| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Těhotenský test a jak vlastně funguje

[<<Předchozích 180] Příspěvky 181190 z 370 [Dalších 180 >>]
Kris(Tynka)
  • 
12.10.2004 9:46:41
Ahoj Peto!
Tak jak ti to dopadlo? Doufam, ze lepe nez me. Ja uz nemam ani ten slaby prouzek. Vcera jsem byla u dra na odberu krve a prohlidce a rekl, ze vzhledem k cetnosti tuleni je dost nepravdepodobne, ze by to vyslo. Vysledky krve budou zitra. Pa Tynka
Iva
  • 
12.10.2004 9:10:13
Promiň prvně jsem to přepískla, měla jsem špatný ráno. Uvidím zkusím to. Jsem hold asi takový trdlo. Máš pravdu v tom že se tu v tom portálu moc nevyznám.
Dík ahoj Iva
12.10.2004 8:58:33
Ivo,
nemusis se hned urazet...

Debata, v ktere se sverujete, se tyka FUNKCNOSTI tehotenskych testu a ZKUSENOSTI s nimi... alespon pokud dobre koukam. Chtela jsem vam jen poradit, kde se muzete navzajem poradit, sverit bez toho, aniz by MRAKY lidi cetli vase intimni sdeleni. Do rubrik, ktere jsem vam uvedla chodi vetsinou jen lide, kterych se vami probirana temata bezprostredne tykaji, protoze podobne problemy prozivaji take a muzou vam poskytnout i radu. Treba i ohledne te cukrovky. Psala jsem ty informace proto, ze jsem se domnivala, ze je neznate.

Psat si samozrejme muzete kam chcete, ale alespon me by bylo rozhodne prijemnejsi sverovat se uzsimu okruhu ctenaru.

Konstanta
Iva (24)
  • 
12.10.2004 6:11:53
Ahoj Peti,
když budeš chtít, tak mi napiš na ivca.h@email.cz já už sem nic psát nebudu, aby jsme tu někoho neobtěžovaly. A s kafčem souhlasím.
Iva
Iva (24)
  • 
12.10.2004 6:08:32
Ahoj Marketo,
tak pardón pokud to někoho obtěžuje. S holkama jsme se bavili o testech. Ale já nevím jak ty, ale já když si povídám tak nedokážu mluvit jenom o jedné věci. Mám pocit, že věci co tu byly řečeny se docela týkají tématu. Až na to že jsem se svěřila, že jsme si náhodou malé naplánovali na výročí.
No to je jedno. Tak já se s váma holky snažilky a maminky loučím, mějte se. Asi jsem se tu neměla zviditelňovat. Přeji vám všem hodně štěstíčka.
S pozdravem Iva
Hanka Holanová 1 dcera
  • 
11.10.2004 20:10:42
Potřebovala bych radu od někoho, kdo absolvoval IVF.Já jsem byla poprvé a to 27.10.Dnes je to tedy 13. den. ovšem v pátek mě asi tak hodinu bolelo břicho, jinak žádné problémy nemám, nekrvácím.Dnes jsem si dělala těhotenský test a byl negativní. Mám obavu, zda nedošlo k nejhoršímu, nebo zda mne "neopustilo" jedno ze dvou transferovaných embrií.Prosím,poraďte, kdy si mám udělat těhotenský test s tím, že už to bude 100% výsledek. Jsem z toho srašně nervozní, děkuju předem za pomoc.Hanka
11.10.2004 15:19:39
Pardon, opravuji ten odkaz na cervnovou diskusi: cerven 2005.
11.10.2004 15:14:03
Ahoj Ivo a Petro,
omlouvam se, ze Vam vstupuji do diskuse, ale zda se mi, ze moc neznate strukturu tohoto webu a tak se Vase pomerne intimni osobni sdeleni zobrazuji (mj.) v "rubrice" "Komentare ke clankum", kde se lide diskutuji ke vsem clankum z hlavni strany, vetsinou o mezilidskych vztazich a vsem moznem. Na rodine.cz totiz muzete vkladat prispevky bud primo ke clanku (tak jak to delate vy k clanku o tehotenskych testech) nebo v diskusich na dane tema. Tam se dostanete kliknutim na "Diskuse" v levem menu na strance.
Muzete se tak pobavit o vasich konkretnich problemem v diskusich tomu venovanych (pro vas treba:"Jak jsem prozivala tehotenstvi a porod", "prvni priznaky tehotestvi" a mnohe dalsi). Take bych Vam rada doporucila diskuze "podle narozeni", kde jsou jednotlive diskuse pojmenovane podle mesice (ocekavaneho) narozeni vaseho drobecka. Pocitam-li dobre, pro Vas by pripadala v uvahu diskuse kveten 2005 nebo http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep.asp?monthfrom=6&yearfrom=2005>cerven 2005.
Tam si muzete povidat pomerne "soukrome" nejen spolu, ale i s dalsimi maminkam, ktere cekaji miminko ve stejne dobe jako vy, zajimaji je stejne veci jako vas...

Takze preji prijemne popovidani a zdrava miminka.
Konstanta
Petra
  • 
11.10.2004 14:27:59
No to jo, to jste si to pěkně zařídili:-)
Asi na tu svadbu už taky dojde, jen jsem se chtěla vždycky vdávat na jeře nebo v létě, prostě ne v zimě. Ale ted už je to jedno, hlavně že se to všechno povede:-)
To chápu, taky se necítím dobře když mám problémy a nemůžu je řešit. Pak mám taky divoký sny. Ale určitě Ti to dobře dopadne. No až tu budeš někdy u doktora a budeš čekat třeba na vlak, tak dej vědět, můžem zajít na kafčo:-)
Iva (24)
  • 
11.10.2004 14:07:57
Ahoj Peti,
určitě to klapne. Je dobře že věříš. Určitě si užijete pěkný víkend na oslavu vašeho miminka a budete moct začít plánovat termín svatby :-)))).
My jsme si miminko udělali k 1. výročí svatby. Taky dobrý co?
Ve čtvrtek si jdu konečně pro ty papíry a snad bych mohla v pátek jet do toho Olmiku. Chci už co nejdřím. V poslední době se mi zdají morbidní sny a nereda bych kdyby se splnily.
Iva
[<<Předchozích 180] Příspěvky 181190 z 370 [Dalších 180 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.