15.5.2006 20:01:58
petro ihned bych měnila doktora nebo byůla hodně tvrdá.mě dr,při prvním těhu nabízel neschopenku aniž by mi něci bylo.jen pro to,že dělám se závislejma.myslím že v zakouřeném baru bych nebyla ani minutu.natož pak s krvácením!já krvácela ve 13.týdnu a dr.mi kladl na srdce at se opatruju a odpočívám:-)
|
Pétˇa |
• |
15.5.2006 12:19:02
Ahoj to víš,že ten strach mám...Hlavně je to vymodlené miminko.Jdu opět na kontrolu za 3 týdny,tak mu to řeknu znova...Uvidím co udělá.Jinak půjdu jinam.Dík za pomoc,ale jsem z Kutné Hory.Tak se měj pěkně a pozdravuj maličkého.
|
14.5.2006 10:49:28
Peťo!!!
Já radím jediné, změnit DR., podle mě není normální!!! A výmluvy tohoto rázu, že bývají potíže s neschopenkou, co to je za kydy?!?!?! Já mám 13ti denního chlapečka, byla jsem na neschopence od 8tt, a to mi můj DR. sám od sebe doporučil zůstat doma to jen proto, že jsem byla často unavená, bylo mi na omdlení atd... Vycházky jsem měla od 8,00-18,00 a ŽÁDNÝ problém v tom nebyl. Navíc pokud krvácís, je to hazard, že tě nechá chodit do práce. Být tebou, zvážila bych opravdu změnu DR.!!! Pokud jsi z Prahy, mohu ti DR. doporučit ;o) |
Péta |
• |
14.5.2006 9:00:47
To je sice pravda,ale to mám čekat na další krvácení?Pracovat v baru a bát se o dítě?Už jen ten stres nepomáhá.Mám svého doktora ráda,ale nechápu jeho rozhodnutí......Péta
|
Péta |
• |
14.5.2006 8:30:46
Jsem 8 týden těhotná a začala jsem špinit.I přes to,že pracuji v baru neschopenku nedostanu,prý jsou s tím potíže.Pan doktor řekl,že pokud se to bude opakovat nastoupím do nemocnice a pak dostanu neschopenku.Také jsem měla 6 let problémy s moč. měchýřem a jsem rok po operaci.Tak opravdu nevím... má pan doktor na to právo mě nechat čekat,až začnu opět krvácet?Děkuji za radu.Naschle.Péta
|
Ketka |
• |
9.5.2006 23:20:49
Já jsem otěhotněla, když mi končila smlouva na dobu určitou. Ochranné lhůty jsem nevyužila, jelikož zaměstnavatel také pozbýval serióznosti. Šla jsem na UP, kde mi vyměřili podporu v nezaměstnanosti(50% 3 měsíce, 45% 3 měsíce), referetka mě nikam neposílala, obě jsme to braly jako formu dávky, mateřskou mi vymeřili z platu u posledního zamestnavatele.
|
Jana |
• |
9.5.2006 18:59:05
Zdravim,muzete mi nekdo pomoci vyresit moji situaci..S pritelem jsme se rozhodli,ze chceme mit miminko a zacali na tom take pracovat.Mesic nato me zamestnavatel propustil (dostal se do financnich probelmu).Resili jsme s partnerem,zda s miminkem pockat,ale my dite moc chceme.Jenze nez si najdu praci muze se stat,ze otehotnim a pochybuji,ze budu mit nejakou sanci ziskat zamestnani.Mam tedy zustat na pracaku,najit si brigadu????Vazne nevim jak to resit.
|
ájinka |
• |
4.5.2006 12:03:04
Chtěla jsem se jenom zeptat v kolikátém týdnu jsi nastoupila na rizikové těhotenství a také jakou práci jsi vykonávala. Já pracuji jako uklízečka v restauraci a také jako pokojská a musím tahat těžké věci, tak by mě zajímalo jestli můžu svého gynekologa požádat aby mi napsal rizikové těhotenství. Děkuji za odpověď.
|
24.4.2006 15:52:40
Zkus se s nim domluvit, pokud nebude chtit, zmen doktora a tomu nafinguj problemy...nejlepe boleni zad, pobolivani v podbrisku, motani hlavy a pod. Ja mela vzdy opacny problem, moje doktorka mi neschopenku opakovane nabizela i jenom proto, at si odpocinu.. L |
Simona Nová |
• |
24.4.2006 14:03:40
Ahoj,mám malí problém potřebuji poradit.Dnes jsem byla na gynekologii,a pan doktor mi řek že jsem v 1.měsíci.Do práce se mi už nechce vracet protože pracuji jako malířka ska,a nechci ohrozit zdraví dítěte.Co mám proto udělat aby mi vyhotovil Pracovní neschopnost.Poradte mi někdo prosím budu moc ráda.Předem díky
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.