Lenka K |
• |
12.8.2004 11:16:25
Iminko omlouvám se.
|
Iminka |
• |
12.8.2004 10:48:57
Leni, ptát se není trapné a dotaz není přiblblý. Někdy prostě příspěvek zapadne a to že nikdo nezareagoval ještě neznamená, že otázka za odpověď nestojí. Všichni se občas trápíme něčím, co ostaním může připadat hloupé nebo trapné, a možná i ty.
Moje nedokonalá dpověď na dotaz je taky v rubrice Symptotermální metoda, najdete ji v nově založených diskusích. |
Lenka K. |
• |
12.8.2004 9:54:53
Ty si nepřipadáš trapně, ty už jsi trapná. Vkládat sem asi po čtvrté jeden a ten samý dotaz je opravdu trapné. Kdyby ti některá ze snažilek chtěla odpovědět, tak to udělala už po prvním příspěvku. Nakonec ti někdo odpověděl přece jenom později a ty jsi zase vložila svůj přiblblý dotaz.
|
• |
12.8.2004 9:36:31
Už si připadám trapně, ale tento příspěvek vkládám na čtvrtý pokus, tak snad to vyjde. Je to tu všude vážně už moc přeplněné:
Ahoj všem, potřebovala bych poradit. Možná už se ptám na zodpovězené, ale risknu to. Konečně jsem sehnala teploměr a začala se měřit - ale v tom je asi můj kámen úrazu. Nevím, jak která jiná, ale já se budím pokaždé v jinou hodinu, i když mám nastaveného budíka (to je jen taková pojistka, abych vůbec do práce došla :o)). No a teď si vůbec nejsem jistá, jestli to moje měření vůbec k něčemu je, protože - měřím sice ve stejnou hodinu, ale před tím se i třikrát probudím a zase usnu. A tak můj graf vypadá jako horská dráha - jeden den jsem nahoře, druhý dole. Když se budu měřit po prvním probuzení, bude to každý den v jinou hodinu, no a když se budu měřit ve stejnou hodinu, nebude to zaručeně po prvním probuzení. Je můj dotaz k pochopení? Už se v něm sama ztrácím :o)))!!! Co vy na to? Má některá stejný problém, nejlépe už vyřešený? Škemrám o radu!!! Pavlína PS: Klidně mi můžete odpovědět i na mou soukromou adresu. |
Zuzka |
• |
11.8.2004 21:14:58
Ahoj Venduli,
Určitě napíšu co a jak . Doufám, že moje doktorka bude mít dobrou náladu. Někdy dokáže být pěně protivná . A podle toho pak vypadají její vyšetření a odpovědi na otázky. Hlen si tak moc nehlídám. Ale určitě s ní proberu BT Problém s mens. Jsem měla od puberty až po první těhotenství. To sice skončilo potratem, ale můj cyklus byl pak přesný. Říká se něco zlé, je k něčemu dobré. Do půl roku od toho potratu jsem otěhotnéla podruhé a uspěšně. Po poradu jsem dostala menst. až jak jsem přestala kojit tzn. devět měsíců po porodu. Taky jsem to dostala každý měsíc. Asi rok od porodu jsem začala užívat HA . V prosinci 2003 jsem HA vysadila a hle menst. nikde. Řešení doktora injekce. teď mám nějaký 65Dc. a pořád nic. Takže hned jak bude doktorka mít po dovolené jdu jí zahltit otázkama. Myslím, že u mě nedochází k ovu. Před prvním těhoten. když jsem měla ty samé problémy jsem měla teploty kolem 36,9 37 36,8 . Ted mé teploty jsou kolem36,5 36,4 36,6 na 37 mi nikdy nevyskočí. Sama jsem zvědavá co mi na to dá mynule jsem chodila co 50 dnů na injekci. Takže se ozvu. Držím palečky ať Tvá teplota neklesá spíš naopak stoupá. |
10.8.2004 14:08:33
Ahoj Zuzi,
Jsem rada, ze jsi napsala. Moc jsem zvedava, jak na to doktor bude reagovat, a jestli ti neco predepise (treba Utrogestan jako Týne). Jak dlouho se s tím potýkás? Beres taky Baby Plan a k. listovou? Já jsem nyní v 36.dni cyklu, a mám jiz sesty den vyssi teplotu. Bylo by fain, kdyby vydrzela alespon do pristiho tydne, ale nedelam si zadne iluze (pred tím mi taky po peti dnech vyssich teplot zase klesla...):-(. No uvidime, nebudu hazet flintu do zita... Opravdu nechapu, proc ti doktori nechaji cloveka tak dlouho se placat. Vzdyt jednorazova "provokacka" prece neni vubec systematické reseni! Clovek to sice dostane, ale dalsi cyklus je zase tam, kde byl. Proc se to nesnazi resit systematicky driv? To jsou ty prasky takový záhul na telo? Prosim napis, co ti na to rekl doktor. Budes s nim probirat vyvoj BT a hlenu? Pa, Vendulin |
Petra(31) |
• |
10.8.2004 11:41:53
Ahoj, Týno!
