Kris(Tynka) |
• |
22.10.2004 11:56:49
Ahoj Majo,
nevim, jak je to u Tebe, ale ja jsem mela falesne pozitivni testy asi 10 dni. A tehulka jsem nebyla. Tak fakt nevim. Ve 12 tydnu by ten prouzek mel byt podle meho vyrazny, ale nekde jsem cetla, ze muze davat i negativni vysledek. V tvem pripade by asi nejlepe vedel lekar. 12 tyden je patrny na ultrazvuku v pohode a pry i prohmatem briska. Skoc si tedy radsi k doktorovi. Co se menstruace tyce, tak to neni uplne smerodatne, kamaradka mela menstruaci jeste 2x a pritom tehotna byla. |
Vlaďka |
• |
22.10.2004 10:25:22
Ahoj Káťo,
jsem nejšťastnější člověk na světě, ale začnu pěkne popořádku. Samozřejmě jsem to nemohla vydržet, tak jsem zašla k doktorce. Ta mě prohlídla, udělala ultrazvuk, na kterém nebylo ještě nic vidět, ale pro jistotu mě poslala na krev. Podle příznaků jsem se jí zdála těhotná. Dnes ráno jsem byla na krvi a před chviličkou jsem tam volala a řekli mi, že ten test je POZITIVNÍ. Podlomila se mi kolena, volala jsem to hned manželovi a když na to teď pomyslím, celá se chvěju. Doma to asi neřekneme, chceme jim dát překvapení pod stromeček. Ale kdo ví, tatínek má v neděli narozeniny ...., ještě uvidíme. Zase napiš, jak se vám daří :-)) Vlaďka |
Mája |
• |
22.10.2004 9:28:57
Holky, je možné, že se falešně pozitivní test projevuje pravidelně? Jako že by prostě netěhulka měla nějakou hladinu HCG setrvale? Mám na testu hodně slabounký proužek, různé příznaky mám (občasná nevolnost, únava, bolesti v podbřišku jako při MS apod., ale přikládala jsem to spíš podzimním chřipkám a virozám), jenže to bych jednak musela být už tak v 12. týdnu a hlavně mám pořád pravidelnou MS - jsem z toho jelen. Test jsem si udělala spíš ze zvědavosti...
|
21.10.2004 16:13:09
Ahojky Vlaďko,
ještě dneska ráno jsem dostala mikózu,tak jsem se s doktorem vyděla znova. Říká se,že po dětech se to urovná,tak se na to moc těším,protože už mi to mockrát znepříjemnilo život.V sobotu ti budu držet všechny palečky,ať ti to taky vyjde a pak musíš hned napsat.Je to zvláštní pocit,dneska jsme to řekli celé rodině a odevšad slyším,ať si dávám na sebe pozor,ať neskáču,ať papkám barevnou stravu,no a zrovna sedim u čínské polívky a pochutnávám si,vím,že to není extra zdravé,ale já jsem dneska v ledničce nic příhodnějšího nenašla. Vladěnko měj se moc krásně,držím palečky a moc neskotač,ať když tam bude,tak ať ho nevytřepeš:o) Papa Káťa |
Petra |
• |
21.10.2004 10:12:46
Píšem si teď s ivou přes ICQ, jestli chceš, ozvy se mi na mail petrunka.zat@seznam.cz.
Dopadlo to špatně, takže můžu říct, že těh.testům ani za mák nevěřím. Své zklamání jsem snad v mezích možností překonala a snažím se dál. Tak napiš, zatím pa. |
Petra |
• |
21.10.2004 10:04:55
Ahojky Tynko,
dopadlo to špatně, po 8 dnech zpoždění a třech slabě pozitivních testech jsem dostala me, nebylo to špinění , ale me. Test byl ihned po dostání me negativní. Přesto jdu zítra k doktorovi, ale spíš jen proto, abych se ujistila, že jsem ok a že to třeba nebyl potrat. To zklamání ani nedokážu popsat, byla jsem si jistá..chtěla jsem si kupovat kočárek.:-)...no ale už je to týden a já začínám znova.. A Ty? |
Vlaďka |
• |
21.10.2004 8:17:03
Ahoj Káťo,
tak to je naprosto super. MOC, MOC gratuluju!!! U nás zatím nic nového, ale já jsem celá nervózní. Říkala jsem si, že si další test udělám v sobotu a v pondělí vyrazím ke gyn. - tak jako tak. Ale nevím, jestli to vydržím. Každopádně dám vědět. Teď se hlavně drž a mysli na mě. Vlaďka |
20.10.2004 19:17:49
Ahoj Vladi,
takže jsem ode dneška novopečená maminka:o) Testík jsem si udělala ještě dneska ráno a vyšly mi dva proužky,ale ten jeden byl pořád slabější než ten, co znamená negativní,ale pro jistotu jsem se ještě dneska objednala ke gynekologovi a před chvílí jsem od něho přijela. Čekám děťátko a je mu už 15 dní.Jsem moc šťastná a moc bych to přála všem budoucím maminkám, které o to bez úspěchu usilují. Co se týče tvého "světlého proužku",myslím, že uděláš také nejlépe,když si zajdeš k odborníkovi,tedy tvému doktorovi, protože vím,jaký je to pocit říkat si, jestli teda jsem nebo nejsem těhotná.Vypadá to ale, že jseš stejný případ jako já,takže ti předem blahopřeji a moc se těším,až napíšeš,jak ti to dopadlo. Držím palečky. Káťa |
Vikina |
• |
20.10.2004 13:33:55
Potrebovala by som radu.Podla tehotenskeho testu, ktory som si urobila vcera,cize tri dni po vynechani menzes, som tehotna.Su tam dva jasne tmave ciarky. Neviem vsak kedy by som mala ist k lekarovi na potvrdenie tehotenstva ultrazvukom. Na jednej strane by som to chcela vediet cim skor(chcem si byt ista na sto percent). Na druhej strane nerada by som isla k lekarovi zbytocne, aby ma potom poslal domov ze je este skoro, ze mam prist neskor.Este podotykam ze 17.10 v nedelu som mala dostat menzes a neprisiel a stale mam 24.dnovy cyklus.Dakujem z radu
|
Vikina |
• |
20.10.2004 13:30:04
Potrebovala by som radu.Podla tehotenskeho testu, ktory som si urobila vcera,cize tri dni po vynechani menzes, som tehotna.Su tam dva jasne tmave ciarky. Neviem vsak kedy by som mala ist k lekarovi na potvrdenie tehotenstva ultrazvukom. Na jednej strane by som to chcela vediet cim skor(chcem si byt ista na sto percent). Na druhej strane nerada by som isla k lekarovi zbytocne, aby ma potom poslal domov ze je este skoro, ze mam prist neskor.Este podotykam ze 17.10 v nedelu som mala dostat menzes a neprisiel a stale mam 24.dnovy cyklus.Dakujem z radu
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.