skriatok |
• |
30.3.2006 9:48:49
Ahojky. mela jsem presne to co ty a musis se nejdrive vydravit. nic nezvedat, odpocivat. ja jsem teda mela cysty na obou vajecnikach.. takze mi to rozhazelo hormony tak, ze jsem kazdej mesic menstruovala pozdeji a pozdeji, az mi museli dat ha na srovnani cyklu. tedka to dobiram, tak uvidim, jak budu pokracovat. jinak az se vylecis, tak muzes byt zase v pohode tehotna, ale tedka by se stejne vajicko nemelo uchytit. tak bud v klidu - ono to prijde :))
pa pa s. |
• |
18.1.2006 13:04:21
Jsem velmi ráda,že jsem našla článek s tímto tématem.Čtyři měsíce se snažíme o mimi a za tu dobu jsem utratila majlant za testy.V lékárně málokdy umí poradit-většinou jsem věděla o testech víc než mi byli schopni říct.Takže díky moc za informace :-)
|
lenka,syn Kuba |
• |
17.12.2005 23:33:08
Milá Katko, u me to bylo to same. Pomohly mi az ovulacni testy. Diky nim jsem zjistila, ze neovuluji vubec i kdyz se u me jednou za dva mesice krvaceni objevilo. Vse se dalo ale urovnat pohoci hormonalni lecby. Pouzivala jsem testy, kdy ti staci jen trochu moci. Byli trochu drazsi, ale ted jsem videla hezkou stranku s levnymi testy, 38 Kc za jeden. Je to www.levnetesty.cz. Maji tam i hezky navod, jak testy pouzit. Jo, sex doktori doporucuji mit kazdy druhy den, aby bylo spermatu dostatek. Stejne muzske pohlavni bunky uvnitr tebe vydrzi oplodneni schopne az tri dny. Preju ti hodne stesti a ty testy rozhodne zkus.
|
Marie |
• |
23.11.2005 13:03:54
Ahoj holky, prosím o radu. Za jakou nejkratší dobu se dá zjistit těhotenství podle těhotenského testu? A musím čekat jestli dostanu menstruaci, nebo to můžu zkusit třeba po týdnu nebo po 14 dnech? Moc děkuji za odpověď.
|
Marie |
• |
23.11.2005 13:02:57
Ahoj holky, prosím o radu. Za jakou nejkratší dobu se dá zjistit těhotenství podle těhotenského testu? A musím čekat jestli dostanu menstruaci, nebo to můžu zkusit třeba po týdnu nebo po 14 dnech? Moc děkuji za odpověď.
|
26.9.2005 13:02:33
Myslela jsem, že se nedá zjistit, jestli je mimoděložní nebo ne, už to někdo napsal za mne. :o)
Při mimoděložním těhotenství je test pozitivní jako při normálním. |
JanaB |
• |
26.9.2005 12:59:37
Myslim,ze kdyz mas mimodelozni tehotenstvi,tak se ti test ukaze pozitivni.Protoze ten hormon na nemz ten tehotenskej test je zalozenej, se ti vytvori i kdyz si tehotna mimodelozne.Takhle jsem to nekde cetla.
Jana |
26.9.2005 12:59:24
Ne.
|
Iva |
• |
26.9.2005 12:51:52
Dá se testem zjistit mimoděložní těhotenství?
|
Petulkab |
13.9.2005 18:17:30
Ahoj Pavlo, jak jsi dopadla? Jsem na tom totiz stejne...
Diiik |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.