| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Těhotenský test a jak vlastně funguje

[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 370 [Dalších 230 >>]
Dáda
  • 
11.11.2004 12:34:00
Díky za radu. Myslím, že ty tři měsíce bude až až dlouhá doba na to, abychom vydrželi "nesnažit se". Fakt, že jsem už jednou byla těhotná, mě taky uklidňuje, ale bojím se, aby to vždycky nedopadlo tak, jak poprvé.
Začneme se teda snažit v únoru a uvidíme, jak to dopadne. A co Ty? MS se ti opozdila a pak jsi ji dostala nebo pořád ještě čekáš?

Dáda
Darina
  • 
10.11.2004 15:51:41
Taky jsem z toho byla dost na meko a jeste obcas jsem, jeste kdyz se to zatim znova nedari. Me doktori rekli, ze mam pockat tak tri mesice, a pak ze bude telo chtit hrozne znova otehotnet. Zati chci asi vic ja jak telo, potoze furt nic. Ted se mi spozdila MS o dva tydny a uz jsem se videla jako tehulka, snad i vsechny priznaky jsem si vsugerovala a zase prisla, des. Trochu me uklidnuje predstava, ze uz jsem tom byla, tak aspon vim, ze otehotnet muzu, ne! Vydrz ty tri mesice a pak znovu hura na vec!!
Dáda
  • 
9.11.2004 9:45:16
Ahoj Dari,

moc mě mrzí, že jsi v létě potratila a moc, moc ti přeji, aby to tentokrát vyšlo. Já mám stejný problém, jenže aktuální. Potratila jsem minulý týden v 6+2 tt. Jsem z toho pořád celá naměko, myslím na toho nenarozeného drobečka a bojím se, aby to příště vyšlo na 100%. Jen jsem trošku zmatená z rad lékařů, na téma, kdy se máme snažit znovu o miminko. Jeden řekne za půl roku, druhý řekne - stačí 3 měsíce. Tak fakt nevím. Co Tobě doporučili?

Měj se hezky a drž se,

Dáda
Kris(Tynka)
  • 
5.11.2004 9:00:10
AHoj Mysko!
Mas pravdu, ze nema clovek zoufat po negativnim testu. Ja mela opacny problem, me testy vychazely pozitivne a lekar tehotenstvi vyloucil a po 46 dnech jsem to dostala... Testum opravdu ted moc neverim. Tynka
Myška
  • 
5.11.2004 8:16:59
Ahojky,chtěla bych se podělit o svoji zkušenost s těhotenskými testy. Po vynechání menstr. jsem si 2x koupila test HCG za 19,- Kč a oba dva mi vyšly negativní. Protože jsem ale měla příznaky těhotenství, zkusila jsem si koupit kvalitnější test Seratec Diagnostika za 42,- Kč, ráno po probuzení si ho udělala a byl pozitivní. Už jsem byla i u doktorky, která mi na ultrazvuku moje těhotenství potvrdila.Takže pokud vám první test vyjde negativně, nezoufejte!
Vlaďka
  • 
2.11.2004 21:06:44
Ahoj Káťo,

tak konečně jsem se zase po delší pauze, která byla způsobená tím, že jsem byla od úterý 26.10. v nemocnici, dostala na počítač. Bohužel všechno dopadlo přesně tak, jak jsem si nepřála. V úterý odpoledne mě doktorka poslala do nemocnice s podezřením na mimoděložní těhotenství. To se naštěstí po mnoha a mnoha vyšetřeních nepotvrdilo. Podle krve a hormonu HCG jsem byla těhotná, ale postupem času se mi hormon z těla vytrácel a dostala jsem "měsíčky". Proto byla moje diagnóza uzavřena jako spontální potrat v 5+2 týdnu. Strašně moc mě to mrzí a ještě k tomu víc, že i já bydlím kousek od Olomouce, kde pracuji, a tak jsme se jako těhulky mohly navštěvovat.
Jsem ale moc a moc ráda, že u Tebe je všechno OK, moc Ti přeju miminko a tajně a tiše Ti závidím, že se Vám to povedlo. My si budeme muset nechat půl roční pauzu, než bude zase všechno v pohodě. Jen doufám, že podruhé to bude na 100%.
Byla bych moc ráda, kdyby ses mi ale ozvala a napsala mi, jak se vám daří atd. Moc ráda budu mít kamarádku, která je o krok napřed a ve všem mi poradí. Klidně mi napiš na hacsikova@post.cz. Budu moc ráda.
Opatruj sebe i drobečka, kterého nosíš pod srdíčkem a zase napiš pár řádků.

Díky, Vlaďka
29.10.2004 14:05:22
Ahoj Vladěnko,
doufám, že jsi v pořádku, že tak dlouho neodpovídáš nebo určitě jen nemáš čas. Brzy se mi ozvy a měj se hezky mamčo. Káťa
rr
  • 
27.10.2004 20:41:28
Co takhle dát si pozor na to,aby jste nedávali ty příspěvky tolikrát!!??Poslední dobou,to tady je dost časté!!
Petra
  • 
27.10.2004 14:19:28
Tobě taky. Jestli máš možnost, napiš mi na ICQ226-551-591
Kris(Tynka)
  • 
27.10.2004 13:52:10
AHoj Peto!
Co se tyce snazeni, tak nam to moc nejde. Ale aspon jsem to konecne po 48 dnech dostala. Tak zase od zacatku. Jen mam dojem, ze manzel stejne v plodnych dnech nebude doma. Leda ze by prijel "mimo plan". Coz je narocne pro neho fyzicky a pro oba financne. Dojizdi totiz az od Frankfurtu n.M. Ale uz se mu to pomalu krati, jeste 8-9 mesicu. Mej se a at ti to dobre dopadne. Pa Tynka
[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 370 [Dalších 230 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.