| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Těhotenský test a jak vlastně funguje

[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 370 [Dalších 300 >>]
Petulkab
13.9.2005 17:58:10
Ahoj, jake spatne zkusenosti s testem Seratec - zkousela jsi ho vickrat a bez uspechu? Dik
nina
  • 
30.8.2005 17:44:37
Ahoj JessiePu,
podla mna si uz "vtom". Totiz ked sa ti uz ukazuje slabsi pasik, uz ten test zachytava hormon, ktory telo vylucuje ked je zena tehotna. Skoda, ze si si nemerala teplotu pocas svojho cyklu. Vedela by si, ze ak je zvysena 18-ty den, tak to je znak tehotnosti.
Mozes skusit si rano, hned ako sa zobudis zmerat si teplotu, i ked teraz je uz30.8. a asi uz mas presny result.
Tak ti gratulujem, ak si. ( so si myslim, ze si)
maj pekne zdrave babatko a lahke tehotenstvo.
nina
25.8.2005 14:34:44
hele, Jessie, přesně tímhle jsem si procházela taky, taky jsem si dělala 11.den test, taky slabounký proužek...Ty testy reagují hodně podobně, není to tak, že by ti ten držší ukázal silnější proužek...A za tři hodiny se toho moc nemění..Nemusíš čekat celý týden, udělej si klidně další test, nemusí to být ani ten drahý, i když je dobře, když je to stejný test. který jsi zkoušela předtím..Ale udělej si ho až pozítří...Za dva dny by totiž ty hodnoty HCG byly dvojnásobné, takže i ten použek by byl zřetelný více....
PajaMM
25.8.2005 14:17:02
Ja myslim, ze nemas co resti, protoze jsi urcite tehotna...za prve priznaky, za druhe snazeni v plodnych dnech a za treti - to je nejdulezitejsi - vysly ti 3 pozitivni testy!!! Nediv se, ze ty prouzky jsou jen slabounke, protoze si je delas dost brzy. Bud rada, ze tam jsou videt. Uvidis, ze silnejsi budou, jakmile prijde termin tve menstruace. Ja, kdyz jsem cekala nasi malou, tak mi prvni slaboucky prouzek vysela az 10 dni po vynechani menstruace - to byly nervy:-) A pockala jsem si 87 mesicu, nez se to vubec povedlo. ted se snazime podruhe, prvni mesic nic, tak ted uvidime, ale moc se na to neupinam, i kdyz to nejde...znate to:-) Tak preju hodne stesti, zdravi a krasna miminka!!!
Pa D.
JessiePu
25.8.2005 13:49:14
Tak presne tuto dilemu mam uz tyzden!!! Ovulacia mi skoncila pred 11 dnami, pocas plodnych dni sme boli na dovolenke pri mori, takze sme makali na mimi ako blazni...minuly tyzden (len 5 dni po ovulacii) som si len tak pre istotu urobila baby test, lebo kamoska sa mi vydava, ci si musim davat velky pozor na alkohol:o) Test bol negativny. Ale uz cely tyzden sa citim strasidelne. Ja mam zase "vecerne nevolnosti", prsia naliate, bradavky ma bolia a este k tomu vsetkemu som pribrala 3-4 kila!!!!Je to zvlastne, lebo si myslim, ze na tieto stavy je este skoro...v kazdom pripade som si dnes urobila zase test, pretoze som vycitala, ze 5. den po ovulacii je este skoro na testy, ale 11. den sa uz da...a vyslo mi presne to co tebe...slabulinky ruzovy pasik. Ani som nevedela, ci mam plakat alebo sa smiat, v zapäti som si ale urobila druhy test, lebo som tomu nerozumela...ten vyzera navlas rovnako...no a po 3 hodinach mi nedalo a urobila som si treti (ten vraj citlivejsi - drahsi). No a ten vyzera presne tak ako tie dva predtym!!! Co teraz?? Volala som gynekologicke, ta ale tvrdi, ze najskor ma moze vysetrit o tyzden, lebo vraj je este skoro. A to mam tyzden trpnut ci...??? Ved to robim uz roky!! Ak budes mat napad, co s tym, daj mi vediet...drzim nam obom palceky:o) Papa
JessiePu
25.8.2005 13:49:14
Tak presne tuto dilemu mam uz tyzden!!! Ovulacia mi skoncila pred 11 dnami, pocas plodnych dni sme boli na dovolenke pri mori, takze sme makali na mimi ako blazni...minuly tyzden (len 5 dni po ovulacii) som si len tak pre istotu urobila baby test, lebo kamoska sa mi vydava, ci si musim davat velky pozor na alkohol:o) Test bol negativny. Ale uz cely tyzden sa citim strasidelne. Ja mam zase "vecerne nevolnosti", prsia naliate, bradavky ma bolia a este k tomu vsetkemu som pribrala 3-4 kila!!!!Je to zvlastne, lebo si myslim, ze na tieto stavy je este skoro...v kazdom pripade som si dnes urobila zase test, pretoze som vycitala, ze 5. den po ovulacii je este skoro na testy, ale 11. den sa uz da...a vyslo mi presne to co tebe...slabulinky ruzovy pasik. Ani som nevedela, ci mam plakat alebo sa smiat, v zapäti som si ale urobila druhy test, lebo som tomu nerozumela...ten vyzera navlas rovnako...no a po 3 hodinach mi nedalo a urobila som si treti (ten vraj citlivejsi - drahsi). No a ten vyzera presne tak ako tie dva predtym!!! Co teraz?? Volala som gynekologicke, ta ale tvrdi, ze najskor ma moze vysetrit o tyzden, lebo vraj je este skoro. A to mam tyzden trpnut ci...??? Ved to robim uz roky!! Ak budes mat napad, co s tym, daj mi vediet...drzim nam obom palceky:o) Papa
A
  • 
24.8.2005 11:01:23
Děkuju :-)
PajaMM
23.8.2005 7:52:52
No vidis...tak moc gratuluju, preju stesti, zdravi a drzim palce!!!!
A
  • 
23.8.2005 7:41:31
Včera jsem si opět dělala těhotenský test. Tentokrát jeden z těch dražších. A "HURÁ!" byl pozitivní :-). Dnes běžím ke gynekologovi, tak doufám, že mě nezklame, a že je to opravdu tak - jsem těhotná :-)
PajaMM
19.8.2005 11:48:21
A jaka byla citlivost toho testu???
Je to individualni u kazde zeny, treba teh. hormonu zatim nëmas tolik, ale kdyz uz se ti objevily dva prouzky, tak je to, myslim, jasne. Spis se stava, ze testy jsou negativni a zena je tehotna stejne. Ale naopak si myslim, ze to neni pravdepodobne.
Ale s jistotou ti to rekne opravdu jen gynekolog, takze byt tebou, neotalim s jeho navstevou, abys vedela, na cem jsi a mohla se podle toho chovat....:-)
[<<Předchozích 60] Příspěvky 6170 z 370 [Dalších 300 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.