snažilka |
• |
2.8.2006 15:24:05
tu teplotu můžu zkusit, ale od dětství mám problémy s imunitou a malá teplotka nad 37° není u mě nic zvláštního,
no co, jdu desinfikovat teploměr :-) |
snažilka |
• |
2.8.2006 15:18:30
tak teď mám 33DC a pořád nic,
připadám si trochu jako blbec pořád lítám na záchod kontrolovat, jestli náhodou nekrvácím, zdá se mi, že teď mám všechno jako bych měla menstruaci, ale bez toho krvácení. Pobolívá mě v podbřišku, vždycky chvíli a pak nic, jsem taková celá napuchlá, dělá se mi akné, na sex nemám moc chuť (ale za to můžou ta bolavá prsa) ... další test jsem si radši zakázala, že až po týdnu, jestli nezačne menstruace zatím pro jistotu nepiju tvrdý alkohol a začala jsem baštit kyselinu listovou po počátečním malém doufání, už jsem trochu otupěla a beru to tak, že buď jsem těhotná a je to paráda a nebo ať už odmenstruuju ať můžeme zas zapracovat :-) |
Janča |
• |
1.8.2006 14:23:27
Ahoj snažilko,
já jsem si dnes 32.DC také ráno dělala TT a také negativní. M jsem nedostala, jen jsen jeden den krátce po tulení s manželem slabě krvácela. Jinak mám tlaky v podbřišku jako při ovulaci a zvětšená a trošku citlivější prsa. Teda trošku, no musela jsem si koupit trošku větší a pohodlnější podprsenku a i manžel a kámoška tvrdí, že je na první pohled vidět, že jsou větší. Měřím si i BT, která je již 18 den zvýšená. Dnes jsem si volala doktorce a ta mi řekla, ať si týden po vynechání M udělám tes a pak za týden další, kdyby byl ten první negativní. Ten co jsem si dělala dnes byl vlastně 4. den po vynechání. Takže to zkusím za pár dní a koupím si nějaký citlivější. Myslím si, že daleko důležitější než TT je ta teplota. Já si jí měřím v ústech digitálním teploměrem. Jinak občas je mi ráno trošku šoufl, ale jen tak trochu, jako kdybych snědla něco špatného. To ale nepovažuji za podstatný důkaz, jelikož to může být i nevolnost z vedra. No tak uvidíme třeba v pondělí. Jestli to s tím testem do pondělka vydržím. Jsou ale i případy, že TT je dlouho negativní. Zkus si ráno změřit teplotu. Myslím, že by měla být tak nad 36,5 Ahoj a držím palce. |
Janca |
• |
1.8.2006 14:23:05
Ahoj snažilko,
já jsem si dnes 32.DC také ráno dělala TT a také negativní. M jsem nedostala, jen jsen jeden den krátce po tulení s manželem slabě krvácela. Jinak mám tlaky v podbřišku jako při ovulaci a zvětšená a trošku citlivější prsa. Teda trošku, no musela jsem si koupit trošku větší a pohodlnější podprsenku a i manžel a kámoška tvrdí, že je na první pohled vidět, že jsou větší. Měřím si i BT, která je již 18 den zvýšená. Dnes jsem si volala doktorce a ta mi řekla, ať si týden po vynechání M udělám tes a pak za týden další, kdyby byl ten první negativní. Ten co jsem si dělala dnes byl vlastně 4. den po vynechání. Takže to zkusím za pár dní a koupím si nějaký citlivější. Myslím si, že daleko důležitější než TT je ta teplota. Já si jí měřím v ústech digitálním teploměrem. Jinak občas je mi ráno trošku šoufl, ale jen tak trochu, jako kdybych snědla něco špatného. To ale nepovažuji za podstatný důkaz, jelikož to může být i nevolnost z vedra. No tak uvidíme třeba v pondělí. Jestli to s tím testem do pondělka vydržím. Jsou ale i případy, že TT je dlouho negativní. Zkus si ráno změřit teplotu. Myslím, že by měla být tak nad 36,5 Ahoj a držím palce. |
snažilka |
• |
28.7.2006 13:04:03
Mám dotaz, za jak dlouho od prvních příznaků (bolení v podbřišku, brnění v prsou...) jste měly pozitivní tt?
Po dhouhodobém užívání jsem vysadila HA a rozhodla jsem se nijak nečekat. Teď mám 28. den cyklu, už tři čtyři dny se cítím divně, pobolívá mě v podbřišku, brní prsa, mám strašně citlivé bradavky (tak, že krajková podprsenka je peklo), ale menzes zatím nic. TT hCG jsem měla negativní, mohly by to tedy být projevy vysazení HA? Že by HA mírnila premenstruační syndrom a teď se to "rozjelo". Máte někdo takovou zkušenost? Snažíme se teprve první měsíc a tak se jen bojím pomyslet, že bych už byla těhotná, abych se zbytečně nenatěšila. Už tak jsem byla zklamaná z negativního tt, myslela jsem, že je to třeba už ono... |
Hanka |
• |
13.6.2006 11:36:22
tak bohužel zase zklamání. Krevní test na těhotenství dopadl negativně teď opět už je to 36 dní a menzes se pořád ještě neoběvil a zase mě nahlodává ta naděje, že třeba by se hodnota v krvi oběvila o něco déle.Měřím si bazální teplotu a ta je pořád 37 nebo nad 37. tak vážně nevím už mě to pěkně zamotává hlavu.
