| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kdo zná dítě nejlépe?

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 229 [Dalších 149 >>]
Bibisa, Monička 1 rok
  • 
17.5.2004 22:14:03
Katko, napsala jsi to moc hezky.

17.5.2004 22:04:35
Ano,
hlasim se jako spokojena maminka.
Jsem spokojena se vsemi lekari, ktere jsme kdy navstivili a navstevujeme.
A ze jich bylo hodne. Jeste do toho musim zahrnout neurology a psychology.
Mohla bych i jmenovat.
Katka
  • 
17.5.2004 21:22:16
Proboha, proč to neustálé vzájemné napadání. Kdo je ideální matka a kdo není? Já myslím, že každému z nás jde o stejnou věc – vychovat svého potomka jak nejlíp umí, jenom prostě na to má každý jiné metody. Někdo je přesvědčen, že je nejlepší porodit doma, někdo, že v nemocnici. Někdo omezuje lékařskou péči, někdo je u doktora dvakrát týdně a klidně by skočil do studny, kdyby mu to doporučil lékař. Někdo uklízí míň, někdo víc. Někdo šišlá na dítě a někdo nešišlá. Někdo sleduje TV a někdo nesleduje………. Každý jsme jiný. Nezapomeňme těm druhým (co mají jiný názor) pořádně vynadat nebo je alespoň zesměšnit. Přece každý, kdo to dělá jinak než já, je pěkný debil!

Katka
17.5.2004 21:06:20
Nedalo mi to a musim se pridat.
Asi se budete divit, ale mu jsme podobny problem take resily, a to ne v temer trech letech, ale v 11-ti mesicich.
Moje dcera neslabikovala, proste nic nerikala. Plakala smala se, ale neslabikovala.
Absolvovaly jsme nekolik vysetreni. Nakonec doslo i na tu narkozu (nebyla to zadna velka narkoza), bylo to lehke uspani ditete na zhruba 30 minut.
Nic dramatickeho. Nastesti se podezreni na ztratu sluchu nebo nedoslychavost vyloucilo. Byla jsem rada a jsem rada, ze jsme vysetreni absolvovaly.
Mam tu zkusenost, ze je lepsi zachytit vsechny nemoci vcas. Jen tak se nektere jejich dusledky daji zmirnit.

petluše
17.5.2004 20:18:48
Gábino,
máme super dětskou doktorku Mudr. Procházkovou, opravdu jsem spokojená, jsme u ní relativně často. Mám dobrého gynekologa, dobrou zubařku.Až na pár výjimek (ale bohužel ty byly oprvdu "hodně hustý" máme samé dobré doktory .o)))
Libushe+3
17.5.2004 20:08:51
MATKY CZECH MADE
- idealni maminka dava spat dite v 7 hodin, protoze ponocovani je nezdrave.
-idealni maminka nekoreni a nesoli jidlo do 2 let a nepodava kravske mleko do 3 let kvuli zatezovani ledvin
-idealni maminka zacina ucit dite na nocnik v 6ti mesicich
-idealni maminka nedela holcickam dirky do usi a nedava nausnice, protoze co kdyby se to diteti nelibilo
Sylva
  • 
17.5.2004 20:05:37
Ale já se budu klidně namáhat...
Možná je to třeba tím, že opravdu 80% doktorů není úplně v pohodě - ať profesně, nebo lidsky.
A nebo je to tím, že té chvály je tu taky dost, akorát si jí někteří moc nevšímají, protože se netýká přímo jich...
17.5.2004 18:19:22
:o( Gábino, to máš těžký :o( Kupříkladu v rubrice "Kde rodit" je jedna porodnice, na kterou jsou téměř všechny ohlasy kladné a chválící... no a ani to není lidem po chuti... že prý mediální kampaň a móda a tak podobně... Jinak nevím, jestli já chválím dost nebo ne, ale každopádně už jsem několikrát poskytovala kontakt na moji děckařku, zubařku i gynekologa. Občas mi přijde majlík, že četli moji reakci na něj Rodině a jestli bych jim mohla poslat kontakt...

S.
Milada.
17.5.2004 15:45:49
Jinak ORL lékařku máme také docela báječnou, nyní máme i dobrou a kvalifikovanou logopedku, zubní lékařku mých dětí mohu jen pochválit..svého zubaře ne..minule vyndal sousedce zdravý zub :-(, ale já od něj nic nepotřebuji, mám ve svým věku 1 plombu :))
Na očním na nás byli se synem milí.
Poslední návštěva Motola se synem - no, tak tam bych řekla tak 50 na 50 ..nějak víc si nás tam začli všímat v tu chvíli, kdy jsme se začali dožadovat jiné, tzv. plastové sádry (snad se to tak jmenuje).
Poslední návštěva nemocnice v Krči - tak na to radši ani nevzpomínám, tam syn zřejmě chytl při jednodenní hospitalizaci salmonelu, která se ho držela následující 4 měsíce :-(

Milada.
17.5.2004 15:45:49
Jinak ORL lékařku máme také docela báječnou, nyní máme i dobrou a kvalifikovanou logopedku, zubní lékařku mých dětí mohu jen pochválit..svého zubaře ne..minule vyndal sousedce zdravý zub :-(, ale já od něj nic nepotřebuji, mám ve svým věku 1 plombu :))
Na očním na nás byli se synem milí.
Poslední návštěva Motola se synem - no, tak tam bych řekla tak 50 na 50 ..nějak víc si nás tam začli všímat v tu chvíli, kdy jsme se začali dožadovat jiné, tzv. plastové sádry (snad se to tak jmenuje).
Poslední návštěva nemocnice v Krči - tak na to radši ani nevzpomínám, tam syn zřejmě chytl při jednodenní hospitalizaci salmonelu, která se ho držela následující 4 měsíce :-(

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 229 [Dalších 149 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.