| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Symptotermální metoda III. - Poloha děložního čípku

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 82 [Dalších 62 >>]
KATKA
  • 
16.1.2007 13:03:43
Asi za 3 tydny mám jít na IVF oplodnění. Ted mi lékaři zjistili nějaké malé atypie na děložním čípku. Chci se poradit, zda je nutné oplodnění odložit. Nevím, jak důležitý je děložní čípek v těhotenství?
Veru
  • 
13.11.2006 13:12:09
Dobrý den chtěla jsem se zeptat snažíme se 4 měsíce o mimi.Už dlouho a pravidelně si kontroluju čípek,ale nikdymi to nějak moc nenapovědělo,ale teď dva dny mě zarazila změna a to,že normálně tam je "dírka" a teď je tam spáš "čárka" a pořádně ho už nenahmatám.Hleník moc posoudit nemohu jelikož se mi zdá pořád stejný a hustý.Myslíte,že se to přece jenom konečně povedlo,nebo na to může mít vliv utrogestan co mi te´d byl nasazen děkuji za odpověď
Peťulka
  • 
19.9.2006 11:25:51

Ahoj Marge, ano, myslím, že je velmi pravděpodobné, že by sis na čípek v době kolem OVU nedosáhla vůbec. S tím hlenem to je asi hodně individuální, ale měření teploty by ti mělo napovědět, jestli OVU proběhla nebo ne.
marky, snažilka
  • 
23.6.2006 13:56:41
Ahojda, taky by mě zajímalo, jestli je normalní, když je na čípku stále alespoň trochu hlen. A to i hned po ukončení menstruace. Dík za radu!
Marge,Klárka02,Beátka07
2.6.2006 11:09:20
Zkus si víc prohléhnout obrázky.I když se penis dostane dál za čípek,tak spermie se do dělohy nemohou dostat jinak než přes čípek.Jiný otvor do dělohy nevede.Proto ta prstíková metoda-v čípku je jen maličká dírka a tou se musí sperime dostat dál.Je to strašná představa ale tou maličkou dírkou se dostává na svět i dítě:-)
Prstíková metoda mi přijde fajn,protože jsem sama zjistila,že v leže je konec čípku-dírka přitisknutá na stěnu dělohy a tím je vlastně ucpaná cestička:-)
Petka
  • 
1.6.2006 14:28:25
Trochu pořád tápu v jedné věci. Asi by to chtělo pořádný obrázek. Tak mi promiňte, jestli se ptám na hloupost. Ale, pokud se penis dostane dál do dělohy, až za čípek, tak proč ho tam vůbec máme? proč by jsme používaly prstíkovou metodu, když se přirozenou cestou pří výstříknutí dostane mnohem dál? Jsem z toho jelen...
Marge,Klárka02,Beátka07
16.5.2006 8:56:42
Ahoj,chci se zeptat-když na ten čípek mimo ovulaci sotva dosáhnu (jen špičkou prstu) znamená to,že při ovulaci-když je kratší bych ho nenahmatala vůbec??
A ten hlen-já tam mám pořád něco:-) "suchý čípek" si dost dobře nedovedu představit:-)
15.5.2006 18:07:41
Jak je to tedy s tou délkou čípku? Nemohla by nám to říct nějaká těhulka???
Zuzi
  • 
17.1.2006 16:19:21
Ahoj!
Chci se zeptat, na konci článku je uvedeno, že po otěhotnění čípek zůstává uzavřen a produkuje husty lepkavy hlen. Ale jak je to po otěhotnění s jeho délkou a tvrdostí. Je možné abych měla 27DC čípek měkký, krátký?
Může někdo poradit?
Předem velmi děkuji za odpověď!
Sněženka,snažilka
  • 
3.11.2005 18:15:08
pěkný večer všem:o))
snažím se také o mimi proto mě zaujal článek o děložním čípku.Tento měsíc jsem zdá se přesně nahmátla jeho měknutí i hleník a ovu proběhla,ale zajímalo by mě,všude se píše že po otěhotnění se čípek uzavře a produkuje hlen,ale nikde se už nepíše jestli je nahoře nebo dole,jako při ovu se stahuje nahoru a po ovu klesá do pochvy.Tak by mě to zajímalo.
děkuji předem,
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 82 [Dalších 62 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.