| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Těhotenský test a jak vlastně funguje

[<<Předchozích 140] Příspěvky 141150 z 370 [Dalších 220 >>]
27.10.2004 10:42:32
Ahoj Vladěnko,
to ti povím, že jsi mě docela vyštrašila, ale myslím, že to bude jen nějaká běžná věc. Mě doktor říkal, že jestli budu špinit nebo mi poteče krev, tak mám za ním zaskočit a něco se vymyslí. Jsem zatím v pořádku, a myslím, že není důvod k panice. Nejsem sice odborník, ale přála bych ti to, aby se drobečkovi nic nedělo. Já mám zase kvasinky už asi 6 dní a to co mi dal, mi nějak moc nezabírá, protože léky pro těhulky jsou daleko slabší a šetrnější než normální, takže si asi ještě počkám než to bude OK.
Jinak na tvůj dotaz, co na to říkají v práci, ti odpovím jen to, že do práce ještě nechodím. Studuji na vysoké škole na Univerzitě Palackého v Olomouci třetím rokem a v červnu končím a pak ještě jeden rok si dodělám dálkově. Až to dodělám, tak budu Sociální a charitní pracovnice, takže jestli si nebudeš vědět rady s nějakýma příspěvkama, mateřskou nebo rodičovským příspěvkem, tak víš na koho se máš obrátit:o). Jinak je mi 22 let a v březnu budu zase o rok starší a jsem z Úvalna, je to taková malá vesnička mezi Krnovem a Opavou v okrese Bruntál, jestli ti to něco říká. Budu ráda, když mi taky o sobě něco napíšeš ať se trošku více poznáme.
Vladěnko držím ti palečky, sice jsi byla na kontrole už včera a víš jak to dopadlo, ale ty mi dáš určitě co nejdříve vědět a napíšeš mi, že je vše v pořádku,ju?
Měj se krásně, pořádně papkej, dávej na sebe pozor, odpočívej a nic těžkého nezvedej aaa...
Papa Káťa
27.10.2004 10:42:21
Ahoj Vladěnko,
to ti povím, že jsi mě docela vyštrašila, ale myslím, že to bude jen nějaká běžná věc. Mě doktor říkal, že jestli budu špinit nebo mi poteče krev, tak mám za ním zaskočit a něco se vymyslí. Jsem zatím v pořádku, a myslím, že není důvod k panice. Nejsem sice odborník, ale přála bych ti to, aby se drobečkovi nic nedělo. Já mám zase kvasinky už asi 6 dní a to co mi dal, mi nějak moc nezabírá, protože léky pro těhulky jsou daleko slabší a šetrnější než normální, takže si asi ještě počkám než to bude OK.
Jinak na tvůj dotaz, co na to říkají v práci, ti odpovím jen to, že do práce ještě nechodím. Studuji na vysoké škole na Univerzitě Palackého v Olomouci třetím rokem a v červnu končím a pak ještě jeden rok si dodělám dálkově. Až to dodělám, tak budu Sociální a charitní pracovnice, takže jestli si nebudeš vědět rady s nějakýma příspěvkama, mateřskou nebo rodičovským příspěvkem, tak víš na koho se máš obrátit:o). Jinak je mi 22 let a v březnu budu zase o rok starší a jsem z Úvalna, je to taková malá vesnička mezi Krnovem a Opavou v okrese Bruntál, jestli ti to něco říká. Budu ráda, když mi taky o sobě něco napíšeš ať se trošku více poznáme.
Vladěnko držím ti palečky, sice jsi byla na kontrole už včera a víš jak to dopadlo, ale ty mi dáš určitě co nejdříve vědět a napíšeš mi, že je vše v pořádku,ju?
Měj se krásně, pořádně papkej, dávej na sebe pozor, odpočívej a nic těžkého nezvedej aaa...
Papa Káťa
27.10.2004 10:41:41
Ahoj Vladěnko,
Papa Káťa
27.10.2004 10:41:21
Ahoj Vladěnko,
Papa Káťa
Petra
  • 
27.10.2004 9:31:21
Věřím, že tak daleko to nedojde abych šla na operaci..no v pátek budu moudřejší. A co Ty, jak se vede a daří snažení?
kris(Tynka)
  • 
26.10.2004 16:37:48
Ahoj Peto!
Tak to me mrzi s tou cystou, ale nezoufej. Kolegynka z prace cekala v cervnu mimco, ale na ultrazvuku zjistili mimodelozni t a soucasne cysty na vejcovodu. Byla na operaci, prikazali ji alespon na 2 mesice prerusit pokusy o mimi a ted je v 6 tydnu. Nastesti tentokrat vse v poradku. Mej se a drzim palecky!!! Tynka
Vlaďka
  • 
26.10.2004 14:32:47
Ahoj Káťo,

