takový pocit,že u nás se projevila pozděj.
Chvilkama mám pocit,že jsou to moji broučkové malí,zlatí a chvilkama bych je roztrhla za jejich názory.Ale ruku na srdce byly jsme snad jiní?Když se mi otec zeptal co ve škole,myslela jsem si co zas otravuje vždyť je to moje věc a o klukách už vůbec nemluvím.Takže když se nad tím člověk zamyslí tak se to stále opakuje jenom mi dříve narození na to občas zapomínáme |
22.1.2005 20:58:12
Jirku juniora coby syna své kamarádky čas od času vídám. Vždycky se dozvím nějakou zábavnou historku od nich ze třídy, znám jménem kamarády i oblíbené učitele, vím, která holka se mu líbí...
Ačkoli STRATEGIE nejsou právě mé hobby, mám kvůli Jirkovi slušnou představu o Baldurovi, Dračím doupěti a myslím, že kdyby mi bylo o 30 míň, asi by mě to taky náramně bavilo. Já bych teda na čistě formální otázku "Co bylo v práci?" asi taky řekla "Ale nic.." |
Eva |
• |
22.1.2005 20:46:09
Jirku Juniora coby syna své kamarádky vídám jednou za čas a musím říct, že toho o dění na jejich gymplu vím docela dost, spoustu podrobností o kamarádech, holkách..., ačkoliv ty STRATEGIE nepatří zrovna k mým koníčkům, mám od Jirky celkem představu, o co jde např. v Baldurovi, Dračím doupěti...myslím, že kdyby mi bylo o 30 míň, asi by mě to bralo taky.
|
• |
25.11.2004 11:11:35
m: co bylo ve škole ?
p: nic... m: (rafinovaně) tak proč tam chodíš ? p: to sou votázky...no protože mě tam posíláš!!! m: učíš se přece pro sebe ( okřídlená věta, kterou milovaly všechny generace ) p: tak co se na tu blbou školu porád ptáš !? Až se jednou neudržím, tak mě asi zavřou za týrání svěřené osoby. Pročež všem rodičům pubertální mládeže přeju pevné nervy a dobrého psychiatra. |
• |
22.9.2004 18:50:59
Správně!!! Já dostala takhle z diktátu 55% a mamka by mě nejradši odstřelila kalachem! Přitom jsem měla jen 3 chyby a 3. nejlepší známku ze třídy (Ale to rodiče nezajímá......)!
Mějte se tu fajn a věřte, že fakt nemá cenu radit se tu, co s námi, i tak učiníme po svém. Klaudinka |
Milada. |
18.4.2004 23:05:16
Hele Ivo,
vo co Ti jako de? Ty mne znáš, že víš, kolik já mám času apod? Milada |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.