Veronika, 16 let |
• |
2.6.2007 22:58:25
Naprosto souhlasím se vším, co jsi popsala. Např. já bych svý mamce neřekla, že se mi nějakej kluk líbí a to i kdyby poznala, že se na nějakýho culim, ale kdyby náhodou bych se přece prokecla, vyčítala bych si to. Ve školce jsem měla lásku, mamce jsem řekla, že mám toho kluka ráda. Ona se mě začala na něho hrozně vyptávat i na jeho rodiče a pak to říkala i jinejm lidem (známím, příbuzným) - byla jsem hrozně stydlivá. Pak je tady ještě jeden důvod. Př. kluk a holka si daj pusu v televizi a mamka na to řekne, ať ten kluk tu holku nevocucává a ať na ni nehrabe - řekne to potichu, ale řekne. Parkrát už mě napadlo, jestli nezežila nějaký nepříjemný sexuální zážitek. Raději se spíš svěřím tátovi.
S rodičema se bavim jenom o škole a sem tam o kamarádkách. Před rokem jsem jim řekla o jedné mé kámošce, která za mnou měla přijít, že přijít nemůže, protože šla za svým klukem. Oni mi oba řekli, že to není dobrý, protože se začne flákat a špatně se učit. Možná proto jsem ještě s nikým ani pořádně nechodila, spíš to vždy byla jen náklonost k nějakému klukovi. Mohl byste mi někdo napsat prosím svůj názor. |
Elenka |
• |
2.4.2007 10:37:50
Co bolo v skole
Nic kde ste boli po skole vsade kto bol s tebou vsetci Ako sa vola tvoj priatel Andrej A priezvisko Neviem Ty nevies jeho priezvisko? nie - Jedina suvisla veta ktora obsahuje viac ako jedno slovo Das mi peniaze? |
11.3.2007 15:03:00
No sice uz jsem nejaky ten rok ze zakladni skoly venku, ale na rozhovory tohoto typu si velmi dobre pamatuji. Hlavne, ze pro me byly neprijemne! Tez jsem nikdy nemohla nalezt odpoved na to co bylo ve skole. Bylo to pro nas normalni, byli tam lidi (deti), kteri resili svoje problemy a delili se o sve zkusenosti ze zivota a pak teprve byla vyuka se kterou nastupovalo i "tyrani" vyucujicich. Nejde o to, ze by jsme nevedeli co se ve skole deje, ale nevedeli jsme co je pro rodice dulezite, aby nam pak nevinadaly "to jsem vedet nechtel, nebo Ty se tam jen flakas a nedavas pozor na dulezite veci...!" A hlavne, ve skole se jede podle rozvrhu a nejakeho planu, ktery se nezmenil pomalu od dob me maminky. Tak, pokud se nekdo pta svych potomku "Co bylo ve skole?" nedela az tak dobre, lepsi otazkou je "Co se ve skole ucite?"
Otazka "Co bylo ve skole?" je natolik obecna, ze kdyby se me nekdo dnes zeptal kazdy den, nebo obden "Co bylo v praci?" take bych mu odpovedela "Normalne, furt stejne." Skola je natolik prima a nalajnovana (myslim hl. zakladni skolu), ze je to jako by jste se ptali pracovnice u pasu se sklenickami "Co bylo v praci?". Delat to ja, tak na vas vrhnu pohled vraha a procedim "SKLENICKY!" |
sylvie, dospívající dvojčata - dcery |
• |
21.11.2006 13:31:00
naprosto přesné,jediné,co jsou schopny si vybavit po příchodu ze školy jsou telefonní čísla spolužaček,se kterým se právě rozloučily a kterým okamžitě musí volat,namísto rozhovoru se mnou
|
dady |
• |
29.7.2006 6:39:14
dobra lekce rodicum i detem
dady |
dady |
• |
29.7.2006 6:34:29
Martino, proste je skola nebavi, slovo skola nemohou ani slyset. Sam bych zboural vsechny skoly, zrusil bych skolstvi a nechal bych deti zit.
dady |
dady |
• |
29.7.2006 6:23:59
Monti, na svuj vek mas super nazory, budu naslouchat.
dady |
dady |
• |
29.7.2006 6:21:08
Ola, Tve dite Ti vlastne rika, skolu i rodice mam na haku jen se jinak vyjadruje.
dady |
dady |
• |
29.7.2006 6:06:50
Mas spravnou dceru.
dady |
gilip,v puberte |
• |
18.5.2006 12:21:15
Zdravim vsecky matky a otce,
je mi 15,a rozhovory tohoto typu s rodicema ale vubec nevedu... Kdyz sem celt ten rozhovor tak mi ten jirka porisel tak trochu dementni... je to hodne na vychove uz od malicka,, rodice si se mnou dali praci a myslim ze muzu tvrdit ze rozhovory tohodle typu opravde s treba s foggym nevedu... no jenom me zarazilio jak muze mit nekdo tak stupidniho synka... no je to jenom uvaha takze tak... mejte se a nebojte se o svoje pubertalne deti jednou to pochopi az budou mit svoje ratolesti |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.