Alca |
• |
24.9.2004 8:08:38
Ahoj holky, prosim o radu. Muzete mi nekdo poradit,kde se da sehnat ten mikroskop na urceni ovulace? Vcera jsem obehla snad vsechny lekarny a nikde ho nemaji, da se nekde objednat na internetu.Diky moc rada, zatim se mejte papa.
|
24.9.2004 8:04:36
Ja som testovala hned den po meštruácii a kapradinky som tiež mala. Je to určite ešte sposobené tou menzes. Potom už neboli a boli až v mojich "plodných dnoch".
|
Mici, 30, snazilka (vic nez jen laxni:-) |
• |
23.9.2004 9:31:48
Ahoj Petro,
zaujal me tvuj komentar ohledne bilkoveho hlenu. Taky si pamatuju na doby, kdy "tekl proudem" a znervoznoval me, protoze jsem nevedela, co to je:-) Ted bych dala nevim co za to, aby se objevil. Nevis, proc se to deje, proc se ztraci, meni atd? Zkusim se na to preptat doktorky, ta na to ma "papir":-) Ahoj, Mici |
• |
23.9.2004 2:52:46
Ahojky holky, moc vam dekuju za vsechny tyhle rady a postrehy. Ja bych se na vas take rada obratila s otazkou. Ta ma se tyka ovulace. Muj cyklus ve vetsinou [po vysazeni HA pred 7 mesici] mezi 34-44 dnu. Tento mesic jsem okolo 14 dne cyklu zjistila dlouhy tahavy hlen a bolest v podbrisku. Druhy den rano jsme namerila prudky pokles od normalu . Takze jsme se tulili[ a odpolende znovu] a den po te ma teplota opet vystartovala do vysky. Takze skok tam byl obrovsky. I ovulacni test vysel positivni. Dnes je to 22 den cyklu za zacala me pobolivat prsa[ jako paleni a citlivost ze vnitrku]ale myslim, ze to muze byt ma psychika.Hlen mam lepkavy a obcas ze me vyjde v podove jakoby bile huste kulicky[ale zanet ci kvasinky nemam!]. Takze ma otazka zni, jstli je mozne mit ovulaci ve 14 den cyklu i pri tak dlouhem cyklu[44 dni]a druha otazka zni, jestli muzu mit vsechny znaky ovulace[teplotu, hlen cipek] a pritom nedojit ke skutecnemu prasknuti vajicka????No, asi mam skutecne hloupe otazky, ale jsem tu na to tak sama, ze budu vdecna za kazdou zenskou radu a zkusenost. Prosim poradte mi nekdo. Dekuju Michaela |
Alena |
• |
3.9.2004 17:57:22
Ahoj Evo,
snazit se o holcicku muze trvat dele nez o kluka, ale treba ti to vyjde. Plati, ze holcici spermie jsou pomalejsi, ale dele vydrzi, zato klucici spermie jsou rychlejsi, ale driv "umiraji". Takze pro kluka je dobre od nastupu plodnych dnu abstinovat a tulit se az v den vrcholu a den pote. Pro holcicku je treba se tulit ctyri az dva dny pred vrcholem, pak uz ne. V tom muze byt problem, protoze dopredu se da hur odhadnout, kdy prijde vrchol. Chce se to nekolik cyklu sledovat - kolik dni mivas kremovy hlen a kolik dni bilkovy. Jinak bylo by to tvoje prvni dite nebo uz kluka mas? Je taky dobre si vsimnout partnerovych pribuznych, jestli mivaji spis holky nebo kluky. Pokud maji spis holky - muzete se tulit jeden az dva dny pred vrcholem a nejspis z toho bude holka, pokud vsak maji hlavne kluky, tulila bych se max. tri dny pred vrcholem, pak uz ne. U tuleni pro holku je taky dulezite mit delsi obdobi plodneho hlenu (aspon 3 az 4 dny), jinak spermie to cekani nepreziji. Hodne zdaru. |
Petra |
• |
1.9.2004 7:23:46
Ahoj, Zlatusko nebo i někdo jiný, kdo máte zkušenosti s mikroskopem.
Chtěla jsem se zeptat, jestli vám ukazuje kapradiky také těsně a během menstruace? Sice "plivu" už druhý měsíc, ale minule mne nenapadlo testovat i během M. Teď jo a jsou tam! Tak nevím. Díky Petra |
Ajik |
• |
25.8.2004 14:52:31
Ahoj, chci se tě zeptat, jak to s tebou vypadá, jestli se něco změnilo. Já jsem úplně stejný případ jako ty. Duphaston již beru pátý měsíc, o miminko se snažíme sedmý měsíc.vulace podle grafu by měla být, ale podle testu mi naposled nevyšla, tak nevím.
|
Zuzava* |
20.8.2004 9:23:40
Přesně tohle mi to dělalo, kapradiny hned po mestruaci, ale pak, když hlen a čípek a teplota ukazovaly ovu mi kapradiny neukázal. Tak jsem ho přestala používat, na mě asi nefunguje.
|
motylik |
19.8.2004 16:59:15
Ahoj snazilky,
snazime sa 5 mesiac a tento som si zaobstarala mikroskop. Zacala som ho pouzivat hned po menstruacii a co mi je divne, asi dva dni hned po menstruacii som celkom zretelne videla kapradiny... Teraz mam asi 4-5dni pred ovulaciou/podla teploty, cipku a hlienu/ ale kapradiny sa neobjavuju. Nemate s tym niekto skusenosti? Dakujem |
Eva |
• |
18.8.2004 10:52:55
Který z těchto dnů je podle vás optimální pro početí holčičky?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.