21.7.2004 10:13:51
Ahoj Hani, úplně ti závidím, že ti ta mašinka funguje. Dnes ráno jsem to zkoušela a neviděla jsem vůbec nic. Ať jsem zaostřovala jak jsem chtěla prostě nic. Jeslti tě nebudu otravovat,tak bych ti napsala svůj postup. Tak odšroubovala jsem okulárek a na jeho spodní stranu jsem vložila sliny (asi docela dost) a nechala jsem to tak 10 - 15 minut zaschnout. Poté jsem to zpátky našroubovala zpátky a zaostřovala a nic. Viděla jsem jenom žluto. Ale večer jsem to taky zkoušela a ¨to si mi objevilo asi tak 10 černých teček. Tak opravdu nevím. Už se cítím úplně bezradně. Včera jsem měla menší depku. Chtělo se mi hrozně moc brečet. Všude kam se podívám tak mají mimi buď v bříšku nebo v kočárku a já nic. Dostala jsem strach, že třeba nebudu mít moc děti vůbec. Asi z toho úplně blbnu. Promiň, že tě obtěžuji svými problémy. Měj se krásně. Pa
|
20.7.2004 8:01:44
Díky moc, dneska to zase vyzkouším. Dávala jsem asi málo slin. To bude tím. Jsem ráda, že je tady někdo kdo mi dokáže pordit z vlastní zkušenosti. Pa pa
|
Hanka |
• |
20.7.2004 7:16:18
Odděláš z "rtěnky" okulárek, na plochou stranu dáš sliny -co se vejde a necháš uschnout.Po uschnutí vrátíš do "rtěnky" a podíváš se proti světlu.pootáčíš aby jsi zaostřila.
PaPa Hanka |
Petra25 |
• |
19.7.2004 19:47:32
Čauky, tak jsem to zase zkoušela, ale myslím si, že jsem naprostý idiot. Já tam prostě nic nevidím. Mohla bys mi prosím přesně popsat kam přesně ty sliny dáváš a jestli ten "přístrojek" potom přikládáš rovnou k oku nebo z nějaké vzdálenosti. Už si nevím rady. Možná to taky dávám na blbou stranu. Musíš si myslet, že jsem opravdu naprostý idiot. Manžel se zkoušel taky dívat a taky nic neviděl. No snad mi ještě jednou poradáš. A jaké množství nanášíš? Promiň, že tě otravuji tolika otázkama, ale moc bychom z manželem chtěli děťátko a jsme schopní pro to udělat cokoli. Ale to asi každý na těchto stránkách, že? A jak se jinak máš? Doufám, že to s tou manželovou prací nějak vyřešíte a konečně se to vyvede. Měj se a děkuji.
|
Petra25 |
• |
19.7.2004 19:44:17
Čauky, tak jsem to zase zkoušela, ale myslím si, že jsem naprostý idiot. Já tam prostě nic nevidím. Mohla bys mi prosím přesně popsat kam přesně ty sliny dáváš a jestli ten "přístrojek" potom přikládáš rovnou k oku nebo z nějaké vzdálenosti. Už si nevím rady. Možná to taky dávám na blbou stranu. Musíš si myslet, že jsem opravdu naprostý idiot. Manžel se zkoušel taky dívat a taky nic neviděl. No snad mi ještě jednou poradáš. A jaké množství nanášíš? Promiň, že tě otravuji tolika otázkama, ale moc bychom z manželem chtěli děťátko a jsme schopní pro to udělat cokoli. Ale to asi každý na těchto stránkách, že? A jak se jinak máš? Doufám, že to s tou manželovou prací nějak vyřešíte a konečně se to vyvede. Měj se a děkuji.
|
Peťula Honzík1/01+Michalka8/05 |
19.7.2004 15:57:39
Ahojky,
já jsem si ho kdysi taky chtěla koupit,ale pak nějaká holčina na netu psala,že ho doma má a že ukázal ovulaci i ze slin jejího manžela. No tak nevím,jestli se této metodě dá věřit :o) |
Hanka |
• |
19.7.2004 15:31:40
Ahoj!Já jsem to dělala ze slin,protože se mě teprve začíná hlen dělat.Z hlenu jsem nic nepoznala.Snad jedině pak z bílku.Tady píšou ,že se kapradí oběvuje 3-4 dny před uvolněním a mizí 2-3 po něm.Já mám bílý hlen a mám kapradí jak z lesa a to nebyl bílek.Pá Hanka
|
19.7.2004 13:30:04
Ahoj Hani, díky moc za tvoji zkušenost. Už jsem si myslela, že to pošlu zpátky. Právě mi skončili měsíčky tak se už těším na testování. Ještě jsem se chtěla zeptat jestli je lepší testovat sliny nebo poševní hlen? Díky a držím moc palečky aby ti to vyšlo.
|
Hanka |
• |
19.7.2004 8:43:26
AHOJ PETRO25!Já jsem si ho také koupila nedávno a myslela ,že nefunguje.Nesmíš nic jíst a ani žvíkat žvíkačku!Nejlepší je hned poránu si tam dát kapičku slin.Také jak jsem ho dostala ,hned jsem to zkoušela a viěla jsem jen kapičky,ale ty tam byly i když jsem mikroskop důkladně otřela!Potom jsem začala šroubovat s mikroskopem a zjistila jsem ,že jsem ho měla moc vyšroubovaný a viděla jsem zřejmě bublinky čočky mikroskopu!!Začíná se mě objevovat kapradina,ale ten můj má zase ten nejhorší týden v práci ,tak jsem zvědavá jestli ho přesvědčím!Hodně zdaru!Pá Hanka
|
19.7.2004 7:10:19
Ahoj, tak jsemsi zakoupila mini mikroskop na určení plodných dnů. Nemáte s tím některá zkušenosti? Já jsem to zatím vyzkoušela jenom jednou ze slin, ale myslím si, že to nefunguje. Snažila jsem se to dělat podle návodu, ale nic se mi neukázalo. Jestli někdo víte, tak mi prosím poraďte. Díky
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.