Petra |
• |
7.10.2004 14:15:12
Ahoj Ivčo,
tak jak to zvládáš v práci? |
Iva (24) |
• |
7.10.2004 14:13:24
Ahoj Petro,
tak to je moc skvělý, gratuluju. Určitě to vyšlo. Ale s doktorem ještě aspoň týden vydrž, stejně to dřív nemá cenu a na ultrazvuku nic není vidět. Iva |
Petra |
• |
7.10.2004 14:12:46
JO uvidíme, jezdí za mnou skoro denně a já k němu na víkendy. Ráno jsme dělali testík spolu a asi to nevydržím až do soboty a zkusím to i zítra ráno. čárečka byla velmi světlá, tak si ji chci ověřit, a taky musím koupit citlivější test. Akorát mě pořád bolí břicho,m nevím proč. Tebe ne?
|
Kris(Tynka) |
• |
7.10.2004 13:49:23
Ahoj!
Za tu tvou carecku jsem rada, drzim palecky!!! Ja ji tam rano mela taky, ale zase slabou. Jsem zvedava, jak to dopadne. Dej vedet, jak to vyslo. Uvidite se s pritelem? Mne manzel prijede zitra na zoufale kratky vikend :-( Pa Tynka |
Kris(Tynka) |
• |
7.10.2004 13:44:50
Ja samozrejme o mimi stojim a prala bych to vsem holcinam (kolegyne na to cekala 6 let a v prosinci maji mit chlapecka).
|
Petra |
• |
7.10.2004 12:05:33
No já jsem tu metodu tady taky vyčetla, tento měsíc jsme ji poprvé zkoušeli poprvé, tak ještě nevím, jaký je efekt. pravda ale je, že me stále nemám ( dnes 30) a test dnes ráno ukázal velice, ale velice slabou druhou čárku ( přítel ji nezávisle na mě taky zpozoroval, tak jsem si jistá, že sjem si ji nepřičarovala:-)). Tak to zkusím v sobotu znovu a uvidím. Ale už jsem děsně natěšená a věřím, že to vyšlo:-)
Jak jsi na tom Ty?? |
petluše |
7.10.2004 10:53:42
Tak asi mám dobré doktory .o)). Neb v porodnici i u dětské dr. se na otce dítěte ptali. Ale pravda je,že gynekologa to nezajímalo
|
Iva (24) |
• |
7.10.2004 10:52:23
Ahoj Tynko,
poku mimčo chceš, tak (sice je to přdčasné) Ti gratuluju. Vykašli se na práci a buď ráda, že se Vám to povedlo. Hodně holek by Ti tu mohlo povídat. Aji já mám před sebou ten těžký úkol to povědět zaměstnavateli, ale vyčkávám. Protože vím, že když to udělám, tak mi sem do kanclu bude chodit brečet jak jsem ho zklamala. Možná půjdu hned na neschopenku (rizikové), pak by to bylo vyřešené. Iva |
Meta |
• |
7.10.2004 10:13:57
Ta kamarádka na rotopedu mi připomněla vyprávění mamky, jak hned věděla, že její sousedka čeká další mimčo - ta totiž začala přebudovávat na zahradě skalku, přičemž tahala ty největší šutry. Nikdy jí to "nepomohlo", měla čtyři krásné zdravé děti...
|
Kris(Tynka) |
• |
7.10.2004 9:46:17
Ahoj!
Tak dnes zase dve carky, zase jedna slabsi. Mimi bych chtela, ale v praci by to tezko nesli, pred pul rokem sla na materskou kolegyne... V pondeli pujdu k drovi, jsem zvedava a navic delam na rizikovem pracovisti, tak abych vedela. Dik Tynka |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.