| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Těhotenský test a jak vlastně funguje

[<<Předchozích 120] Příspěvky 121130 z 370 [Dalších 240 >>]
jana
  • 
10.12.2004 9:41:38
Ahoj,tady jsem zase já,co hrozně chce miminko - včera jsem byla na ultrazvuku,jsem asi v pátém týdnu,datum porodu 6.8 je tu někdo se stejným či podobným datem? Jsem šťastná a držím všem palečky.Jana
Viky
  • 
3.12.2004 11:52:20
Ahoj a nedělej si starosti,
po vyvolávačce to nedostaneš hned, ale až asi za týden, pokud nejsi těhotná. Pokud jsi těhotná, tak se nic neděje, injekce maličkému neublíží ani alkohol, který jsi požívala v prvních dnech, kdy ještě plod není zahnízděný. Nejkritičtější období je od 13. do 90. dne. Buď v klidu a vyčkej těch pár dní. Držím palce.
  • 
2.12.2004 19:34:11
Ahojte,
ja jsem uplne zmatena, v zari jsem vysadila prasky, v rijnu - 22.10. jsem mela posledni MS, s pritelem jsme se tulili docela casto, ted je mi spatne, pali me zaha, mota se mi hlava, jsem strasne unavena, testy mi vysly negativni. Byla jsem u doktora, pichl mi vyvolavacku a za 14 dni mam prijit at to prijde nebo ne. Zatim 5 dni nic.
Nevim jestli nezkusit jeste jeden test, ale co kdyz jsem tehotna a cely mesic si v klidu uzivam alkoholu a jeste jsem nadopovana tou vyvolavackou??? Nevim...mimco by uplne planovane nebylo, ale uz jsme se zacali skoro tesit:)
Ach jo. Dam vedet jak to dopadne:)
Mate Zkusenosti s alkoholem v tehotenstvi? a vyvolavackou a tehotenstvim?
Zatim se opatrujte:) iva
Markéta
  • 
25.11.2004 16:52:43
Ahoj Snažilky,

já testovala s tyčinkou Unimark. Když se objevily //, objednala jsem se k lékaři. Ten ale těhotenství nepotvrdil. Je ale fakt, že od testování do prohlídky uběhly dva týdny, takže třeba se to vajíčko nevyvíjelo správně. Každopádně MS jsem dostala až po 61 dnech. Tak snad to příště bude úspěšnější. M.
24.11.2004 16:38:34
Ma zkusennost je bohuzel takova, ze kdyz testuju, mam slaby prouzky porad...Nemam spravny zensky hormony (jednu dobu mi vynechavala MS a nedostavovala se ani po vyvolavacce, tak se na to prislo) a tak i udrzet tehotenstvi je v mym pripade problem...Svoji chybou jsem uz 3x potratila, vzdycky mezi 6-7tt...testovala jsem co 2-3 dny a cekala na silnejsi prouzek...ale pokud hned kolem 28-30 DC (mivam celkem pravidelnou MS) nenasadim Utrogestan nebo mu podobne prasky na udrzeni, tak se asi dalsiho prcka nedockam...
Proto ted uz budu radeji testovat driv a hned pujdu k dr., vi o mym problemu a ma snahu to pohlidat (diky nemu mam aspon Ondru :-))
Vicinka
  • 
21.11.2004 22:59:50
Ahoj holky, tak mám úplně stejný problém jako mnohé z vás. Taky jsem si dělala test (Best-2) a oba mi vyšly negativní. Přitom menzes mám pravidelně zhruba v 30. až 31. dni cyklu. Teď už je to 40. a furt nic. Tak doufám, že se test spletl a už jsem těhu :-)
jana
  • 
20.11.2004 13:38:05
Ahoj jsem tady nová,strašně bych chtěla miminko,mám 5 letého synka, a dost se mi to pokazilo v zaměstnání, babytest mi vychází už 14 dní slaboulilinká čárka,ach jo,asi planý poplach,bolí mě prsa,tak to asi dostanu....
Eva
  • 
16.11.2004 19:25:32
Evko, děkuji za vyčerpávající informace. V létě jsem těhotná nakonec nebyla, ale teď už zase začínám mít podezření. 3 dny zpoždění menstruace (což se mi vůbec nestává), bolest (nebo spíš tlak) v podbřišku, pořád chodím čůrat. Druhý den po vynechání menstruace byl test negativní (zn. Best), tak teď ještě čekám. Koncem týdne se chystám na gyndu. Tak uvidíme. ahoj a díky Jana
Dáda
  • 
12.11.2004 7:57:53
Ahoj Darino,

u mě ten potrat probíhal jako běžná menstruace, jen jsem měla několik dní před a několik dní po špinění a bolesti v podbřišku. Ležela jsem asi týden v nemocnici, protože jsem byla na kontrole u své doktorky a ta ultrazvukem pořád nic v děloze neviděla, i když už to byl šestý týden. Poslala mě proto ihned do nemocnice, protože se bála mimoděložního těhotenství. To se však naštěstí nepotvrdilo, ale řeknu Ti, každý druhý den mi braly krev na hCG, ruku jsem měla rozpíchanou jak řešeto, těch vyšetření a ultrazvuků, co jsem musela prodělat - no hrůza :-( Další takovou zkušenost bych už nerada zažila.
Včera jsem si nakoupila vitamínky (CALIBRUM - babyplan) - je dobré je brát v období plánování těhotenství a v prvních třech měsících.
Měj se moc hezky, opatruj se, snažte se a držím palečky, ať to vyjde.

Dáda
darina
  • 
11.11.2004 16:13:45
No prave ze dostala! Taky mam strach, ze bych mohla znova potratit, protoze nevim jak to probihalo u tebe, ale u me to byla hora krve a docela velke bolesti, 3 dny v nemocnoci. Ale povist se to jednou musil,ne! Ja jsem nejspis, potr. kvuli tomu, ze jsem to nevedela a letela jsem na dovolenou do Egyptu a chytla jsem tam jako vsichni co tam byly, pekny prujem s horeckou, z jidla v hotelu a na to nam prodali nejaky neznamy lek tamni vyroby a vubec, do Egyptu uz nikdy nepojedu! Takze mozna proto.Muj gyn. doktor mi stejne rikal, ze nema rad tehotenstvi v zime, kvuli chripkam a pod., takze v unoru kdyz zacnes, tak v pohode. Ja ho samozrejme neposloucham, tak zkousime porad. Tak pa Darina
[<<Předchozích 120] Příspěvky 121130 z 370 [Dalších 240 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.