| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Symptotermální metoda IV. - Syntéza

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 177 [Dalších 137 >>]
29.9.2004 13:08:45
Inteligence není "jednosložková" záležitost, testy na IQ jsou zaměřený na schopnost logickýho myšlení, kombinatoriky, prostorový paměti atd., inteligence je komplexní soubor vlastností, do něhož spadá třeba taky sociální inteligence, a tu má Eva očividně nulovou. :o)
29.9.2004 13:06:19
K tomu určování pohlaví, nejsem teda odborník ani doktor, ale podle mého názoru tam může hrát určitou úlohu genová dominance. Nechci to rozebírat nějak složitě, jde o to, že geny mají buďto úplnou nebo neúplnou dominanci, v tabulkách se to označuje např. AaBb, AABB nebo aabb (recesivní gen) a pokud má žena AABB a muž AaBb, tak je ženský genofond silnější a "vyhraje" to. Když mají oba neúplnou, tak je to půl na půl... ale je to jenom moje teorie, s největší pravděpodobností to bude úplně jinak. :o)
Eva
  • 
29.9.2004 13:06:12
Můžeš se vsadit, že je daleko vyšší, než to tvoje.
Pavla
  • 
29.9.2004 13:02:05
Evo, já lidi nerozlišuju podle toho jestli jsou věřící nebo podle počtu dětí. Spíš mi vadí lidé jako jsi ty!!!!!!!!!!! Tvoje výroky svědčí o stupni tvého IQ.
Káča, kluk 17 měs.
  • 
29.9.2004 12:57:21
Tak buď ráda, že žádný nemáš, a běž si třeba koupit něco hezkýho na sebe, ať se ti zlepší nálada :-)))))
Eva
  • 
29.9.2004 12:55:05
Pavlo, teď jsi na to kápla.
Je mi jedno co je kdo zač, ale o věřících si myslím svoje a vím, že se s nima nemá cenu bavit. A počet dětí svědčí o stupni inteligence. Čím víc dětí, tím větší blb.
Eva
  • 
29.9.2004 12:51:13
5 dětí může mít v dnešní době jen fanatik.
29.9.2004 12:38:06
Pavlo, Sylvie díky. Pavli tobě za podporu. A Sylvie, tobě¨za vědecký výklad. Četla jsem o tom, ale vzhledem k tomu, že mi je šumafuk co budeme mít (pan doktor říká, že holku nebo kluka), tak jsem hned zase vypustila ty přesné vědecké termíny.:o)
29.9.2004 12:34:55
Musím tě zklamat. Věřící nejsem a přesto považuji děti za zázrak.

To že mám pět dětí svědčí o tom, že jsem věřící??
Pavla
  • 
29.9.2004 12:34:44
Evo, a co je Ti do toho, kolik má kdo dětí a jestli je věřící nebo ne.
Ty jsi teda hodně netolerantní osoba.
Ta tvoje poznámka, o tom, že kluka nechceš v žádném případě......
A co když se Ti narodí, to ho půjdeš utopit. ????
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 177 [Dalších 137 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.