| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Symptotermální metoda IV. - Syntéza

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 177 [Dalších 147 >>]
Lucie*
12.10.2004 15:27:32
Předem všechny zdravím,
chci se zeptat jaké máte zkušenosti s ovulačními testy. Kdy je nejlepší se "mazlit". Jestli hned 1 den kdy se na testu objeví 2 čárky nebo až druhý den. Jak dlouho trvá ovulace? A je možné otěhotnět den před potvrzením ovulačního testu? (spermie prý žijí několik dní).
Děkuji
Martina
  • 
30.9.2004 18:49:04
Já jsem po půl roce marného čekání vsadila na ovulační testy a do dvou měsíců jsem otěhotněla. Nemyslím, že testy jsou všemocné a okamžitě zařídí miminko, ale můžou být skvělým vodítkem. Navíc mi doktor pro zlepšení šance na otěhotnění doporučil užívat calibrum, dělají i speciální pilulky pro ženy plánující početí.
29.9.2004 21:04:20
Evo-tobě ty hormony asi hodně lezou na mozek,že?
29.9.2004 20:47:12
Holky díky za zastání. Netušila jsem co za debatu vyvolá pousmání nad zaručenou metodou jak mít holčičku. Nemyslela jsem to vůbec zle.

Ale co by mne fakt nenapadlo, je to, že čím víc dětí, tím větší blbec. Asi holt na to moje IQ nestačí. :o))

Přeji Vám krásný večer.
29.9.2004 16:05:15
:-)))) Válím se tady smíchy a myslím, že si tady někdo musí dělat legraci, protože ženská s takovým IQ snad nemůže umět zapnout ani počítač :-)))))
Káča, kluk 17 měs.
  • 
29.9.2004 13:29:56
Ráda ti pomůžu, s čím máš problém? S věřícími, s výší IQ nebo sama se sebou? A prosím, k čemu se nesmíme vyjadřovat, k tomu, že někoho urážíš? :o) Máš pravdu, to je FAKT hustý :-)))))
29.9.2004 13:29:30
Otázkou je, jestli se někdo prosil o tvé názory týkající se inteligence matek s více dětmi. :o)
Nicméně přeju hodně štěstí.
Táňa
  • 
29.9.2004 13:26:31
Ve Vaší diskusi mi pořád něco chybí. To co je výše řešeno je všechno pravda, ale zřejmě nikoho z vás nenapadlo, co se týče pokusů početí, že každá žena má v roce asi tak dva měsíce, kdy je početí mnohem pravděpodobnější než v měsících jiných. Proto například já mám tři děti a všechny tři jsou rozené v první polovině července. Samozřejmě o nic takového jsme se nesnažili a všechny jsme chtěi tak v březnu až červnu. Kamarádka po samovolném potratu nemohla přijít do jiného stavu já jsem jí říkala v klidu počkej původně si měla termín porodu spočítaný na konec prosince vyjde to zase. Holčička se narodila po dvou letech 2. ledna. Další kamarádka si chtěla pořídit po 14. letech 2. dítě, 1. bylo rozené v listopadu a termín druhého porodu má spočítaný asi o 5 dnů později než má narozeniny starší dítě.
Eva
  • 
29.9.2004 13:25:45
Tady je to teda hustý. Netušila jsem, jaké reakce vyvolá přání mít holku. Kromě Aleny jsem tady nenašla spřízněnou duši, takže s váma končím. Když nechcete pomoct, raději se nevyjadřujte. O tyhle názory se fakt neprosím.
29.9.2004 13:21:53
hm...
s poctem deti, ktere clovek ma, klesa jeho inteligence. Nechces si Evo toho planovaneho potomka jeste rozmyslet?
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 177 [Dalších 147 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.