kuk |
• |
24.8.2004 12:57:59
A co ho prevest do jine skoly. Nemyslim si, ze by to bylo v tomhle roce lepsi, nevlozi-li se do toho nejak citlive ucitel, jinak to muze necitlivym zasahem jeste zhorsit.
|
Olina |
• |
24.8.2004 12:47:14
hele, Lenko Nová, tři dospívající dcery, právě jsem si přečetla tvoje příspěvky do různých diskusí a napadla mě jedna věc. Že tebe zmlátili na vojně?
|
Monika,2 kluci |
• |
24.8.2004 12:45:51
To snad nemyslíte vážně,že před šikanou budeme zavírat oči. Až bude někdo zmlácený do krve, to už je pozdě. Mému synovi je 10 let,je to pěkný kluk,spíše křehký,dost citlivý, já si někdy říkám, že měl být holkou. Letos v 5. třídě ho začali spolužáci psychicky šikanovat. Nikdo se s ním nebavil,říkali mu, že vypadá hrozně, chodí hrozně oblíkaný (samozřejmě,že chodí pěkně),když byl nemocný, nikdo mu nedal opsat sešity,občas padla i ta rána, pak se mu ztratila i bunda atd. Syn byl psychicky na dně, neboť je velmi kamarádský a najednou si neměl s kým hrát a promluvit. Ke konci roku se to ve škole nějak srovnalo,ale už teď se obávám nového školního roku. Tak buďte ráda, že se vašim dětem nic takového nedělo.
|
Olina |
• |
24.8.2004 12:43:17
Zažila jsem před 20 lety šikanu ve škole nesčetněkrát na vlastní kůži a i když mi krev nikdy netekla, trvalo mi dlouho, než jsem se s tím vyrovnala. A kdo jsi? Lenka Nová, tři dospívající dcery je příklad jména neregistrovaného uživatele.
Přístup lidí jako jsi ty dovoluje týrat slabší. Třeba tě to taky jednou potká. |
kuk |
• |
24.8.2004 12:38:04
No prave, to co drive byla "vysada" vojny, se ted bohuzel deje na beznych zakladnich skolach a deticky se rozhodne pred svymi "starsimi kolegy" nenechaji zahanbit. A tech pripadu neni malo. Proto si myslim, že bylo dobre tento clanek zverejnit, ted v dobe pred zacatkem skoly.
|
Lenka Nová, tři dospívající dcery |
• |
24.8.2004 12:01:18
Šikana vě škole je něco tak nicotného, že se tím myslím nemá cenu zybývat, děti se pošťuchovaly odjakživa. Slovem šikana lze nazvat až například mlácení do krve na vojně a podobně. Pojďme řešit něco užitečného...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.