Darina |
• |
25.10.2004 14:57:29
Ja jsem uz totiz jednou tehotna byla, v lete, ale potrtila jsem to, takze ty priznaky srovnavam a je mi trochu spatne od zaludku a boli me prsa, ale to me bolivaji pred MS. Myslim, ze si to i vsugerovavam. Nevim ve stredu udelam dalsi test! To je uz penez za testy! Jo a Kdyz jsem v to leto otehotnela, tak to bylo hned po vynechani prasku! Tak taky hodne stesti, kdyz tak bych chtela vedet, jak Ti dalsi test dopadl!
|
Petra |
• |
25.10.2004 13:37:29
Já jsem byla v pátek u gyn., a už vím o co jde. mám cystu na vaječníku, nevím, jestli je malá nebo velká - 2cm. ted v pátek jdu na nějakou injekci a jsem děsně postrašená.z toho jsem měla zpoždění a pozit.test. Holky nevíte některá jestli mi to může brátit otěhotnět nebo jestli mi to může způsobit nějaký komlikace? doktorka sice říkala, že můžu otěhotnět, ale po tom, co jsem všechno četla na Inetu, mám strach. navíc mám k tomu kvasinkovej zánět. kdyby se nám ted podařilo počít, tak by to mimčo muselo být superman:-))..dělám si legraci, ale docela mě to trápí..
|
Renata |
• |
25.10.2004 10:36:04
Ahoj Dari
Taky me tahle diskuze dost uklidnila. Pravda je, ze jsem teprve mesic po vysazeni HA, ale trochu me boli bricho a jsem malatna. To ale nemusi nic znamenat. Muze to byt asi i tim vysazenim HA. Myslim, ze si zkusim jeste jeden test, ale az tak 42. den cyklu. Podle te tabulky mnozstvi hormonu, by to melo byt v tehle dobe urcite nad 50mIU/ml. A co ty, mas nejake priznaky? Jinak drzim palce, Renata. |
darina |
• |
25.10.2004 10:14:56
Cau Renaco,
Ja jsem MS nedostala uz deset dni a jsem z toho uz pekne na nervi, protoze jsem si taky delala test a byl negativni! Ale jak si tak procitam, ty prispevky jinych holek, tak se to pry muze stat, nektere byly uz i docela dost dlouho tehotne a test porad negativni. Chci se Te zeptat, mas nejaky priznaky? Darina |
darina |
• |
25.10.2004 10:14:45
Cau Renaco,
Ja jsem MS nedostala uz deset dni a jsem z toho uz pekne na nervi, protoze jsem si taky delala test a byl negativni! Ale jak si tak procitam, ty prispevky jinych holek, tak se to pry muze stat, nektere byly uz i docela dost dlouho tehotne a test porad negativni. Chci se Te zeptat, mas nejaky priznaky? |
Renata |
• |
25.10.2004 8:25:17
Vcera rano jsem si delala HCG test(33 den cyklu, bez MS). Cela testovaci oblast, krome kontrolního proužku byla růžová. Na místě druhého proužku byla velmi nepatrná bílá čárka. Setkali jste se s tim nekdo? Diky za radu.
|
Kris(Tynka) |
• |
22.10.2004 16:03:44
Ahoj Peto!
Tak me to taky nevyslo, stale jsem to nedostala, ale minuly tyden jsem byla u doktora a ten to nepotvrdil. Testiky mi vychazely jeste 4 dni po odberu krve slabe pozitivni a pak mi vysel jeden negativni a pak jsem toho nechala. Delala jsem si ty glukozove ovulacni testy (jen tak ze zvedavosti) a vcera mi vysla ovulace. Tak dnes az prijede manzel, tak na to hupnem, i kdyz je asi pozde. Me sdelili, ze jsem mohla byt tehotna, ale zastavil se vyvoj a z toho pry z toho ty testy. Tak fakt nevim. Mej se a uspesne pocnete. Tynka |
Mája |
• |
22.10.2004 12:24:19
Jo a ještě jsem taky někde četla, že zhruba mezi 11. a 14. týdnem ta hladina HCG klesá - ale nejsem si tím jistá. To by ale vysvětlovalo, proč není proužek zcela zřetelný, ne?
|
Mája |
• |
22.10.2004 12:20:18
Díky - ještě počkám, uvidíme, co se bude dít dál, zatím nebudu panikařit. Už se mi něco podobného stalo kdysi, ale to bylo hned v začátku - proužek byl slabý, ale podle krve se těhotenství potvrdilo, ale v strašně nízkých hodnotách a za pár dní to samo skončilo - vlastně jako opožděná menstruace..
|
Kris(Tynka) |
• |
22.10.2004 11:57:03
Ahoj Majo,
nevim, jak je to u Tebe, ale ja jsem mela falesne pozitivni testy asi 10 dni. A tehulka jsem nebyla. Tak fakt nevim. Ve 12 tydnu by ten prouzek mel byt podle meho vyrazny, ale nekde jsem cetla, ze muze davat i negativni vysledek. V tvem pripade by asi nejlepe vedel lekar. 12 tyden je patrny na ultrazvuku v pohode a pry i prohmatem briska. Skoc si tedy radsi k doktorovi. Co se menstruace tyce, tak to neni uplne smerodatne, kamaradka mela menstruaci jeste 2x a pritom tehotna byla. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.