| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Symptotermální metoda IV. - Syntéza

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 177 [Dalších 157 >>]
7.3.2005 10:40:51
Ahoj snažilko,
OVU je mrcha!!!!!! A chodi si jak chce. Měla by zhruba byt každý měsíc ve stejnou dobu. Já OVU jsem ještě nikdy neměla ve stejný den. Záleží jak dlouhý máš cykl. Já mám 28 dnů - OVU mam 11, 12, 13, 14 i 15 dne.

Miruš
Vlaďka, snažilka
  • 
7.3.2005 9:32:39
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda ovulace nastává v každém cyklu vždy ve stejný den. Jsem z toho trochu zmatená, protože při prvním měření BT mi ovulace vyšla na 19 den cyklu, při druhém měření už na 15 den cyklu. Děkuji Vlaďka
Katka, 5t.
  • 
1.3.2005 14:34:40
Velmi děkuji autorce článku o STM. Vyzkoušeli jsem tuto metodu a osvědčila se hned na první pokus. Doufám, že vše se bude vyvíjet správně a někdy v říjnu, listopadu už budeme tři.
Alice
  • 
6.12.2004 12:18:14
Dva dny po sobě mi vyšel ovulacni test jako vysoce pozitivní, byl to 20. a 21. den cyklu. Během následujících tří dnů teplota ale nestoupla, drží se okolo 36,6 stupňů. Je to normální?
Saša
  • 
10.11.2004 8:22:52
Snažíme se o mimi. Po neúspěšných pokusech (měřila jsem si teplotu) poprvé zkouším ovulační test. A jak naschvál manžel onemocněl - má rýmu a bolesti v krku. Doktorka mu předepsala penicilín. Je to škodlivé pro otěhotnění, „oslabuje to“ spermie, případně může to mít vliv na vývoj plodu (když se o otěhotnění pokusíme v ten správný čas dle OVU testu a povede se nám to)?
Ina
  • 
4.11.2004 21:54:43
Ahoj Luci,
taky jsem tento mesic poprve zkusila ovu-test, na navodu pisou, ze po pozitivni druhe carce ma dojit k styku za 24 hodin, coz jsme teda radne dodrzeli. Ale uz jsem si delala test a myslim ze zatim nic, i kdyz porad doufam...
Nevim jestli je mozne, ze by se mi ovu-test vysel pozitivne ale pritom by pak k te ovulaci vubec nedoslo ? ? ?

4.11.2004 13:12:49
Stál ma presne 300,-- Kč (vrátane poštovného)
Valerie, 31, snažilka
  • 
27.10.2004 14:12:58
Ahojte, před dvěma měsíci jsem si začala pročítat tyto stránky, včetně dotazů, rad a názorů a symtotermální metoda mě zaujala natolik, že jsem se rozhodla ji taky vyzkoušet. Ještě ale ve vyhodnocování nejsem tak zběhlá a teď mám takový problém. K OVU, podle zvýšení teploty i podle hlenu, mělo dojít před osmi dny. Teplota se mi pořád drží 0,3-0,2 nad čarou, ale 5.den luteální fáze u mě došlo k mírnému špinění, 6.den jen k nepatrnému a dnes 7.den opět slabé špinění. Do toho taky od 5.dne mě pobolívá břicho, není to ale typická předmenstruační bolest (možná si to teď už jen namlouvám), když jsem v klidu, nejlíp když ležím, bolest mě přejde, stejně tak přes noc a z rána potíže nemám. Taky jsem dva z těch dní měla průjem a dnes k ránu jsem cítila, jak mi to v břiše bublá. Možná žaludeční viroza? Nebo taky stres, miminko chci už dlouho a nedaří se. Proč ale to špinění? Dokázala byste mi některá z vás poradit? Moc děkuju a všem snažilkám přeju hodně štěstí.
Sisa
  • 
18.10.2004 18:26:30
No ja si myslím, že si tehotná, vyčkaj 2- 3 dni a urob si test.
Janina, snazilka
  • 
18.10.2004 14:19:37
Ahoj holky, po zaručeně prodělané ovulaci a po značném tulení s manželem (14.den cyklu přesně)mi asi 5 dní nato začalo bolet v podbřišku, začali mi tmavnout dcorce na prsou, bradavky byly citlivé a prsa jsem měla pěkně nateklá. Také se mi poránu motala hlava a občas mi i vadila jindy příjemná vůně. To vše trvalo přesně do včerejška t.j.26.den cyklu. Dnes už mi jen sem tam píchne v podbřišku a v prsou, ale není to tak intenzivní jako celý minulý týden. Je možné, že mohlo dojít k početí a nějakým způsobem, se "to nechytlo"? Podotýkám, že se snažíme už třetí měsíc a ještě ani jeden pokus jsem takové bolesti nezažila.
Díky, Jana
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 177 [Dalších 157 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.