Bibisa, Monička 1 rok |
• |
17.5.2004 22:14:03
Katko, napsala jsi to moc hezky.
|
17.5.2004 22:04:35
Ano,
hlasim se jako spokojena maminka. Jsem spokojena se vsemi lekari, ktere jsme kdy navstivili a navstevujeme. A ze jich bylo hodne. Jeste do toho musim zahrnout neurology a psychology. Mohla bych i jmenovat. |
Katka |
• |
17.5.2004 21:22:16
Proboha, proč to neustálé vzájemné napadání. Kdo je ideální matka a kdo není? Já myslím, že každému z nás jde o stejnou věc – vychovat svého potomka jak nejlíp umí, jenom prostě na to má každý jiné metody. Někdo je přesvědčen, že je nejlepší porodit doma, někdo, že v nemocnici. Někdo omezuje lékařskou péči, někdo je u doktora dvakrát týdně a klidně by skočil do studny, kdyby mu to doporučil lékař. Někdo uklízí míň, někdo víc. Někdo šišlá na dítě a někdo nešišlá. Někdo sleduje TV a někdo nesleduje………. Každý jsme jiný. Nezapomeňme těm druhým (co mají jiný názor) pořádně vynadat nebo je alespoň zesměšnit. Přece každý, kdo to dělá jinak než já, je pěkný debil!
Katka |
17.5.2004 21:06:20
Nedalo mi to a musim se pridat.
Asi se budete divit, ale mu jsme podobny problem take resily, a to ne v temer trech letech, ale v 11-ti mesicich. Moje dcera neslabikovala, proste nic nerikala. Plakala smala se, ale neslabikovala. Absolvovaly jsme nekolik vysetreni. Nakonec doslo i na tu narkozu (nebyla to zadna velka narkoza), bylo to lehke uspani ditete na zhruba 30 minut. Nic dramatickeho. Nastesti se podezreni na ztratu sluchu nebo nedoslychavost vyloucilo. Byla jsem rada a jsem rada, ze jsme vysetreni absolvovaly. Mam tu zkusenost, ze je lepsi zachytit vsechny nemoci vcas. Jen tak se nektere jejich dusledky daji zmirnit. |
petluše |
17.5.2004 20:18:48
Gábino,
máme super dětskou doktorku Mudr. Procházkovou, opravdu jsem spokojená, jsme u ní relativně často. Mám dobrého gynekologa, dobrou zubařku.Až na pár výjimek (ale bohužel ty byly oprvdu "hodně hustý" máme samé dobré doktory .o))) |
Libushe+3 |
17.5.2004 20:08:51
MATKY CZECH MADE
- idealni maminka dava spat dite v 7 hodin, protoze ponocovani je nezdrave. -idealni maminka nekoreni a nesoli jidlo do 2 let a nepodava kravske mleko do 3 let kvuli zatezovani ledvin -idealni maminka zacina ucit dite na nocnik v 6ti mesicich -idealni maminka nedela holcickam dirky do usi a nedava nausnice, protoze co kdyby se to diteti nelibilo |
Sylva |
• |
17.5.2004 20:05:37
Ale já se budu klidně namáhat...
Možná je to třeba tím, že opravdu 80% doktorů není úplně v pohodě - ať profesně, nebo lidsky. A nebo je to tím, že té chvály je tu taky dost, akorát si jí někteří moc nevšímají, protože se netýká přímo jich... |
17.5.2004 18:19:22
:o( Gábino, to máš těžký :o( Kupříkladu v rubrice "Kde rodit" je jedna porodnice, na kterou jsou téměř všechny ohlasy kladné a chválící... no a ani to není lidem po chuti... že prý mediální kampaň a móda a tak podobně... Jinak nevím, jestli já chválím dost nebo ne, ale každopádně už jsem několikrát poskytovala kontakt na moji děckařku, zubařku i gynekologa. Občas mi přijde majlík, že četli moji reakci na něj Rodině a jestli bych jim mohla poslat kontakt...
S. |
Milada. |
17.5.2004 15:45:49
Jinak ORL lékařku máme také docela báječnou, nyní máme i dobrou a kvalifikovanou logopedku, zubní lékařku mých dětí mohu jen pochválit..svého zubaře ne..minule vyndal sousedce zdravý zub :-(, ale já od něj nic nepotřebuji, mám ve svým věku 1 plombu :))
Na očním na nás byli se synem milí. Poslední návštěva Motola se synem - no, tak tam bych řekla tak 50 na 50 ..nějak víc si nás tam začli všímat v tu chvíli, kdy jsme se začali dožadovat jiné, tzv. plastové sádry (snad se to tak jmenuje). Poslední návštěva nemocnice v Krči - tak na to radši ani nevzpomínám, tam syn zřejmě chytl při jednodenní hospitalizaci salmonelu, která se ho držela následující 4 měsíce :-( |
Milada. |
17.5.2004 15:45:49
Jinak ORL lékařku máme také docela báječnou, nyní máme i dobrou a kvalifikovanou logopedku, zubní lékařku mých dětí mohu jen pochválit..svého zubaře ne..minule vyndal sousedce zdravý zub :-(, ale já od něj nic nepotřebuji, mám ve svým věku 1 plombu :))
Na očním na nás byli se synem milí. Poslední návštěva Motola se synem - no, tak tam bych řekla tak 50 na 50 ..nějak víc si nás tam začli všímat v tu chvíli, kdy jsme se začali dožadovat jiné, tzv. plastové sádry (snad se to tak jmenuje). Poslední návštěva nemocnice v Krči - tak na to radši ani nevzpomínám, tam syn zřejmě chytl při jednodenní hospitalizaci salmonelu, která se ho držela následující 4 měsíce :-( |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.