Tereza bezdětná |
• |
30.1.2005 10:37:31
Ahoj,tak vše dopadlo,jak jsem chtěla,jsem těhotná.Díky moc za psychickou podporu.Tereza.
|
Tereza bezdětná |
• |
24.1.2005 17:40:49
Díky moc za odpověď. Jsem klidnější tak o 99%. Až budu vše vědět na 100% ozvu se. Tereza
|
24.1.2005 16:43:10
ahoj Terezo,
i já mám zkušenost pravděpodobně se stejným testem a mám pocit,že i jiné jsou v dnešní době naprosto spolehlivé a přesné. Taky jsme byli nedočkavý,i když se nejednalo o první těhotenství a test byl 100%. Tak se drž a užívej klidu a pohody.Hlavně se nestresuj a zajdi si k lékaři a ten Ti na základě krevní zkoušky vše potvrdí. Držím palečky. |
Tereza bezdětná |
• |
24.1.2005 14:52:18
Ahoj děvčata,potřebovala bych poradit.S manželem se snažíme 4 měsíce o miminko a nyní to vypadá,že se to podařilo.Už přes týden mě bolí prsa,nemůžu mít prázdný ani plný žaludek.Dnes jsem 25.den cyklu,ale jsem nedočkavá a udělala jsem si Baby test s citlivostí 10mIU/ml,vyšel ihned pozitivní.Mám velkou radost,ale zároveň se bojím falešného výsledku,samozřejmě si udělám později test další.Ale prosím,jestli máte někdo s tímto testem zkušenosti,odepište mi.Přeju všem úspěšná snažení. Ahoj Tereza.
|
Olga |
• |
22.1.2005 14:03:26
Dělala jsem si těhotenský test MAMATEST (kolem 40Kč) , vyšel negativní a po týdnu jsem radši šla na gynekologii, kde mi doktor potvrdil, že jsem těhotná...... v mém případě je miminko očekávané, ale jak k tomu příjde žena, která spoléhá na těhotenský test, aby graviditu zjistila co nejdřív???
|
Lu |
• |
15.1.2005 20:03:28
Být Vámi,tak si zajdu ke gynekologovi na odběr HCG v krvi a ten stanoví jeho hladinu a určí případné těhotenství.Radím Vám z vlastní zkušenosti,protože mě gravitest ukázal také 2x negativitu a minulý týden jsem byla na odběru krve a jsem v 6 týdnu.Takže nevěřit na gravitesty,jít rovnou k lékaři.Mějte se pěkně a ať Vám ten výsledek vyjde podle Vašich představ.
|
Hanule |
• |
11.1.2005 18:34:34
Ahoj,
pry prvnich 20 dni je plod mimo krevni obeh matky, takze alkohol /asi ale jen mirne:-))/ neni nebezpecny. Mam stejne obavy, ale kamaradky - zdr.sestricky me poucily. |
Hanka, zatim bezdetna |
• |
11.1.2005 14:43:28
kyselinu listovou mam. v lekarne ji prodavaji, tusim v kombinaci s nejakym vitaminem.
|
Peťas |
• |
5.1.2005 21:26:56
Ahojte. Jen jsem chtěla upřesnit jednu věc k článku: test HCG je zde uveden jako jeden z testů, který je schopen určit těhotenství velmi brzy po početí. Dnes jsem si ho koupila a zjistila, že má citlivost 50 jednotek (neznám přesné označení) na ml. Z čehož jasně vyplývá, že je hůře citlivý, než celá řada jiných testů na trhu (které mají nejčastěji 25 jednotek). Je to docela zážitek, když člověk vejde do lékárny a potřebuje test na včasné zjištění těhotenství :-D Málokdo z lékárníků se v testech vyzná a většinou se mi snažili prodat nejdražší Clear Blue. Nepopírám, že tento test je dobrý, ale dle mého názoru spíš pro pohodlnost použití. Myslím, že by nebylo od věci rozšířit nabídku v lékárnách o testy, které jsou schopny zjistit co nejmenší množství HCG v krvi... Vždyť je tolik "doufajících" (ať v pozitivní či negativní výsledek), které už by chtěli mít alespoň trošku jasno... :-D |
Olga |
• |
4.1.2005 18:24:17
Dobrý den,
mám zkušenost s těhotenským testem MAMATEST. Mela jsem zpozdění menstruace asi o 1 týden, udělala jsem si test - vyšel negativní. Dnes jsem byla na gynekoligii a jsem TĚHOTNÁ. papa Olga |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.