Když jsem vysadila antikoncepci tak mi pan doktor také řekl, že první tři měsíce jsou nejpravděpodobnější ale bohužel už je to rok. Tím však nechci nikoho odradit. Třeba se ta hrozná smůla drží jen mě. Jsem z toho dost smutná. Opravdu už jsem si myslela, že ovulace proběhla brněli mě prsa a měla jsem průhlednej hlen všechno po Injekci Pregnyl. No a zase nic. |
• |
9.6.2006 13:00:03
HANI, TAK CO???
Ja jsem ted taky vysadila ATK ale teprve 1. mesic...a jakto ze by se melo pockat? Vzdyt se doporucuje ATK i jako lecba neplodnosti a v prvnich 3 mesicich je pry tehotenstvi daleko pravdepodobnejsi... Akorat jak jsem vysadila tak jsem hned dostala menstr. mela jsem ji predtim tyden jak mela byt, pak jeste jeden tyden (14dni v kuse!!!) pak tyden prestavka, ted zase tyden a ted mam zas 2 dny pokoj tak nevim nevim..chjoo Drzim palecky a dejte vedet jak to dopadlooo!!! :) Katka |
Hanka, Kuba 3roky |
• |
6.6.2006 11:49:28
Ahojky všem, kdo trpělivě čekají jako já, až se konečně dozvědí tu štastnou zprávu. My se o druhé miminko pokoušíme už skoro rok a také se nevedle. Po vyšetření jsem musela podstouput hormonální léčbu. Kdybych měla spočítat kolik TT mi prošlo rukou ani bych to snad nespočetla.Je pravda, že to chce trpělivost a počkat s jeho provedením, protože mě několikrát po jeho provedení pohltilo zklamání a tím se mi pak ještě více zpozdily měsíčky. Teď beru v určité dny cyklu léky a injekci na podporu ovulace, protože muj problém byl že mi folikl ve kterém je vajíčko uloženo neprasl a pokaždé se zvětšoval do cysty. Teď mám první cyklus s léčbou a doufám v zázrak a že se knečně po roce zklmání dočkám. Včera mi byla odebrána krev na těhotenský test, protože se u mě objevil zánět v podobě kvasinek, jak říkám nic není jednoduché a když už vás něco trápí tak trápí pořádně.měla jsem strach aby zánět neovlivnil zárodek pokud se zadařilo a tak jsem musela zase k lékaři, který mi tedy odebral krev na tt. Aby jsme věděli jak to dopadlo jestli jsem nebo nejsem těhotná. dostala jsem mast která by něměla případnému těhotenství uškodit a léky které si mám nasadit pokud se těhoteství nepotvrdí. Za dvě hodiny mě čeká telefon výsledů TT. Mužů říci, že tohle čekání je nejhorší a moc si přeju aby to byla dobrá zpráva. Nedovedu si přestavit, že se opět dozvím tu špatnou. Tak mi drztě pěstičky všem Vám přeju mnoho trpělivost a štěstíčka.
|
mey |
• |
16.5.2006 18:34:13
Ahoj,
asi to sem nepatri, ale rada bych se poradila s nekym zkusenejsim. Studuji v zahranici, navic ted mam zkouskovy, takze jakakoli navsteva doktora je jednak neprakticka a druhak stresujici, snazim se proto co nejvic veci resit na vlastni pest, no, ale zpet k problemu: 7. unora jsem po X mesicich uzivani vysadila HA (osobni a prakticke duvody). Menstruace prisla (stale jeste nastartovan cyklus z HA), ale co cert nechtel, 15. unora se stala nehoda a musela jsem si vzit Postinor. Ach jo. Po par dnech silnejsi spineni / slaba menstruace, no a pak jsem to dostala az 23.3. Od te doby jsem mela 2x chraneny styk (naposled cca 14.-16.4.) nehody se nekonaly, ale ehm nic neni na 100% :( ) a ted stale cekam na menstruaci jako na smilovani. Podbrisek napnuty, nevolno se mi taky kolikrat udela (to se mi ale dela i tak, nervy jsou nervy). Delala jsem si asi 5 (ach jo) testu GS (citlivost 50), naposledy vcera vecer, vsechno negativni. Tak bych chtela vedet, zda jsem v tom (tehotenstvi by bylo krajne neprakticke), mam rozhazeny cyklus z hormonu nebo mi to proste vynechalo stresem, nebo... nevim co. Dneska si jeste koupim neco mistniho, i kdyz nejlevnejsi stejne citlive tycinky tady maji za 200,-... Co myslite? Mela bych zajit i pres vsechny neprakticnosti na provokacku? :( 8 tydnu zpozdeni... ufuf, to se mi nestava :"( (je fakt, ze HA jsem brala s mensimi prestavkami skoro 5 let)... Vdecna budu za kazdou radu! Diky moc predem Mey xx |
12.5.2006 10:44:14
Jestli autorka s něčím zápasí, tak ne se syntaxem, ale se syntaxí... je to rod ženský. Nechci buzerovat, ale když někdo něco kritizuje, aspoň by se neměl ohánět odbornou terminologií, o které nemá ani páru...;-) ale nic proti. stačilo říct skladba a každí ví:-)
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.