Hanka, snažilka |
• |
29.7.2004 15:34:50
Ahoj Millii,
my to zkoušíme s manželem už 2 roky. Mám za sebou už 1x IVF, pokud budeš chtít napíšu ti víc. Nepíšeš kolik je let tobě a manželovi?? Nezkoušela jsi cviky podle Mojžíšové? Bohužel mi jeden doktor říkal, že jen kolísání teploty a ostatní znaky ještě neznamenají opravdu ovulaci. Ale nechci strašit. Jen tě chci povzbudit a říct ti, že zdaleka nejsi sama kdo se snaží a zatím nic... Tak držím pěstičky a kdyžtak napiš víc. Hanka |
andrea |
• |
26.7.2004 10:29:24
Odpověď byla asi pro mě, díky.
O návštěvě Mudr uvažuju, ale nevím jestli se mi jenom nevysměje, symptotermální metoda obvykle není mezi MUdr oblíbená. Uvažuju, že trochu zalžu a řeknu, že se o mimi snažíme už déle, i když to nebude pravda. Prý se to dá krátká třetí fáze léčit hormonálně, nevíš o tom něco? Předem dík za odpově´d. |
Hanka |
• |
23.7.2004 22:43:44
Ahoj!Mail nemám-má ho můj přítel,ale já ho neovládám(přítele ani mail)!Na mail umím posílat leda obrázky a přečíst poštu!Jestli chceš můžeš napsat na ICQ - 246719919.
V mikroskopu vidím průhledné bublinky,beztvaré mapky,čárky a teť i kapradí.Zkoušej to během dne několikrát!Dávat méně a více slin-pokaždé se mě to taky nepovede(né,že bych nic neviděla-jen je to horší rozpoznat,jestli to jsou mapky nebo kapradí).V podstatě to dělám tak často,dokud tam to kapradí nevyroste(hahaha).Nic se ti neukáže,když si vyčistíš zuby a nebo žvýkáš žvýkačku.Pá Hanka |
23.7.2004 20:43:52
Ahoj pavlíno, máme spolu něco společného . Já jsem taky měla svatbu v dubnu a od té doby se taky s manželem pokoušíme o mimi. Myslela jsem si, jak to bude jednoduchí, ale te0d už si druhý měsíc měřím teplotu. Zatím mám normální rtuťový teploměr, ale v pondělí si jdu koupit digitální, který měří na dvě desetinná místa. Prý je to lepší. Jde tam poté poznat veškerá odchylka. Koupila jsem si také vitamíny Claibrum Baby plan, tak doufám, že je to k něčemu dobré. Taky jsem se již dočetla, že je dobré při ovulaci (nebo kolme této doby) baštit kapky na kašel. Že prý to ředí hlen a to je lepší pro spermijky. Jinak už nevím co bych ti ještě napsala. Budu ráda, když se zase ozveš. Pa Petra
|
23.7.2004 20:35:16
Ahoj Hani, já jsem od Brna a s manželem jsme spolu čtvrtý měsíc po svatbě, ale jinak skoro pátým rokem. v mikroskoupu pořád nic nemůžu najít. Ještě to zkusím zítra ráno a když ne tak jim tam napíšu co s tím. Jinak internet mám doma. Je to teda novinka od pátku, ale manžel sedí u něho pořád. Vždycky si dělám srandu, že k vůli tomu ani neotěhotním. Samozřejmě, že si na tulení se mnou najde vždycky dostatek času. Chtěl jsem se tě zeptat jestli bys mi nechtěl napsat třeba na mail. Adresa je PKinclova@seznam.cz. Budu ráda když se ovzeš. zatím se měj moc hezky a brzo se ozvi. Díky za rady.
PS: Co přesně vidíš v tom mikroskopku? Jseou to opravdu černé tečky nebo beztvaré obrazce nebo jsou obrazce průhledné? Jednou se mi tam totiž něco takového objevilo. |
Helen78, kluci 06, 08, 10 |
23.7.2004 18:15:06
Mili, jestli jsi to ty, co jsi psala na emimino, tak jsem ti tam napsala odpověď.
A ještě pro holčinu, co má druhou fázi cyklu jen 6 dní - podle mě to je na návštěvu doktora, ale nechci tě strašit. Pa holky |
Hanka |
• |
23.7.2004 15:17:46
Ahoj Pavlíno!Třeba to tentokrát vyšlo,když jsi zaznamenala bílek!Když ne,asi by jsi mohla překonat svou lenost(dle tvých slov) a zkusit měřit teplotu.Já se pokouším o mimčo po mém potratu 8 měsíců s přestávkou po zákroku.Tím měřením jsem se uklidnila,protože jsme se nikdy netrefili do těch spráných dní!Je spousta důvodů a příčin proč musíme takhle čekat!Pá Hanka
|
Hanka |
• |
23.7.2004 14:47:55
Ahoj!Kdy používat mikroskop-já ho mám ani ne 14dní,takže nejsem žádný expert!!Jsem z Královehradeckého kraje a odkud jsi ty?Máš internet doma?Jak dlouho jsi s přítelem(manželem)?Já 10let,ale stále svobodná!Už se ti povedlo něco najít?Já jsem tam neco našla brzy po měsíčkách.Pa Hanka
|
23.7.2004 14:31:03
Ahoj děvčata,
mohla by mi některá z Vás poradit, prosím? S manželem se pokoušíme něco málo přes půl roku, ale zatím nic. Brala jsem Marvelon sedm let a po jeho vysazení se mi cyklus rychle vrátil do původní podoby. To znamená že DC je 40-45 a ovulace 25-30 DC (potvrzeno měřením BT - perfektní křivka, i ovulačním testem). Délka luteální fáze je 13-14 dnů, což by na "zahnízdění" vajíčka mohlo být dost. Snažíme se o dodržování všech možných zásad, včetně styku ob den, aby se mršky mohly dostatečně obnovit. Přesto jsem dnes ráno zase objevila nemilou návštěvu. Poraďte prosím co bych ještě mohla udělat víc? Zatím nechci jít ke svému Dr., protože půl roku není objektivně řečeno příliš dlouhá doba, ale určitě mi dáte za pravdu, že čekat další dva měsíce jestli se to povedlo nebo ne je někdy k zbláznění. Mili |
Pavlína, bez mimi |
• |
23.7.2004 11:11:36
Ahoj.
Už teď se těším na další pokračování, protože si připadám jako naprostá abnormalita. Je mi 29 let a s manželem se pokoušíme o miminko prakticky od svatby, tj. od dubna tohoto roku. Vím, že to je krátká doba, ale přece jen, čím více se doba prodlužuje, tím více si připadám nezdravě. A když tak čtu všechny ty příspěvky – začínám se považovat za exota: můj cyklus je maximálně 26 dnů (a to je opravdu maximum asi tak jednou za 2 roky, jinak se pohybuje kolem 24 a 25 dnů), teplotu si neměřím – na to jsem příliš líná a pohodlná a co se týče hlenu, od té doby, co ho sleduji si asi řekl, že se přestane ukazovat :o))). A když ho náhodou odchytím, tak to je bílek a to hned asi tak 4, max. 6 den cyklu a pak už jen sucha a prázdno až do další MS. Jsem normální??? V každém případě, teď , při posledním cyklu jsme se s manželem snažili tulit co nejvíc právě hned na začátku. Tak uvidíme, zda úspěšně :o). Nemůžu se dočkat dalšího pokračování informací o abnormálních případech. No, možná že budu hlavním tématem :o))). Přeji mnoho úspěchu všem snažilkám. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.