Kerry, snažilka |
• |
22.8.2006 14:41:19
Děkuji za slova útěchy. Ano, to je na celé věci nejhorší, nejistota. Vím, že vždy je prostě nejlepší jít k doktorovi,ale ty nechceš čekat na lékaře. Chceš to vědět tady teď a pokuď možno hned. Když snažení o dítě trvá delší čas, trpělivost zkrátka chvílemi chybí. Budu čekat, třeba menstruace zesílí, příznaky vymizí a TT bude na tuty negativní. Pak nemá cenu k lékaři chodit. Ráda bych aby to bylo jinak, ale ovlivnit to nemůžu. Říkám si, že v tomhle jsou TT nevýhodné. Věřím, že třeba odhalili malinké množství HCG,ale to vlastně nic neznamená, když nestoupá. Pak se člověk vážně těší předčasně. Ty už asi děti máš, podle toho, co píšeš.
|
22.8.2006 14:13:27
Sama takovou zkušenost nemám,takže ti nemohu moc radit.Jen co bych udělala sama ve tvé situaci.Navštiv svého gynekologa a budeš vědět hned na čem jsi.protože tohle čekání v nejistotě je strašné.To si ještě pamatuju.Ale úplně bych to nevzdávala.Slyšela jsem o ženách ,které ze začátku těhotenství normálně menstruovali.Obzvlášť,když krvácíš jen slabě.Tak hlavu vzhůru a když to nevyjde teď,takpříště už určitě.
|
Kerry, snažilka |
• |
22.8.2006 14:00:48
Zdravím všechny čtenářky, zvláště ty, které zažívají něco podobného jako já. Mám delší cykly a nepravidelnou menstruaci. Asi 36 DC jsem na sobě začala cítit změny, začala se mi zvětšovat prsa a byla bolestivá, bolelo mě celé tělo, jako bych vážně měla chřipku, ale bez rýmy a kašle. A tak jsem neváhala a testovala. Použila jsem test Unimark proužek a testovací čárka vyšla slabě a po limitu. Test jsem pak jěště opakovala- Mamatest 42 DC negativní, znovu Unimark 45 DC stejně slabá čárka jako předtím, 45 DC jsem si ráno dělala test BEST a čára vyšla sice silná ale skoro průhledná. 45DC jsou moje příznaky jěště intenzivnější. Prsa se mi zvětšila jako nikdy předtím (dokonce mi prosvítají žíly)a bolí nepříjemněji než kdy jindy. K mému neštěstí, jsem ale dostala menstruaci. Neumím si moc vysvětlit, proč, když už mám menstruaci - sice slabší, ale mám - moje "těhotenské" příznaky přetrvávají a já se cítim pořád stejně. Nechci to jěště vzdát, chci si jěště myslet, že to třeba vyšlo! Myslíte si, že jakákoli čárka na TT je možné těhotenství? Vím, že některé ženy menstruují a jsou těhotné. Jak by pak "vypadala" a jak dlouho by trvala menstruace v 1 . měs. těhotenství? Jestli jste někdo něco podobného zažil, dejte vědět, ať vím, že v tom nejsem sama...
|
katka |
• |
16.8.2006 23:49:57
Může, co potřebuješ? :)
|
• |
15.8.2006 14:08:45
je tady někdo?
|
snažilka |
• |
3.8.2006 14:20:48
jestli máš chuť, napiš mi na mail: coquelicotte@seznam.cz
|
snažilka |
• |
3.8.2006 13:35:51
tak to jsme nastejno :-) dnes mám taky 34DC
tak jsem si pečlivě vyčistila a vydesinfikovala teploměr. Měřila jsem se hned odpoledne, to jsem měla 37,4 a dnes ráno 37. Fakt to má být přes 36,5, jak jsi psala, nebo by to mělo být přes 37,5??? Protože +-36,7 je přeci normální teplota, nebo je to v ústech jinak? |
Janča |
• |
3.8.2006 9:04:43
Jak jsem horlivá tak píšu pěkný hrubky. Fuj a omlouvám se za ně. Snad mi čtenáři odpustí
|
Janča |
• |
3.8.2006 9:04:29
Jak jsem horlivá tak píšu pěkný hrubky. Fuj a omlouvám se za ně. Snad mi čtenáři odpustí
|
Janča |
• |
3.8.2006 9:02:49
Tak co ta teplota?
S těmi těhotenskými testy to vydím asi takto: Když vyjde, tak je to téměř jasné. O případu, že test je pozitvní a těhotenství nenastalo jsem skutečně neslyšela, ale případů že test byl negativní a těhotenství to bylo těch znám spousty. Takže bych se vůbec nestresovala, že nevyšel. Mě také nevyšel. Dnes mám 34. DC a jsem si téměř 100% jistá, že těhotná jsem a to díky té teplotě, nalitým prsům a tlaků v podbřišku. Tak jsem tedy zvědavá kolik sis naměřila :o) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.