u nás nastaly drobné komplikace, od soboty špiním a moc se bojím, aby to nebylo nic vážného. Dneska razím k paní doktorce, takže uvidím a dám vědět. Mám strach, abych neublížila sobě a hlavně tomu malému drobečkovi, který ve mě roste.
Jinak jsem moc šťastná, manžel o mě pečuje jako nikdy před tím, každý den ráno mi píše do práce, jak se mám, co dělám,.... Úplně se změnil. Jen fakt nevím, jestli to vydržíme až do Vánoc. Bydlíme totiž celá rodina pohromadě, a to je pořád tisíce otázek: Proč nepiješ kávu? Proč je Ti pořád taková zima? Proč nejdeš s námi do zahrady rýt? ..... Je mi z toho nanic. Nejraději bych to všem vyklopila už teď, ale je fakt, že na ty Vánoce to bude obrovská radost. Je to takové melancholické období, každý bilancuje, hodnotí, raduje se. Nevím ale, jestli pak třeba utajíme mé případné ranní nevolnosti. Taky bychom to nechtěli zakřiknout.
Já mám prostě tolik různorodých a protichůdných myšlenek a nápadů, že jsem moc ráda, že se alespoň tobě můžu vypovídat.
A co Ty? Jak se máte? V práci už to taky vědí? Jak často máte chodit na kontroly?
Měj se moc krásně a já se zase brzy ozvu. Jen mi drž pěsti, ať dnes odpoledne všechno dobře dopadne.

Vlaďka
Renata
  • 
26.10.2004 10:41:20
S tim potratem me to mrzi. Tentokrat Ti to snad vyjde. Ja si dneska pujdu koupit dalsi test. Urcite dam vedet, jak to dopadlo. Taky se ozvi.
25.10.2004 17:39:49
Ahoj Vlaďko,
čtu si, co jsi napsala a moc se směji a mám velkou radost i za tebe. Vypadá to, že jsme na to huply asi hodně podobně ve stejný čas. Těším se, až napíšeš jak je to staré a jak je to veliké.
Od soboty je mi trochu špatně a vypadá to, že bude čím dál hůř. Zblázním se, když budu zvracet:o( Vím, že to k tomu patří, ale nemuselo by to být pravidlo.
Moc to tobě a tvému manželovi přeji a jsem zvědavá, jestli to tajemství do vánoc udržíte. Taky jsme to totiž měli v plánu, ale nečekaně z toho sešlo a už to vědí všichni. Když jsem řekla mámě, že jsme jim to původně chtěli dát pod stromeček, říkala, že by mi dala na prdel, takovou hezkou věc 3 měsíce tajit, a že se to nedělá atd. Ale každopádně jestli to vydržíte, tak to bude krásný dáreček.
Vladi potom napiš podrobnější info o drobečkovi. Měj se krásně. Ahojda Káťa
Darina
  • 
25.10.2004 15:01:23
Ja jsem uz totiz jednou tehotna byla, v lete, ale potrtila jsem to, takze ty priznaky srovnavam a je mi trochu spatne od zaludku a boli me prsa, ale to me bolivaji pred MS. Myslim, ze si to i vsugerovavam. Nevim ve stredu udelam dalsi test! To je uz penez za testy! Jo a Kdyz jsem v to leto otehotnela, tak to bylo hned po vynechani prasku! Tak taky hodne stesti, kdyz tak bych chtela vedet, jak Ti dalsi test dopadl!
[<<Předchozích 140] Příspěvky 141150 z 370 [Dalších 220 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.