29.9.2004 12:33:43
Jistě že ta metoda o pohybu spermií tváří vědecky. Problém ale je v tom, že vajíčko neoplodní první spermie, která k ní dorazí ;o) KDysi v jednom naučném filmu dokonc bylo zminováno, že SE ZDÁ (samozřejmě, není prokázáno), že vajíčko si samo vybírá, kterou sperimii k sobě pustí. Aby to nakonec nebylo tak, že pohlaví dítěte sice určuje spermie, ale vajíčko určuje, jestli ze sebe nechá udělat holčičku nebo chlapečka ;o)
S. |
Eva |
• |
29.9.2004 12:26:55
No právě na bláboly typu výměna krve a tabulky, na to taky nevěřím. Ale pohyb spermií a jejich životnost je vědecky dokázána, takže mi to připadá jako dost dobrá metoda, co popsala Alena. Ale ty budeš asi nějaká pobožná vědě nevěřící co? No 5 dětí teda o něčem svědčí...
|
29.9.2004 12:14:52
Proč citlivka? Ty jsi po mně vyjela.
Je to každého věc čemu věří. Ale takových metod tady už bylo.. Výměna krve po sedmi letech, různé čínské tabulky. Jen ti doktoři jsou pořád blbci, že už na to dávno nepřišli.:o) Víš Evi, mě je jedno, jestli jsou to holky nebo kluci. Hlavně že jsou v pořádku. Teď čekám páté a jestli to bude holčina, tak díky Bohu za ni. |
Eva |
• |
29.9.2004 12:06:40
Jsi nějaká citlivka. Vysvětli mi, proč bych tomu nemohla věřit? A jaké máš tedy zkušenosti? Jsi se 4x snažila o kluka a nevyšlo to???
|
29.9.2004 11:27:32
Negativistická nejsem. Za prvé mám své zkušenosti a za druhé 4 krásné holky a jsem spokojená. Jen mi nejde do hlavy, že v dnešní době tomu ještě někdo věří. Kdyby to bylo tak jednoduché...
Nechápu tvůj vzteklý výkřik. Pokud dáváš něco na internet do veřejného fóra musíš počítat s reakcema. Taky mi lezou na nervy lidi, kteří se neumějí chovat slušně.:o) |
Eva |
• |
29.9.2004 11:12:43
A proč jsi tak negativistická? Nestrkej nos do cizích věcí. Lidi jako ty mi lezou na nervy.
|
27.9.2004 15:57:09
Tedy, jak tomuhle někdo může ještě věřit.......:o))
|
Eva |
• |
27.9.2004 14:32:25
Aleno, díky za odpověď. Tušila jsem, že vyrobit holku bude složitější. Bylo by to první dítě, ale já kluka fakt nechci, tak raději budu trpělivá. Dám vědět, jak to dopadlo. Manžel má 2 sestry a ty mají dohromady 3 kluky a 1 holku, takže to je pro mě asi blbý:-(
Cykly mám dost pravidelný, tak snad to půjde vysledovat. |
Martina |
• |
24.9.2004 8:35:54
Marti,
prosím Tě a kolik stojí aspoň přibližně. Předpokládám, že je tam pro laiky podrobný návod. Měj se Martina |
24.9.2004 8:12:13
Ja som si ho kúpila na internetovom obchode Vltava. Adresa: www.vltava2000.cz/woodland/default.asp
A volá sa Lady Fertility Tester:-) Doručili mi ho dokonca už za dva dni. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.