28.12pavlinka.11 |
27.12.2011 13:41:31
Hledala jsem na internetu, jestli by nešlo nějak zjistit, jestli jsem těhotná, protože jsem začala mít pochybnosti o používané antikoncepci. Našla jsem tohle : http://test-tehotenstvi.cz/?stranka=2 a docela mě to uklidnilo v podstatě šlo o stejné otázky, na které ptá gynekolog
|
GÁBINA, bezdětná |
• |
14.2.2010 15:10:41
DÍVÁM SE DÍVÁM A DLOUHO TU UŽ NIKDO NIC NEPSAL, FUNGUJE TO TU VŮBEC? PŘÍSPĚVKY JSEM PŘEČETLA VŠECHNY A ZÍSKALA SPOUSTU ZKUŠENOSTÍ OD VÁS VŠECH. PŘECI JEN MÁM NĚKOLIK OTÁZEK...
|
Petra |
• |
26.12.2009 14:19:08
Moc Vam drzim palecky!!! Taky se s pritelem snazime o miminko... Tak vim, jak se citite. Ale nevzdavejte to, kdyz to nevyjde ted, urcite to jednou vyjde.. ;-)
|
Ewulika |
• |
3.11.2009 17:39:40
Dobrý den, je možné, že vyjde falešně negativní TT ve vyšším stadiu těhotenství (4.-5.měsíc) ?
|
Jana, |
• |
28.10.2009 15:27:45
Ahoj - já jsem na tom asi stejně - tedy v tom, že jsem 10let brala pilulky a týden před svatbou dobrala poslední. Miminko ještě s manželem neplánujeme, ale možná se naplánovalo samo - je měsíc po svatbě a nic - tak asi v pondělí poběžím do lékárny pro test.....
|
Lucie |
• |
7.8.2009 20:31:38
Ahojky, zdravím všechny,mám problém, který už se tu asi řešil stokrát, nicméně by mě zajímal názor někoho s podobnými zkušenostmi, protože já mám pocit, že mě moje zatím pseudotěhotenství už připravilo o zdravý rozum. Takže, abych to zestručnila: ráno ovulace, večer nechráněný sex, hned dva dny na to nevolnosti,které trvaly asi 2-3 dny, pak nic, jen občas popíchnutí v bříšku, menstruace se nedostavila už 5 dní a cítím se zvláštně, nemůžu říct těhotně, protože nevím, jak se cítí těhotné, ale cítím pořád tlak v bříšku, občas píchnutí, a ne že by mi bylo vyloženě nevolno, ale spíš je mi tak nějak divně,jakože se necítím v nejlepší kondici(popsala bych ti jakýmsi "jiným stavem"), každopádně všichni mi říkají, že bych to první poznala na poprsí, ale tam teda nevidím změnu žádnou, pouze větší bříško... jenže testy jsem si dělala první a čtvrtý den po vynechání oba negativní, dělala jsem si mamatest,není moc drahý a asi ani moc citlivý... tak nevím, můžu být těhotná? ještě podotýkám, že HA neberu asi rok a půl a menstruaci mívám na den přesně... k doktorce jdu za tři dny, ale asi to už nevydržím, nejsem schopná myslet na nic jiného...
předem děkuji za odpovědi a přeji hodně štěstí všem nastávajícím či plánujícím maminkám Lucie |
iveta |
• |
6.12.2008 20:07:52
mam stejny problem...tyden spozdeni...testy negativni...porad citim jako bych mela kazdou chvili dostat menses a porad nic...neustale chodim curat..mam presne ty priznaky...jen test negativni..je jeste brzy?
|
1.6.2008 21:39:06
Zdravím,
zajímá mě jestli mohu otěhotnět, když mám menstruaci po 6 až 7 týdnech? Dřív jsem brala anti koncepci ve formě tabletek a později ve formě náplastí. Po vysazení mám dlouhý menstruační cyklus. |
1.6.2008 21:37:23
omlouvám se jsem tu poprvé a asi jsem, to dala do špatného tématu
|
1.6.2008 21:33:51
Zdravím,
zajímá mě jestli mohu otěhotnět, když mám menstruaci po 6 až 7 týdnech? Dřív jsem brala anti koncepci ve formě tabletek a později ve formě náplastí. Po vysazení mám dlouhý menstruační cyklus. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.