Děkuju za odpověď, kor v tak exponované situaci! :o). Znám to. Nejvíc mi toho můj drahý synek vždycky potřebuje povědět zrovna když telefonuju, nebo si s někým povídám. Já bych teď měla dostat M cca tak za 3 dny. Před "provokačkou" jsem měla cykly tak cca 32 dní, ovšem teď netuším. Sice mi doktor řekl, ať přijdu na podzim, ale jestli to zase nedostanu, tak mě tam má jak na koni! Mějte se obě hezky! Já mám indiána u prarodičů, tak je mi doma tak divno ...No, od soboty mne už zas bude "vytáčet".:o) Už aby! Ahoj Petra |
Týna |
• |
10.8.2004 10:48:49
Ahoj Peto,
Ty doktoři!!! Já už jsem taky byla šílená tak jsem tam byla před měsícem a to mi teda pro jistotu udělala ultrazvuk - tou sondou dovnitř a zjistila mi že mi nedorůstá dostatečně ta sliznice. Já mám cyklus tak 40 dní teď naposledy už 34! To myslím způsobil ten Utrogestan. Ten je právě na srovnání menstruace.Jen co budu mít více času naúpíšu ti adresu kde najdeš leták od Utrogestanu. Jinak mám přijít v září nebo říjnu a pak mě chce poslat na nějakou tu kliniku, ale co vím zcela jistě, že manžela by tam nedostali a víš jak to je. budu se jí snažit vysvětlit a poprosit jestli by mi ty hormonální hladiny nemohla odebrat ona. vždyť jde jen o odběr krve. Jsem schopna to i doplatit, jestli to neni schopna udělat třeba kvuli pojišťovně. Rozhodně bych se na tu antikoncepci vyprdla, ale každý má jiné zkušenosti. Píšu zmateně ale mám v zádech tu mou neposednou čtyřletou princeznu, tak musím běžet. Určitě napíšu víc a těším se na další psaní a drž se dotáhnem to do konce. pa Týna |
Petra(31) |
• |
10.8.2004 9:33:53
Ahoj, Týno!
Promiň, že vám skáču do diskuze, ale chtěla jsem se zeptat na postup Tvé gynekoložky. Jsme stejně staré, akorát, že mému "bobečkovi" je už sedm let. A koukám, že máme zhruba tak stejný problém. Taky mi nedorůstá děložní sliznice. U doktora jsem byla minulý měsíc a dostala jsem "provokačku" abych vůbec menstruovala. HA jsem vysadila v únoru. Můj doktor mi taky řekl, že už nejsem z nejmladších (brouček!), a že se musím hormonálně srovnat. Ale jak, to už z něj nevypadlo! Navíc se mnou nic nechce dělat, že prý, když do zimy neotěhotním, nasadil by mi na 3 měsíce antikoncepci, a pak bysme ten následující měsíc na to doma měli "vlítnout"! ( Ovšem na to, jak bych ten měsíc byla nervní už nemyslel)A nebo prý to bude řešit nějak jinak, práškama. To asi myslel, to co bereš Ty? Jenže mně se nechce zase do sebe cpát antikoncepci. Můžeš mi , prosím Tě, říct, co s Tebou vyváděla Tvoje doktorka? Abych ho na podzim "umlátila argumenty". Děkuju moc a přeju, ať Ti to všechno hezky dorůstá a ovuluje! Ahoj Petra |
Týna |
• |
10.8.2004 8:58:13
Ahojky Vendulíko,
to s tou dovolenou už jsme podnikli, ale bylo to asi tou nedorustající sliznicí. No uvidíme, jinak moje treperenda je též ze Španělska, tak uvažuji jestli by jsme tam neměli ještě jednou odletět-cha cha. no jde i o ten klid až na to hlídání, s tím je potíž, ale snad to nějak provedem. Dědy už nemáme a babička jedna nehlídá vůbec a ta druhá hodně pomáhá ségře.Jinak opravdu vydrž, já vím jak je to nesnesitelné, ale nevím jak se k tomu staví tvůj doktor, ale tá má opravdu čekala skoro ten rok než bude se mnou dělat.Uvidíš.Mě je 31 tak taky rekla, že už nejsem z těch mladších tak to chvíli trvá. Jsem z toho už také otrávená a chce mě poslat někam do těch specializovaných poraden,ale na to kašlu. Pokuď to nepůjde přírodně. No atk se měj krásně a drž se. kolikátý den jseš cyklu? Koupila jsi si nový ten teploměr? Jednou se mi stalo, že to byla vina teploměru. Já jsem 10 dc a mám 36,8. Tak držím palce pa Týna |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.