| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Otcovské fejetony: Interview s puberťákem

[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 157 [Dalších 97 >>]
Alexandra
  • 
30.3.2004 19:54:04
A nakoniec si určite skončila ako normálna ženská, to je predsa podstatné. Za dôležité považujem, aj keď dieťa komunikuje vyššie uvedeným spôsobom popísaným v článku, dávať mu neprestajne najavo, že som jedno obrovské ucho, ochotné počúvať, ak by sa náhodou rozhodlo vysloviť viac ako tri vety naraz. Ja to napríklad robím spôsobom, že keď sa na dobrú noc lúčime, pridám "Mám ťa rada". To je namiesto všetkých priblblých debát o škole.
Alexandra
  • 
30.3.2004 19:48:38
Jasné, ale stále to bude lepšie ako drogy a choré vzťahy. Je to len vec toho, ako si doma postavíme hodnoty, nie?
Bára
  • 
30.3.2004 16:48:20
No jistě:-)) Vždyť se podívej, jak klesá porodnost:-))

Tobě to třeba přijde divné, ale prostě taková byla doba. Mladí se brali velice mladí a bylo hodně tech, co se brali, protože museli - dneska to je jinak.
petr
  • 
30.3.2004 16:26:17
cha cha takže dnešní přístup informující děti o rizicích je vlastně hrozně protipopulační :-)
ale stejně to nechápu, stydět se koupit kondom a nestydět se souložit bez něj s dalím podobným stydlínem :-)
Bára
  • 
30.3.2004 14:50:43
No protože se styděli kupovat prezervativy:-)))))))))))))))))))))
DM
  • 
30.3.2004 14:43:51
Toto tema mi pripomnelo jeden vtip: V patnacti jsem si o otci myslel, ze je uplny idiot. O dva roky pozdeji jsem s udivem zjistil, jak moc dospel.
martina, 2 dcery
  • 
30.3.2004 14:24:15
Monty, ale mě to doopravdy zajímá. Mám jednu dceru v první a druhou ve druhé třídě a samozřejmě se každý den ptám, co bylo ve škole ("nic"), co se ti povedlo (pokrčení ramen), co tě nejvíc bavilo ("já nevím")... až nakonec rezignuju a zeptam se na ty známky. To se dozvím, na zatloukání jsou ještě moc malý (a hlavně zatím nemají co zatloukat). Ale já bych vážně chtěla vědět, jak se ve škole měly, co jim šlo, kde byl problém... Mám smůlu už dnes. A co až přijde puberta?
petr
  • 
30.3.2004 14:07:14
ježiš, když byli všichni tak ostýchaví, jak proboha vůbec dokázali v těch 70. letech nasekat tolik dětí? :-)

Bára
  • 
30.3.2004 13:48:10
To mohly, ovšem tenkrát se neřešil "sex" ale "to, tamto, víš co", takže všechno okolo "toho, tam toho, víš čeho" bylo malým tabu na veřejnosti. Mnohdy i ti kluci nedokázali překonat ostych a do té drogérie zajít:-) Byla to prostě jiná doba a naštěstí je to dneska jinak.
Jana (2kluci 13+14)
  • 
30.3.2004 13:42:53
Nic si z toho nedelej, Monty a ostatni to jiste mysleli dobre. A na to, ze "seda je kazda teorie" jiste prijdou sami, az budou v puberte jejich "zlaticka" :-)
[<<Předchozích 50] Příspěvky 5160 z 157 [Dalších 97 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.