Vranimůra s Lištičkou |
16.8.2004 14:38:21
Ivule, u nás není problém s půjčováním auta, když ho manžel nepotřebuje. Ale bohužel je služební, takže vždy musím počkat, až se vrátí z práce.
|
• |
16.8.2004 14:33:09
Upřimně řečeno,je mi z toho článku tak trochu na nic. Je mi moc líto,jak jste dopadli. Fakt to nechápu. Tolik dětí potřebuje nové rodiče a naše sociální pracovníci jim to nedopřejí. Přitom nejdůležitejší,že všeho je to,že je budete mít rádi a že je s láskou vychováte. Je to opravdu hrozná birokracie.
držím palce,aby to nakonec dobře dopadlo. Alča |
Jana |
16.8.2004 14:30:27
SYlvie :o))))))))))))))))))
Taky nabadam, vetsinou lobbuju pro mlade muze sympatickeho zevnejsku ;o) Prsate osmnactky az ctyricitky totiz cihaji vsude :o))))) J. |
16.8.2004 14:26:33
Když teda jedeme s manželem v autě, nabádám ho, aby zastavil stopujícím babičkám (co kdyby náhodou za další začátkou stopovala prsatá osmnáctka ;o) )
S. |
• |
16.8.2004 14:20:28
Já teda zase moc nechápu, proč vás neschválili, protože mi přijde, že i když máte třeba kočovnější život a nežijete tak "standartně" jako většina lidí se dvěma dětma, tak dvě děti máte, zvládáte, zatím se nerozvádíte, máte se rádi a dítěti by u vás bylo rozhodně líp než někde v kojeňáku nebo děcáku. A docela chápu, že se ti moc do třetího těhotenství se dvěma dětma nechce, je to přece jenom zátěž. Mně přijdou nároky na adoptivní rodiče děsný. Známý taky neschválili a jako hlavní důvod byl, že nezvládají udržet doma pořádek a ona byla, myslím, taky nějaká nestabilní. Je to už pár let, zatím jejich děti v pohodě prospívají, myslím si, že mnohdy líp než v nějakých sterilně čistých rodinách a ona sice nestabilně mění zaměstnání, ale přesto mají s manželem hezký vztah a jeho plat je uživí. Někdy to fakt nechápu. Tihle známí to teda vzdali a zůstali u dvou vlastních dětí. Ať se pak nikdo nediví, že jsou přeplněný dětský domovy, když ty děti nechtějí nikomu dát.
My s manželem taky zvažujeme adopci, ale po tom co čtu a slyším, mám takový pocit, že by nás taky zamítli. Přijdu si taky taková nestabilní a mám určitě divný zájmy a bordel v bytě. No ještě to zvažujeme, možná učiníme pokus :-) |
16.8.2004 14:17:34
Monty, já když jedu autem, tak zastavuju i stopujícím babičkám :-)
|
16.8.2004 14:05:45
Sosane
Vyrovnávám se s tím velmi snadno podle hesla je lepší udělat aspoň něco, nežli vůbec nic. Ad další děti: nevím, jestli bychom se za dva roky případně pokusili o bioděti. Neni to ani kvůli cestování ani kvůli kariéře. Prostě to jen nemůžu takhle dopředu říct. Někde jsem tu psala, že se těším na bezproblémový život se čtyřma dětma? Napsala jsem už v článku, že pro nás není problém, v případě, že by to nevyhovovalo dítěti / dětem, životní styl změnit. Myslím si, že jsme oba poměrně dost flexibilní. Když se někdo ve svém volném čase vzdělává, ještě to neznamená, že je kariérista. Manžel nikdy neodjel na plánovanou cestu, pokud jsem se na to necítila a v případě, že někde byl a já jsem po jeho odjezdu potřebovala pomoc (např. jsem dostala zánět prsu a měla horečky), buď přijela babička a nebo se manžel vrátil domů. (Podle situace.) Stejně ale manžela nevídám jen o víkendech - to nevím, kdes vzal (Já to určitě nenapsala, protože má volnou pracovní dobu a pracovní dny versus víkendy pro něj nehrají roli). Každému z nás hrozí situace, kdy by musel zůstat s dítětem roky doma. Adopce neadopce. Většina matek je schopná to pro děti udělat a dost možná, že většina z nich kvůli tomu ztratí manžela. Taky adopce neadopce. Nedokážu si představit, že by nás manželovi rodiče chtěli vyhodit. Nicméně i já mám rodiče, kteří žijí sami v obrovském rodinném domě se zahradou a vždycky si přáli, abychom já nebo sestra žily u nich, což se jim nepoštěstilo. To už je ale vážně mluvení z cesty, protože i situace, kdy bychom měli bydlet v současném domě s tchánovci, je krajní a nepravděpodobné řešení. Zatím máme na dům našetřeno přes polovinu a ještě k tomu čistě náhodou přibydou nějaké nečekané peníze po prababičce. Kolik mají našetřeno oni na svůj nevím, jen vím, že by rádi zůstali tam kde bydlí dnes. |
16.8.2004 14:05:38
no třeba by pak manžílek rád uvolnil autíčko :)
|
Dita |
• |
16.8.2004 13:47:26
Myslím, že máš pravdu a že tak nějak to asi viděl i psycholog, včetně té marihuany.
|
Jana |
16.8.2004 13:31:38
Monty, kdyby sis ve svem babickovskem veku vzala slusivou jupku, kapsar, Stanika a kolovratek do nuse, jeste by ti nekdo zastavil, starobo jedna stara.
Pokud se nepletu, jsem o nejaky ten rocek starsi a nepochybuju, ze by mi zastavili ;o) (nusi mam totiz cistou) Se porad nepodcenuj. J. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.