Lili |
• |
27.7.2006 12:41:21
Evo,
přeji ti z celého srdce, aby jsi se vytouženého človíčka brzy dočkala! |
markéta |
• |
27.7.2006 12:28:53
Já byla týden na neschopence. Pak jsem jsem se 6 týdnů vyhýbala vysloveně velké námaze. Po měsíci jsem začla menstruovat. Další otěhotnění mi jeden doktor doporučil po 3 až 4 měsísích, další po 6. Otěhotněla jsem po 5, těhotenství a dítko bez problémů. Zkus se po tu dobu čekání hlavně něčím zaměstnat, abys na to furt nemyslela a nepočítala dny do další menstuace, aby ti už uběhl další cyklus.
|
eva |
• |
26.7.2006 18:27:08
Petro, co se kojeneckých ústavů týče, je tady v nepořádku něco jiného: ty děti, kterých se rodiče vzdaly, by tam nemusely trčet tak dlouho, nebo vůbec
kdyby u nás byla jiná legislativa, více zaměřená an právo dítěte na rodinu než na právo biorodičů na dítě kdyby jejich maminky řešily včas situaci třeba přes Fond ohrožených dětí, který se snaží ještě v průběhu těhotenství najít pro mimčo rodinu a dítě tam putuje buď z porodnice nebo z Klokánku, takže do ústavu se vůbec nedostane (to vidím jako VELMI zodpovědné řešení, když už se nemohou mamky samy o dítě postarat, zajistí mu rodinu) kdyby neznamenal malý počet dětí v kojeňácích a domovech snížení počtu zaměstnanců, a tedy nebyla snaha tam jisté počty držet, a to často ty "bezproblémové" děti, i když jsou právně volné - známí takhle "vyšťourali" svá dvě pěstouňata, podle komise na kraji volné děti NEBYLY a o těchto se "nevědělo", nebyly kojeneckým ústavem a DD nabídnuty k NRP Vím, o čem mluvím, čekáme na človíčka už dost dlouho, a to nemáme žádné nároky typu bílé, modrooké, novorozenec, rodiče VŠ, naprosto zdravé.... Hezký den a další těhotenství zakončené bezproblémovým porodem zdravého miminka přeje Eva |
Petra |
• |
26.7.2006 14:30:09
je to zcela jednoduché - šetřit se a zaměstnávat - na neschopence jsem byla měsíc a to se mě potom ještě MUDr. ptala jestli se už cítím jít do práce - ale já pracuji s miminky - takže je to asi trošku jiné. Jinak další zkušenosti: brečela jsem od rána do večera a tenhle stav přešel do stavu kdy jsem byla úplně "nahoře" a během chvíli úplně "dole" prostě maniodeprese. Postupně se to vytrácelo, teď jsou to 3 měs a kdykoliv nad tím začnu trochu více přemýšlet, tak se mi chce brečet. Mám to ještě ""vylepšeno"" tím, že od mého přítele sestra teď porodila krásnou holčičku - po návštěvě u ní jsem celou noc probrečela - prostě "super"!!!
MUDr. nám řekla, že máme počkat 3 menstr. a pak můžeme - pokud bych otěh. dříve, tak bych prý musela brát hormony, protože prý děloha a mozek (hormony, které produkuje) na to ještě není připravena a mohla bych potratit znovu a pak bycho museli čekat i rok, protože by se musely udělat různá vyšetření. Moc ti držím palce a pokud se ti bude chtít brečet tak breč, ale hlavně zkus nesedět a nekoukat do zdi - to jsem dělala 14 dní a nepomohlo to. VYDRŽ!!!! Petra |
Jana |
• |
25.7.2006 17:29:00
ahoj má zkušenost je taková, že jsem v 8 týdnu spontálně potratila. začala jsem po pohlavním styku druhý den krvácet na pohotovosti mi lékař předepsal léky proti krvácení. další den jsem šla ke svému lékaři a ten mě poslal zpět do nemocnice na kyretáž (vyčištění) dělohy. doma jsem byla týden. dodržet šestinedělí a pak lze mít pohlavní styk. je to rok a 4 měsíce. asi půl roku jsm se bála otěhotnět. podařilo se nám to po 8 měsících. za 15 dní mám termín porodu.
přeji všem hodně zdraví a zdravé děti. |
Jana |
• |
25.7.2006 17:28:58
ahoj má zkušenost je taková, že jsem v 8 týdnu spontálně potratila. začala jsem po pohlavním styku druhý den krvácet na pohotovosti mi lékař předepsal léky proti krvácení. další den jsem šla ke svému lékaři a ten mě poslal zpět do nemocnice na kyretáž (vyčištění) dělohy. doma jsem byla týden. dodržet šestinedělí a pak lze mít pohlavní styk. je to rok a 4 měsíce. asi půl roku jsm se bála otěhotnět. podařilo se nám to po 8 měsících. za 15 dní mám termín porodu.
přeji všem hodně zdraví a zdravé děti. |
aneka |
• |
20.7.2006 21:14:04
dodržet šestineděli a já měla nemocenskou 14dní.
Jinak další snažení bylo za 6měsíců a byla to ukrutně dlouhá doba:-( Během té doby bral manžel selzink(vitamíny podporující mmjn též spermie) a já brala acidum folicum-kys.listovou(na předpis) též jód a céčko. Další snažení bylo už v pohodě a máme dceru. |
ava |
• |
20.7.2006 11:44:54
Urcite by si se tak tyden mela hodne setrit mas mit na to neschopenku,nenamahat se,nechodit dlouhe trasy,nezvedat nic tezkeho.Dodrzet sestinedeli.Pockat jeden mesic a pak uz by nic nemelo branit dalsimu snazeni.Nekdy doporucuji pockat pul roku a treba si nechat udelat geneticke testy.Hodne stesti.
|
jein,po zamlklém potratu |
• |
19.7.2006 21:02:32
Můj dotaz směřuji na všechny co také prodělali zamlklý potrat v 9 tt a mají zkušenost s tím co následovalo potom.Já ho prodělala před dvěma dny a ani nevím jak dlouho bych měla být doma v klidu,atd.Děkuji za odpověd někoho kdo má podobnou zkušenost.
|
jein,po zamlklém potratu |
• |
19.7.2006 20:06:21
Chci se zeptat jakou máš zkušenost po zamlklém potratu?Kolik dní jsi byla na neschopence?Za jak dlouho jsi mohla mít pohlavní styk?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.