• |
30.11.2006 22:29:45
Dobry den Maminky,
procitam vasi diskuzi a mela bych pro vas nabidku jednoduche prace. Nejdrive vam predstavim nasi firmu i kdyz vetsina z vas ji jiste zna. Babylife se zabyva prodejem zbozi pro deti od renomovanych znacek. Zacatkem pristiho roku rozjizdime affiliate program (system provizi za zprostredkovane realizovane objednavky). Vase moznost privydelku je v sireni odkazu na babylife.cz po internetu. Za zprostredkovanou objednavku ktera bude uspesne realizovana dostanete urcita procenta. Dala jsem tuto moznost jiz sve sestre ktera si timto privydelava pri studiich. Uspesne se to ujalo. Duvod proc jsem nechala tento system vyrobit je jednoduchy. Denne travim mimo jine povinnosti nekolik hodin denne zajistovani odkazu na nas na ruznych mistech ceskeho internetu, tento cas mi bohuzel zacina chybet v rodinnem zivote. Takto zajistim stejnou peci o eshop a zbude i cas. Vsichni budeme spokojeni. Jak system funguje? Pri registraci na nasem eshopu se vam po spusteni systemu zobrazi moznost evidence vami zprostredkovanych objednavek. Vas ukol je sirit odkaz http://www.babylife.cz/xxxxxx (xxxx bude vam pridelen specialni jedinecny kod ktery bude zajistovat identifikaci). Za uzivatele internetu ktery klikne na vas odkaz a objedna nebo se zaregistruje a v blizke dobe objedna vam bude pripsana procenta z nakupu. Tato objednavka musi byt uspesne realizovana. Ve chvili kdy se rozhodnete vydelanou castkou disponovat, dohodneme zda budete chtit hotovost, zbozi nebo jine plneni. Pro koho je system urcen? Maminkam ktere se orientuji na ceskem internetu a ktere znaji servery kde se ve vetsi mire objevuji tehotne maminky a maminky s malymi detmi. Pri dusledne praci vam k slusnemu vydelku staci hodina denne. Samozrejmne je nutny pristup na internet. Priklad z praxe: Sestra dala na jeden inzertni server odkaz na nase stranky. Zakaznice hledala kompletni kocarek Mutsy. Klikla na nase stranky. prohledla si nase vyrobky a ceny a usoudila ze ze vsech nabidek ktere videla mame nejlepsi cenu. Objednala sestavu za 26 000 Kc. Provize cinila 3%, tedy 780 Kc. Takze to by bylo k systemu vse. Pokud vas napadaji dalsi otazky nebo mate zajem se zapojit piste mi na email info@babylife.cz. Nez se system rozjede, budu schranovat zajemce a pak vam zaslu podminky a pristupy. Je pouze na vas zda se zapojite ci ne. Nic vas nezavazuje system vyuzivat. S pozdravem Jana Zivna provozovatel eshopu Babylife.cz |
farky |
30.11.2006 10:37:23
take je jeste podstatne jestli spolu bydlite nebo ne
|
Helča |
• |
29.11.2006 20:20:49
Ahojky, měla by jsi mít nárok na sociální dávky k mateřské potom k rodičovskému přípěvku. Naopak pokud přítel studuje a nemá příjem, je lepší se k němu hlásit jako druh a družka, zvyšuje se Vám tak životní minimum. Na dvě osoby plus dítě bys měla brát větší příspěvky než na sebe a na dítě. Podívej se na www.vyplata.cz tam si v záložce výpočty můžeš spočítat dle vašich příjmů částky, které by vám měl odbor sociálních dávek vyplácet. Jedná se o přídavek na dítě, přípěvek na bydlení a sociální příspěvek. Jinak existují i nějaké jednorázové finanční pomoci ale v těch už se nevyznám. Měla bys zajít na úřad kam spadáš a měli by ti poradit. papa
|
29.11.2006 14:22:40
ahoj to by tě brali i kdyby vydělával, protože nejste manželé.Akorát budeš mít možná nárok ještě na víc přídavků, ale to už nevím s jistotou.
|
motty |
• |
28.11.2006 19:58:00
co mam dělat když je můj přítel studentem vysoké školy a nevydelava.Budou me brat jako svobodnou matku?
|
24.11.2006 17:06:29
Tak to jsem ráda,že jsi doma.Tak snad už teď bude vše v pohodě.Nemusíš si vůbec připadat blbě, že jsi doma aspoň si můžeš v klidu těhotenství užívat.Nevím, ale proč ti nenapsali celodenní vycházky já je mám napsaný na celý den, takže bejt tebou klidně bych si je šla nechat napsat na celý den.Tak hodně štěstí a užívej si to!!!!
|
Katka |
• |
23.11.2006 13:19:43
Jenom na okraj k těm lízátkům - prý to jsou docela vyhozené peníze,/dle zkušeností kamarádek/, fungují spíše jako placebo:)))
|
krupierka |
• |
23.11.2006 11:30:42
Děkuju moc za podporu, taky jsem si myslela, že v dnešní době by tohle problém být neměl a šla jsem k doktorovi s jistotou, že mě nechá doma. Teď už doma jsem, ale musela jsem změnit lékaře a pořád si připadám, jako že na to nemám nárok. Mám omezené vycházky, které mi nestačí ani k tomu si zajet nakoupit, protože bydlím daleko od města, ale bojím se ještě chtít, aby mi je nějak upravili. Jinak si těhotenství snažím užívat a pořád si říkám, že v práci by moje mimčo trpělo, takže ať si doktoři myslí co chtěj, hlavně že miminko bude zdravé. Taky přeju hodně štěstí a hlavně zdraví.
|
22.11.2006 16:49:58
Myslím si , že neschopenka není v dnešní době problém, já jsem na neschopence od začátku, to je 5tt.Pro mého doktora to nebyl problém neschopenku vystavit a taky jsem nemusela v práci nikomu nic vysvětlovat.Záleží na domluvě mezi doktorem a tebou, tvůj doktor přeci nemůže vědět,jak se cítíš.Pokud děláš v prostředí v jakém píšeš, není tady co řešit.Přeju ti ať ti to dobře dopadne a měj se hezky.
|
krupierka |
• |
6.11.2006 18:23:29
Pracuji jako krupiérka, 250km od domova. Nikdy mi to zvlášť nevadilo, protože jsem měla mezi šichtama dost dlouhé volno. Otěhotněla jsem a vzhledem k tomu, že dělám pouze noční, v zakouřeném a psychicky náročném prostředí a fyzicky jsem to nezvládala, rozhodla jsem se, jako ostatně každá rozumná budoucí maminka, co tam kdy dělala, že požádám pana doktora o neschopenku.
Jakékoli přeřazení na jinou práci by totiž pro mě nic neřešilo. Buď to je práce recepční, která není tak náročná, ale v témže prostředí nebo je to práce uklizečky, s kratší pracovní dobou, čímž by se mi volna podstatně zkrátila a já bych se domů dostala maximálně k doktorovi. Také 250km za volantem mi nedělalo dobře. Ale u pana doktora jsem narazila na problém. Ten to všechno chtěl mít černé na bílém od zaměstnavatele. Jenomže já jsem byla v šestém týdnu těhotenství a zatím jsem nechtěla, aby o tom někdo věděl. Našla jsem si jiného doktora, ale ten mi řekl to samé, že je to věc zaměstnavatele. Myslela jsem si, že když v těhotenství zakazují kouřit, tak že by mě nikdo nikdy do hospody a podobně zahuleného zařízení neposlal... A překvapila mě obava pana doktora, že by mu za to mohli dát pokutu. Copak jsem simulant? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.