| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku I Pan Dolejš má právo na nové podněty

[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 97 [Dalších 17 >>]
Daniela+Nithi
22.6.2004 20:27:04
Mila Jano, kdyby Daniela mela prislusnou davku strachu, nespis by syna nenechala nikomu na hlidani a on by byl nejspis v poradku. Ja osobne jsem rada za zverejneni clanku a pripominku, ze je treba se bat, overovat, proverovat a nespolehat se, pokud jde o nase deti.
Evča,2 děti
  • 
22.6.2004 20:13:37
Ženská, ty snad opravdu nejsi normální.
Danielin článek je úžasný, hlavně ona a myslím, že jsou to strašné věci, co se staly , ale STALY SE! Takže je to tak a ty nemáš právo radit, aby to ostatní nevěděli. Já sama mám 4 spolužačky s postiženými dětmi a můžu říct, že jsou to skvělé mámy a my všechny jim můžeme jen závidět jejich trpělivost , lásku a nervy. A mají právo o tom, co se stalo povědět jiným stejně jako další mají právo povědět , jaké mají v životě štěstí, že jsou zdraví.
Olina
  • 
22.6.2004 20:03:55
Jen mě zarazilo, že po světě (nebo snad po Praze) někde chodí takové hovado, které dokázalo takhle zmrzačit malé dítě a vy tady klíďo píďo na plnou hubu napíšete, kde paní Daniela bydlí...
Ano, dům s bezbariérovými byty, Hornomlýnská ulice, Praha 4, píšu si, na paní si tam pěkně počkám a vysvětlím jí to pěkně ručně, já jí ještě ukážu... ach jo. Trochu nedomyšlené.
Helena, Alex a Evinka-8/02
  • 
22.6.2004 19:29:29
Jano, to, co se stalo Daniele, nikdo nebere jako běžnou, normální věc, ani to neznamená, že by jsme byli všechny zblblé z televize. Ale nemusím ti říkat, jací jsou někteří lidé, že ne všichni jsou milí, krásní a normální. Pláčeš, když jdeš okolo postiženého člověka(dítěte), odvracíš oči, aby jsi tu realitu života neviděla? Copak nečteš noviny, nechodíš ven, nechodíš do Mateřského centra či k lékaři?
To co se stalo Daniele je strašná věc, ale o tomto skutečně článek nebyl, byl o ženě, která ač má těžce postižené dítě, nevzdala se a snaží se pomáhat i jiným dětem. A daří se jí to. Před Danielou smekám a přeju jí do budoucna, ať její plány všechny vyjdou.
Alca13
22.6.2004 17:20:27
Jani,
Já měla také slzy v očích, když jsem článek četla...když máme malé děti, nějak s námi ty hormony ještě chvilku po porodu mávají a my JSME přecitlivělé, není se za co stydět. A chceme své děti ochránit před vším, co by je kdy mohlo potkat, to je taky normální. Ale když se budeme bát všech možných i nemožných nebezpečí, které na naše děti číhají, spíš jim tím uškodíme. Budeme předrážděné a naše strachy budou iracionální. Myslíme to dobře, ale nemůžeme přece vztahovat všechny trable světa na naší osobu, to bychom se fakt jednou zbláznily.
Ano, svět není veselé místo a dějou se tu hrozné věci. Ale víš, co já si vždycky řeknu, když čtu, nebo vidím něco hrozného? Řeknu si, že na tuhle jednu tragédii připadá miliony lidí, kterým se nic nestalo, kteří žijí v pohodě a v klidu. Jenže nikdo o nich nenapíše, protože není proč...zpráva v sobě potřebuje mít tragédii.
Jestli se bojíš nechat Honzíka pohlídat, zamysli se nad tím, jestli jsi tomu člověku důvěřovala předtím, než jsi článek četla. Jestli je odpověď ANO, tak se neboj. Jestli jsi o něm měla pochyby už předtím, malého mu nedávej.
22.6.2004 16:46:06
ještě k ad2) Ten starach by měl nahánět hlavně těm maminám,které jejich drahá polovička doma bije(a takových rodin je spousta),protože jim nikdo nezaručí,že on na děti nikdy ruku nevztáhne.A pak to i takhle muže velice rychle dopadnout.I když nevím,jestly je tohle zrovna případ paní Daniely.

Paní Danielo.Máte muj velikánský obdiv za vše co děláte pro Lukáška a ostatní děti.Lukášek je moc hezký chlapeček.
Jana + Honin
  • 
22.6.2004 16:35:54
A Tebe to snad nesokovalo? Ty beres to, co se prihodilo Daniele, jako normalni realitu, co se deje kazdy den? To mam zacit cist cernou kroniku, abych trochu svoje city otupila? Nebo jste z ty televize tak zblbli, ze uz vam to ani neprijde? Myslis to s tim psychiatrem vazne? Sorry, ale fakt jsem netusila, ze podobny veci se dejou! Nedokazu si predstavit mentalitu cloveka, kterej neco takovyho udelal a rozhodne mi to normalni nepripada!
dulca
  • 
22.6.2004 16:22:12
Jani dojdi si na psychiatrii, tvoje reakce na realitu zivota rozhodne nejsou primerene.
Daniela ma muj obdiv.
22.6.2004 16:07:21
Dájo moc si vážím takových lidiček jako jsi právě ty a přeji vám s Lukym hodně sil a porozumění ve vaší životní cestě. Také pevné nervy do boje s nepochopením a birokracií.Jsi úžasná máma.!!!
[<<Předchozích 70] Příspěvky 7180 z 97 [Dalších 17 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.