| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku I Pan Dolejš má právo na nové podněty

Příspěvky 110 z 97 [Dalších 87 >>]
Možná znam
  • 
20.10.2020 10:17:20
Zdravím pokud si vsimnete jeste po těch letech rad bych se na něco zeptal ohledně té zrůdy diky
žabka1110
14.11.2013 18:22:24
Dobrý den...nejdříve bych chtěla vyjadřit velký smutek z toho co se vam stalo.Vím že je to už pár let ohledně Jindřicha Klepka a nerada Vám zpusobuju nějakou bolest ale mam nato važny důvod a podezření že se jedna o klepka kterého také znam a žije z jednou moooc hodnou holkou ktera nema poněti co je zač a je asi jedina,kvůli ni chci mit jistotu že mluvíme o te same osobě.Ted už klepek bydli v ostravě.Chi vás moc poprosit at se mi ozvete na email a pak vam zašlu foto
napište prosím na email
mariana.plankova@gmail.com
předem moooc děkuju a omlouvam se za vracení se zpět k te bolestivé události po tolika letech ale přímo mně to šoklo.
Předem děkuju
Martina
  • 
18.4.2008 14:10:51
Jen velmi hloupá osoba může takto reagovat. Je mi vás líto.
Pani Daniela udělala dobře a držím jí palce.
Martina,jeden dospívající syn
  • 
16.6.2006 15:22:49
Dobrý den,
zcela náhodou jsem našla tyto stránky,začetla se a mě osobně zaskočila Vaše reakce na příběh paní Daniely..Spokojenost je to,co si všichni přejeme a zejména dětem....ale i tohle je život,věci kolem dětí a maminek nejsou vždy jen radostné a pohodové.
Naopak,připomínat tyto osudy nám,kteří žijeme byť v relativní spokojenosti je myslím dobré....a důvodů je celá řada.Vaše reakce mě připadá -nevím,trochu dětinská.Zavírat oči,nevědět,nečíst,žít jen v růžovém oparu nevědomosti.Dospělý člověk by se v tomto měl umět orientovat...tohle není vymyšlený příběh,film,smyšlenka....
Rebeka, 2 malé děti
  • 
21.5.2006 7:56:19
Držím palce se stížností k ústavnímu soudu. Váš životní postoj je posilou jiným rodinám s postiženými dětmi. Hodně síly.
Sasa
  • 
8.11.2005 16:30:03
Dobry den,jde videt že nevíte nic o životě a chcete žít v nevědomosti!!!!!!Tato nevědomost muže byt na závadu zdravého života.Já osobně znám daleko hrůznější případy maminek s postiženými dětmi a nikdy bych si nedovolila někoho nařknout proč mě obtěžuje svým těžkým životem.Asi patříte mezi ty škarohlídy co by nejradi všechny nedokonalé odělili od relativě zdravé populace ale z mého hlediska jste vy ta postižená když vám unližuje číst příbeh ze života za který ta odvážná maminka nemuže.
  • 
20.4.2005 16:14:50
Nemůžu než se nepřestávat obdivovat a hluboce si vážit Lidí jako je Daniela.Než jsem začal číst její příběh bylo mojí snahou podělit se o zkušenosti s někým,kdo zažívá život s blízkým člověkem,který je postižený apalickým syndromem.Přestože od doby,kdy toto onemocnění postihlo moji manželku v jejích 28 letech uplynuly už víc než 2 roky nemúžu ani vzdáleně srovnávat svůj příběh s příběhem Daniely.Nezbývá mi než napsat,že z mého pohledu má její život skutečný význam a smysl a popřát jí co nejméně nepochopení ze srany lidí,kteří si neumí něco takového ani vzdáleně představit,natož to posuzovat a popřát jí hodně síly do jejího opravdového života.
  • 
18.4.2005 17:47:05
Velmi obdivuji pani Lenku, jsem z Čelákovic a pokud bych mohla nejak pomoci, dejte mi vedet. Prosim o zaslani cisla uctu, chci Vam zaslat alespon maly prispevek.
Moc vam drzim palce
S uctou
Jana Krejci
Majka
  • 
4.4.2005 19:44:30
Milá Janino,
díky za Tvou pregnantní a skvělou odpověď Lauře a vlastně všem, kdo jsou nějak mimo. Nic jiného jsi napsat nemohla. Nemám naštěstí postižené dítě, ale v rodině jedno je (navíc taky po banálním úraze..). Hlavně ale mám za sebou zakládání mateřského centra (před 8 lety a stále funguje). Na MÚ Praha 11 s námi jednali, jako bychom chtěly založit doupě pro narkomany, při obhajování projektu před Komisí pro výchovu a vzdělávání jsem si připadala jako před interrupční nebo velmi zlou maturitní komisí. Zkrátka o schvalování a posléze získávání peněz pro občanské sdružení víme my, matky - zakladatelky, své.
Proč mají poslanci za svou "záslužnou práci" dostávat desetitisíce a rovněž se sakramentsky medializují...? Jistě má tedy máma s takovým osudem to největší právo žádat medializaci a tím pádem finance.
Takže: držím palce a obdivuji tě, Danielo. Děkuju Houkačce a Janině a všem dalším, které a kteří vědí....a prosím, aby se ostatní zamyslely a nekecaly nesmysly!

Tereza
  • 
1.3.2005 11:25:18
K clanku jsem se dostala az dnes, delsi dobu po jeho uverejneni. Lukaskova maminka ma muj velky obdiv, ale to ma od vsech normalne smyslejicich lidi.
Vas prispevek me lehce nadzvedl - cim je Vase rodina ohrozena po precteni tohoto clanku, probuh?!

Ma se svet tvarit, ze vsichni lide jsou hodni, dobri, ze se deji same krasne veci??
Je potreba zverejnovat fakta, syrovou skutecnost...

Notabene - kdyby v clanku nebylo uvedeno, jak Lukasek ke svym problemum prisel, myslite, ze by se na to nekdo nezeptal???
 Příspěvky 110 z 97 [Dalších 87 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.