sara |
• |
15.11.2004 19:57:07
Ahoj Daso
Jestli jsi nahmatala cipek a byl trochu do leve strany to znamena ze jsi byla pred ovulaci a jestli jsi mela cipek ve tvaru jako zobacek otevreny tak to je na 100% pred ovulaci mam v tom zkusenosti chodim kazdy mesic na prohlidky komtroluji mi sami ovulaci pres krev a i cipek na vnitrnim ultrazvuku a kdyz uz ho mam do leve strany tak to znamena ze zacina ovulace v co nejblizsi dobe.Drzim palecky!!!! |
Marti |
• |
24.9.2004 8:43:52
Ahoj Luci,
tak nějak podobně jsem začínala já. Čtyři měsíce jsem vůbec neměřila, nesledovala, až pak jsem proštudovala všechny články a komentáře tady na netu a druhý měsíc se teprve pořádně sleduju. Takže bolest při ovulaci mám taky, bolí v podbřišku, někdy až takové píchání, špinění nemám, ale psali tu, že to může být k ovulaci a v této době je žena nejplodnější. Jinak mám taky nepravidelnou M, takže jsem teď dostala léky na úpravu, protože jsem měla hodně velké bolesti. Ještě co se týká té polohy. Četla jsem, že nejlepší je to zezadu a pak pokrčit nohy pod sebe a zůstat tak chvíli. No jinak jsem se tu taky dozvěděla, že nejlepší a dle mé měsíční zkušenosti je brát taky kys. listovou. Já beru Calibrum baby plan a konečně jsem poznala, co je to bílek, který se natahuje. Snad jsem Ti trochu pomohla. Hodně štěstí Martina |
Lucka snažilka |
• |
24.9.2004 6:51:21
Ahoj.
teda z toho měření bazálních teplot jsem trochu zmatená. Snažíme se o mimi už 4 měsíce a stále bezúspěšně. Fakt je že jsem nic jako zkoumání čípku či měření teplot nezkoušela. Ted k mému dotazu. Může se tedy ovulační den projevovat bolestí podbříšku jako při menstruaci? Lékař mi také zjistil vysokou hladinu Prolaktinu a nasadil mi prášky. Trpím nepravidelnou menstruací a přibližně 10 dní před menstruací začnu špinět. V této době se samozřejmě nijak nesnažíme, ale je možné aby zrovna toto období bylo pro nás příznivé?? Mám také prej trochu vzadu dělohu, jaké polohy jsou pro oplodnění nejlepší? Pokud má někdo podobné problémy pak budu ráda,když mi napíšete a poradíte. Děkuji moc a přeju všem snažilka úspěšné snažení. Lucka |
• |
22.9.2004 0:29:34
Ahojky holky, moc a moc vam dekuju za vsechny vase rady a zkusenosti. Moc mi to pomaha se v tom aspon trosku orientovat a videt, ze v tom nejsem sama.Moje otazka se tyka ovulace. Ja si merim teploty uz 7 mesicu, sleduji hlen a ted jsem zacala i s cipkem. Ma otazka zni. Posldene jsem si zjistila hlen[ dlouhy, tahavy 10cm bilek a pichani v podbrisku]druhy den rano mi teplota prudce poklesla a my jsme se milovali[odpoledne znova]a pristi rano teplota vyletla prudce nahoru.Zni to perfektne az na to, ze ja mam ted cyklus mezi 34-44 dni[po vysazeni HA pred 7 mesici]a k ovulaci doslo 14 den cyklu a teploty se vice mene drzi vysoke. Coz se vztahuje k me dalsi otazce okolo mereni teplot. Muj problem je v tom, ze 3x tydne vstavam s manzelem ve 4 rano a pak okolo 5:30am si jdu opet lehnout a merim teplotu okolo 8 rano jako kdyz spim celou noc. Myslite, ze ty teploty budou rozdilne kvuli tomu vstavani???? A talsi otazka je, je mozne mit vsechny znaky ovulace bez toho aby se uvolnilo vajicko????Moc vam dekuju za sebekretsi odpoved, jen prosim poradte!!!! Diky moc Michaela |
25.8.2004 11:36:00
Predem se omlouvam za delsi prispevek.
Mame za sebou 2 roky snazeni. Nove mi nedavno zjistili vysoky prolaktin a lecim se mysalfonem. Kamaradka me nahlodala s myslenkou, ze ty prasky mohli uz zabrat a vajicko uz mohlo tento mesic zacit rust. Je to jen TEORIE a ja tomu radsi nechci moc verit, ze by ten prolaktin sel tak rychle dolu (i když jedna kamaradka doktorka mi rikala, ze ucinnost tech leku je uz za 4 hodiny. Otazka je jak na to telo reaguje, cetla jsem na internetu, ze se někdo lecil i několik mesicu, roku..) Zjistila jsem, ze nove vajicko zacne rust 6 – 10 DC. Ja zacala 7 DC brat leky. Rekneme TEORETICKY, ze lek zabral a vajicko se zacalo vyvijet 10DC. Od zacatku vyvoje do ovulace to trva 6 dni = 16 DC (u me toto pondeli). Teoreticky bych mohla mit ovulaci. Pouzila jsem metody sledovani cipku Včera vecer byl cipek hodne daleko, dosahla jsem na nej jen spickou prstu, zdal se mekky a otevreny. (pro jistotu jsme sexovali). A ted ta otazka: nemate tuseni, ci predstavu, jak se chova a vypada cipek v pripade, ze vajicko nevyrostlo, tudiz nedoslo k uvolneni? (teoreticky je taky mozne, ze cipek se proste jen pripravuje na vajicko, které neprislo, stejne jako menstruace, který probiha i když nedoslo k ovulaci). A ještě jedna věc: při ovulaci jsem si mela nahmatat na cipku hlen, ale u me tam zadny nebyl :-( Nechci si delat zbytecne iluze nebo nadeje… Ale chtela bych tomu rozumet…. Dekuji za jakoukoliv odpoved. |
• |
15.7.2004 20:41:20
Ahoj holky,
nemate nekdo zkusenosti s polohou cipku v blizkosti posevniho vchodu? Mam dneska 10DC, poboliva mne podbrisek a cipek jsem nahmatala zkraceny, ulozeny naleve strane a dost blizko posevniho vchodu. Je to bezne? Diky za odpoved. Katka |
jájinka |
• |
11.7.2004 16:17:27
Dobrý den, mám prosbu..nemá některá z vás zkušenosti s těhotenstvím po konizaci?? Nebo kdybyste věděli o chytré www stránce na toto téma, děkuji za odkaz.
|
Týna, jedna dcera - 4roky |
• |
3.7.2004 10:16:50
No, tak já nevím. Břicho bolí, tulili jsme se před i po ateplota klesla a stejně nic. tak nevím a asi to nechám koňovi ten má větší hlavu, každopádně se ještě určitě poptám p. doktor. Jinak děkuji za zprávu a zkušenost. díky týna
|
ALI-BABA |
1.7.2004 21:34:04
Mne boli okolo ovulace poddbrisek vcelku dlouho. Jednou jsem byla u lekare tyden po OVU a mela priserne citlivy pravy vajecnik. Rikal, ze to je jeste ovulaci a ze to je v poradku. Jinak samotnou OVU pocituju jako intenzivni pichani, ktere se ale obcas zopakuje.
|
Týna, jedna dcera - 4roky |
• |
24.6.2004 9:43:07
Ahoj Evo, mě při ovu bolí břicho tak, že jsem měla i nahnáno, že mám slepáka. tak nevím jestli je to v pohodě, ještě nikdy jsem se na to neptala své lékařky.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.