Petra |
• |
11.10.2004 13:41:19
Ahoj Ivi,
já jsem si včera zkoušela zase dělat test, ale druhá čárka byla už po3 velmi slabá a tak jsem se rozhodla, že to nechám až na doktora, už mě ty testy přestávají bavit. jsem tam objednaná na pátek, tak už to snad vydržím. Me stále nemám a dost mě bolí prsa, ale špatně mi není vůbec. jen se pořád cítím přecpaná, mám trochu problémy se zažíváním a pořád se mi chce "brkat":-)). Taky jsem si měřila teplotu a mám ji 37.3, tak snad je to na miminko dost vysoká teplota.. V pátek odjíždíme s přítelem na víkend do Rožnova, nejdřív ale jdu k tomu doktorovi, tak snad nám to nezkazí, to by mě asi zabilo. Už tomu moc věřím:-) |
Iva (24) |
• |
11.10.2004 12:44:50
Ahoj Pajo, nevěř testu, počkej ještě tak týden a pak jdi k doktorovi, je to jostější, než propadat panice dřív (ať už jde o pozitivní nebo negativní výsledek).
Iva |
Iva (24) |
• |
11.10.2004 12:25:11
Ahojte,
Jsem z Kostelce u Holešova. Pracuju v Přerově. Dneska jsem si sehnala další spoustu knížek. Manžel si ze mě dělá srandu, že jsem požíračka informací. Ale chci vědět co nejvíc. Nevědomost mě ubíjí. Je to neuvěřítelné dneska jsem z lékařského hledicka načala 9. týden těhotenství. Přestává mi být i špatně. Dneska jsem se zvládla i bez problému nasnídat. A co vy holky snažilky nějaké nové poznatky? Zatím ahoj Iva |
Evík(delf) |
• |
10.10.2004 22:03:15
Ahojky Pavlo.Docela by mě zajímalo,jak jsi dopadla,protože se mě menstruace také zpozdila a testy stále ukazují,že nic.A k doktorce se mi zatím nechce.
|
Paja 21 |
• |
10.10.2004 19:42:59
ahoj,mám problém.Dělala jsem si test 2x a nejsem si jista jak dopadl.Měl by být negativní,ale vsugerovávám si,že je tam náznak narůžovělého proužku.Ještě jsem to nedostala...můžu být těhotná?Mám věřit testu?
|
Paja 21 |
• |
10.10.2004 19:42:53
ahoj,mám problém.Dělala jsem si test 2x a nejsem si jista jak dopadl.Měl by být negativní,ale vsugerovávám si,že je tam náznak narůžovělého proužku.Ještě jsem to nedostala...můžu být těhotná?Mám věřit testu?
|
vojtami |
9.10.2004 21:40:21
na mělník jsem chodila, když jsem tam studovala. docházela jsem k dr. volkové. musím říct, že byla také skvělá. ale vadilo mi, že se tam pacientky neobjednávali. někdy jsem tam strávila v čekárně celý den a stalo se mi, že jsem ani nepřišla na řadu :-(
dr. řezáčová má myslím ordinaci přes uličku od dr. volkové. a proto, že jsem už na mělníku přestala studovat, našla jsem si gyndu v našem městě. já myslím, že budu velmi spokojená u nového dr., protože jsem měla tu čest se seznámit i se setrou. všechny známé, které do té ordinace ( bývalé ) chodily, říkaly, že lékařská péče je v pohodě. ale také si stěžovaly na chování sestry. mě to nijak nepřišlo, protože jsem chodila 1x za půl roku pro prášky a na vyš. ale když je některá těhotná a musí tam chodit každou chvíli, pozná, že to není to pravé ořechové. kámošky mi to vymlouvají ( tu změnu ), ale já říkám... počkej, až tam budeš muset tak často, jak tam chodím já. ach jo..... má někdo také zkušenost se změnou gynekologa v těhotenství? |
*Aida* |
9.10.2004 17:17:51
Ahoj,
nevim sice vubec, kam chodis na gyndu, ale osobne mohu doporucit Dr. Rezacovou z Melnicke polikliniky. Jakou ma sestru teda nevim, ale zato vim, ze treba moje kamoska k ni jezdila az ze Steti. Taky moje mamca na te poliklinice delala nejakych 20 let a taky k ni chodi. |
vojtami |
9.10.2004 13:50:48
ahoj ivo. jsi hodná, že mi chceš poradit.
já už nového lékaře vyhlédnutého mám. tento mi totiž řekl, že čekám miminko, když měla moje lékařka dovolenou. ale s lékařkou bylo právě všechno v naprostém pořádku. kdyby tam ovšem nebyla ta sestra, se kterou jsem nebyla naladěna na stejnou vlnu :-( jinak já jsem ze středních čech, okres mělník ty jsi od olomouce? je dobře, že jsi si zavolala revizního lékaře. diabetoložka si možná myslela, že prostě vytáhneš peněženku a budeš cálovat jak mourovatá. to je správný přístup, jaký jsi zvolila. teď už jen uvidíš, jestli ti ta dr. žádost podá. pokud ne... je myslím vyřešeno. dále si myslím, že bys měla zůstat doma na pn. určitě nebudeš ve stresu a budeš v klidu. a děťátko také bude v pohodě :-) |
Iva |
• |
9.10.2004 10:53:44
Ahoj,
v pátek jsem psychicky nevydržela a zavolala jsem si na pojisťovnu. Mluvila jsem přímo s revizní lékařkou, která schvaluje proužky. A řekla mi povzbuzující informaci. Stačí aby diabetolog poslal žádost o nevýšení proužků. Řekla mi, že přispívají na tři měsíce těhotenství proužky na víc. Když mi to spočítala, tak jí vyšlo, že mi může přiklepnout ještě šest balení proužků, což dělá asi 4500 Kč ušetřených.A to už za jeden telefonát stojí ne? Došla jsem k názoru, že pokud člověk něco potřebuje, že se vůbec na lékaře nemůže spoléhat a musí si všechno vyřídit sám. O svého bobánka jsem rozhodnuté se postarat jek jen to půjde a nenechám to náhodě ani lékařům. Držím palečky, aby ten nový lékař gyn. byl mnohem lepší než ta předchozí. Můžu vědět od kud jsi třeba bych ti mohla někoho poradit. Iva |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.