| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Manžel Jekyll, manžel Hyde aneb Dva v jednom

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 246 [Dalších 136 >>]
13.8.2004 8:14:19
Ale to přece není můj termín... to "hovado" tu použil někdo jiný ve smyslu "Ty a Pettina jste si vzaly hovada". Ode mne to nevzešlo. :o)
Zdena
  • 
12.8.2004 23:53:08
Milá Monty,
asi se mi trochu ztratil můj příspěvek tak to zkusím znova:
nevěřím ti ani zbla...nevěřím, že jsi tak soběstačná, tak nezávislá, tak nad věcí,nic nepotřebuješ, nic od nikoho nečekáš,nevěřím, že máš takové manželství, takového muže, který se po přečtení tvých příspěvků nějak nevypadá jako totální "hovado", jak ty a některé píšete..že chces argumentovat, diskutovat,jsi ironická? pche podle mě jen obyčejně bez nápadu provokuješ

dobře se doma bavte a mějte se

Zdena

12.8.2004 23:42:09
pro nick :-)))) - nikdo není na Monty vysazený, naopak máme Monty všichni rádi, neboť je rebelským duchem této rodiny, který dokáže zaručeně rozproudit každým svým článkem rozsáhlou debatu na témata, která nás odvedou od našich plínek, zoubků a mrkviček, což je vcelku osvěžující. Taky mám zato, že se tím znamenitě baví a nasává inspiraci na další svá díla. Neočekává ode mne (od nás tady), že když si myslím, že to dělá blbě, budu ji litovat a souhlasit s ní, že ten její manžel je fakt strašný a měl by se sebou něco dělat. A navíc si díky ní a jejím článkům uvědomím, že to, proč nadávám svému muži jsou fakt blbosti a mám doma poklad, kterého bych si měla víc vážit.
Pro mne z toho plyne jeden cynický závěr - všechno zlé je k něčemu dobré. Díky tomu trápení s manželem Motny píše dobré články. Co kdyby to tak nechali? :-)
Zdena
  • 
12.8.2004 23:25:15
tak proč ho nazýváš hovadem??

Z.
Šáry
  • 
12.8.2004 23:23:01
No tak to ti nezbyde asi nic jinýho, než se s tím smířit...když je vlastně všechno v pohodě, značka ideál.

Při čtení Tvého posledního příspěvku jsem si vybavila otřepané hospodské historky o tom, jak muž v hospodě uráží nebo tluče ženu, ta se uchýlí pro ochranu k nějakému hostovi, a ten, když se hotoví násilníkovi dát po hubě, náhle stojí nejen proti násilníkovi, ale i proti té dámě, která najednou otočila, protože si přece od úplně cizího chlapa nenechá mlátit svého miláčka, co ji má přece hrozně rád, protože jinak by ji netlouk"....

Jinak musím přiznat, že čím dál víc sympatizuju spíš s Tvým manželem, než s Tebou. Přijde mi, že ty historky o něm sem opravdu píšeš jen proto, aby ses bavila našimi reakcemi (a že jich vždycky je a hojných, protože klobouk dolů, píšeš opravdu dobře a čtivě). Protože z věcného hlediska se mi nezdá, že bys něco opravdu řešila - tenhle příspěvek je asi pátý v řadě, který je v podstatě o tomtéž.
JaninaH
12.8.2004 22:46:04
Monty, taky si myslím, že to bude čím dál lepší, a přeju ti to. Napříklat mě děti také "bavily" tím víc, čím byly starší, a teď, když jsou už velké a dá se s nimi intelektuálně (snad to tak můžu napsat :-))) debatovat, mě baví úplně nejvíc. (Problém je v tom, že já zase už nebavím je, ale to je téma do jiné diskuse...)
J.
Marťa11
12.8.2004 22:14:52
Ahoj Monty, líbil se mi příspěvek Sosana, musím s ním souhlasit...
M.
12.8.2004 21:47:22
Manžel o tom ví... chystal se taky, že sem něco napíše. :o)
Co na to říká - celkem nic zvláštního, on že je spokojenej, že se přece nemusí doma přetvařovat a může být takový jaký je, a že to líčím moc dramaticky. :o)

K tomu zbytku - Milada to napsala přesně. Vdávat jsem se musela, protože jsem byla čerstvě rozvedená s prvním manželem, se kterým jsem sice už delší dobu nežila, ale právně jsme se rozvedli až v červnu 2002, kdy jsem už byla těhotná. Kdybych se nevdala, dodnes by nebylo vyřešené otcovství, protože ex manžel je alkoholik a jako takový krajně nespolehlivý. Pochybuju, že by někam chodil nebo podával nějaké žaloby.

Rozvádět se nebo rozcházet nechci, nevím, k čemu by mi to bylo dobré. Kromě toho mám manžela ráda. :o) Nehádáme se, nepereme, nemáme "tichou domácnost" a syn vyrůstá ve velmi pohodovém prostředí. U nás doma není "dusno". Jenom máme prostě každý jiné životní preference a možná i představy o vztahu. To ale neznamená, že bychom automaticky museli být nějak defektní rodiče. Vzít dítěti tátu jen proto, že se mnou nechce chodit do kina nebo jinam mi přijde trochu extrém. Navíc manžel se mu teď už jakž takž věnuje, čím je starší, tím je to lepší... ne že by to bylo ideální, ale lepší to je. :o)
12.8.2004 21:46:59
rodina.cz jsou stranky pro rodinu, ne vylucne pro zeny. A rodina se sklada z tatky, mamky, a deti. Tak proc sem chodi tam malo muzu? Chapu ze nebudou diskutovat na tema curani, kakani, slintani apod., ale je tu spousta jinych, zajimavych temat k diskusi. Napr. mezilidske vztahy a partnerstvi.
Voziba
  • 
12.8.2004 18:31:29
Monty,
dáváš ty články číst i tvému muži? Nebo sděluješ mu tyto své názory? A co na to říká??? Zajímal by mne pohled nebo reakce z druhé strany :-)
[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 246 [Dalších 136 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.