• |
8.10.2004 2:39:08
nazdarek, u nas ve vychodoceskem kraji se rika, ze prijede teta z Cerveneho Kostelce........... |
Zuzana(syn 2,5) |
• |
7.10.2004 20:30:56
ja jsem taky cetla, ze nadmerne zahrivani a to i u sportu muze spusobit poskozeni plodu tak bych si tu saunu taky asi odpustila
|
sally |
7.10.2004 18:43:32
... no, zvýšením tělesné teploty matky může dojít k potratu... nebo poškození plodu. Já osobně bych si saunování na těch pár měsíců odpustila.
|
Petra |
• |
7.10.2004 15:41:18
Holky a nevíte některá jak je to se saunováním v těhotenství? Docela by mě to zajímalo. Díky
|
7.10.2004 15:32:54
Ahojky Ivus,
tak jsem se sem dostala dnes az ted, v praci me prohanej jak blazen :o((. Tak koukam, ze uz jsi odesla k doktorce, ale to nevadi, budes tu urcite zas zitra :o). K tomu tuleni, cetla jsem i slysela od kamaradek - maminek, ze tulit se muzete az do ty doby dokud je Ti to prijemny, takze urcite muzes byt bez obav ;o). Tvoje doktorka Ti to jiste v tuhle chvili taky rika, takze moje uklidnovani prichazi asi pozde.. Tak Ti drzim palecky u dr. a zitra dej vedet co je noveho :o). Pa Petra |
Kris(Tynka) |
• |
7.10.2004 15:09:00
My spolu zkusime testik v sobotu rano. Bricho me boli jako pri me uz 14 dni. Doufam, ze to vyjde nam obema. Jak se znam, tak si jeste udelam test zitra rano, jsem fakt posahana, mam obavu, aby ta druha carka nezmizela...Pa zitra Tynka
|
Petra |
• |
7.10.2004 14:45:34
No abych se přiznala taky se nepředřu. připadám si taková nijaká, se mi nic nechce, nedokážu se soustředit..
Alůe už to máš snad za pár, tak co..:-) Já tu budu trčet do 17h, tak snad mi to uteče, papa |
Iva (24) |
• |
7.10.2004 14:30:52
Peti radeji se ani neptej, je to hodně špatný. Ale dneska jsem už aji něco nakreslila. To co jsem udělala za poslední tři dny, tak to jsem dneska zvládla za jeden.
Teď už mám padla. Tak utím domů. iva |
Iva (24) |
• |
7.10.2004 14:25:29
Tak to je super. Moc si to užij a opatruj sebe i toho drobečka.
Doufám, že to co jsem psala nevyznělo nějak škaredě, opravdu jsem to myslela dobře. :-) Tak se tu holky mějte moc pěkně, já utíkám domů. Jdu dneska k cukrářce, tak už jsem jako na trní a čekám co mi řekne. Tak se tu pěkně mějte já vám zítra poreferuju. Ahojte Ivča |
Zuzana(syn 2,5) |
• |
7.10.2004 14:21:49
Tak ja nestiham! Par dni jsem vynechala a tolik prispevku to je fakt super!Ivco tuleni v tehotenstvi je uplne normalni a pokud nemas problem z gynekolog. hlediska neni duvod abstinovat, pokud ti to ovsem vyhovuje. V poslednim stadiu kdys jsem prenasela mi to vyslovene naordinovali ale i pocas celeho prvniho tehotenstvi jsme se tulili a bylo vse o.k. Ale aby si byla nauplne klidna zeptej se dr. je skoda se tomu zbytecne branit pak v sestinedeli stejne nebudes moct a pak uz to asi nejakou dobu taky nebude tak casto, budes unave na, mimi vas bude rusit a vy jeho, ale samozrejme neni to zase tak dramaticke.
K tem alergiim, tak ja jsem toho precetla spoustu, sama jsem alergik na spoustu veci, mam atopicky ekzem. Rozhodne sem nejedla nic na co jsem alergicka a v poslednim trimestru se obecne moc nedoporucuji citrusy, ryby, jahody. Pak az se syn narodil mela jsem pocit ze nemuzu nic, protoze co nealergizovalo to nadymalo, jidelnicek meho syna byl do prvniho roku velice prisny, plne jsem kojila do konce sedmeho mesice a lepek, kravskou bilkovinu v zadne forme do roka, taky jsem davala ovoce a zeleninu jenom tepelne upravenou,krome bananu protoze alergeny nejsou termostabilni. Je toho spousta v knihach o detske vyzive, doufam, ze z toho nikoho neboli hlava ani oci a aspon trochu jsem nekomu pomohla. Ja uz jsem mimiska videla vcera a to jsem teprv 5+3tt jsem hrozne stastna ale mam strach pprotoze hodne krvacim z cipku tak jsem tehula z vlozkama. Omlouvam se za chyby ale cestina neni muj rodny jazyk, to jen aby ste si nemysleli, ze jsem uplnej magor, tak vsem drzim palecky hlavne se opatrujte. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.