• |
19.10.2007 10:41:59
Dobry den,jsem zamnestnankyne na dobu urcitou,po kazde mi ji prodlouzili na dobu 6 mecicu.Jsem v druhem mesici tehotenstvi.Navim jak to mam udelat smlouva mi konci 1.unora 2008.A vim ze mi smlouvu neprodlouzi,tak jak to mam provest a bych mnela aspon naky penizky.Mam jit v lednu na neschopenku?Potrebuji poradit.Predem dekuji
|
Ivana |
• |
10.9.2007 16:58:06
To je zvláštní,že některý doktor s tím má takový problém.Ten můj taky, řekl , že je to věc zaměstnavatele.Pracuji v obchodě a tam se na to nehledí.
|
Jana |
• |
20.8.2007 15:04:35
Ahoj, já jsem na tom úplně stejně. Taky jsem nastoupila a za měsíc jsem otěhotněla. Zjistilia jsem to asi dva týdny před skončením zkušebky a přemýšlela, zda to mám říct nebo ne. Nakonec jsem to řekla. Všichni mi říkali, ať to nedělám, že přijdu o práci, ale já mám nenáročnou práci a hlavně mám ještě smlouvu na dobu určitou, která mi končí v prosinci, takže to nebyl problém si mě tu nechat. Držim pěsti!
|
• |
13.8.2007 20:38:26
Zdravím všechny,
chtěla bych se zeptat ohledně zkušební doby než jsem nastoupila do práce na HPP tak jsem pracovala brigádně a přitom studovala to by zas nebyl takový problém,ale problém je v tom, že jsem také v průběhu zkušebky zjistila, že jsem těhotnáá a nevím zda to zaměstnavateli říct před koncem zkušebky nebo až po zkušebce tzn.1.9. Prosím o radu. Děkuji Helen |
pipinka |
• |
17.4.2007 11:54:21
ahoj holky mam dotaz .jsem v 7 tydnu a nastupuju do zamestnani.predtim jsem bzla na uradu prace ,ale peniye jsem nedostavala mela jsem placeno jen socialni a zdravotni.narok na socialku jsem nemela protoze ziju s pritelem.jak to ted bude s penezi ted nebo co mam udelat mam zamestnavateli rict ze jsem v tom
|
Aneta... |
• |
25.2.2007 16:13:05
Děkuju Vám všem za odpověď.
|
1.2.2007 13:30:47
ahoj, bohužel nejsem na tom stejně jako ty,ale mám kamarátku, ketrá v prvních třech měsících zhubla téměř na bod podváhy a těhotenství na ní bylo zřetelné až v šestém měsíci. U každé ženy je to jiné, a nemusíš se trápit jak vypadáš, já jsem opuchlá už od samého začátku i když jsem nějaké to kilo zhubla. Mám též celoddení nevolnost a trápení doplazit se včas nad kyblík. Mne zase říkají už nějaký rok že jsem těhotná jen k vůli tomu, že mám nějaké to kilo navíc. Teď mne trápí jiné věci než má postava. Tak se netrap ani ty, nemá to cenu. Těš na miminko a dávej mu to dost hlasitě najevo.Ahoj dopituska
|
Krupierka |
• |
18.1.2007 11:25:54
Ahoj, tak to je teda drsný, že by kolegové bonzovali na těhotnou! Ale taky jsme v práci neměli zrovna ideální kolektiv, takže bych si taky radši dávala pozor. Ale já mám naštěstí kolegy 250km daleko, takže nehrozí, abych někoho potkala. No nic, teď je mi fajn a nic mi nechybí, tak už o práci ani nepřemýšlím. Horší to bude po mateřské, nemám se kam vrátit, protože tak daleko od rodiny logicky dělat nechci a jinam do kasína na noční se mi už taky nechce. Takže přemýšlím o nějaké rekvalifikaci, jenže nevím jak na to a kdy je ta správná doba se po tom začít shánět. No, uvidíme. Milujte se a množte se!
|
Markéta |
• |
10.1.2007 20:23:17
Veru buď v klidu, na mě to bylo znáš až pomalu v pátym měsíci :o))
|
7.1.2007 15:13:57
Ahoj, docela mě mrzí, když známí a příbuzní mi při pohledu na bříško tvrdí, že mi těhotenství nevěří :-). První dva měsíce jsem zhubla 9 kg a to díky častým celodenním a celonočním nevolnostem. Nyní už druhým týdnem mám pokoj a jím přesto vyváženě, co nejvíce zaleniny, vynechávám tuky apod. Při pohledu do zrcadla si říkám, že už se mi bříško malilinko přeci jen rýsuje, ale okolí se mi jen vysmívá. Nebýt gigantického nárůstu prsou a předešlým mukám při zvracení, sama bych asi byla na pochybách, zda doopravdy budu maminou. Myslím si ale, že je zbytečné se stresovat s bříškem, neboť on ten správný čas, kdy se začne krásně rýsovat přijde a je jedno jestli v třetím nebo až v pátém měsíci, mnohem důležitějším je, aby mimčo v něm bylo zdravé a psychicky v pohodě. Já už od počátku si něžně hladím místa, kde se nachází a promlouvám k němu, a lhala bych, kdybych tvrdila, že jsem celá nedočkavá,až ucítím první pohyby... ale vše má svůj čas a žádná maminka o to, bez ohledu na velikost bříška, nebude ošizena.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.