poute |
• |
8.6.2006 8:06:47
Máš zhubnou ty hovodo tlustý!!!
|
• |
24.4.2006 14:48:50
Je to šikana a myslím že by se měla řešit ještě víc než jen počkat si na ty dva!!Pro vás to tak hrozný asi není ale chudák kluk bude mít až dokonce života šrámy na duši které se nezahojí!!Dodejte mu sebejistotu a sebekritiku mu hodte zahlavu!Kupte mu moder oblecení a s chutí at se do nich pustí!!!
|
• |
24.4.2006 14:42:38
Zdravim,
osobně si myslim, že ten kdo bud" psychyckou nebo fyzickou šikanu nikdy nezažil, nemá právo vysvětlovat jaké to je a jak se proti ní bránit!!!Já jsem osobně zažila psychyckou šikanu a bylo to to nejhorší co mě zatím v životě potkalo!Smály se že jsem tlustá, že jsem nemocná s ledvinami a že mám no prostě špičatá prsa.Bylo to v 7 třídě a a já jsem tip kterej nekomu tu hubu dokaže rozbít.Jenomže vždycky když už už jsem se chystala nekomu zlomit nos neo tak něco , začaly se hoky okamžitě řechtat i ty co si hrájí na nej kámošky a pak se mě ani nezastanou...Byla to hrůza nejde to takhle popsat do pár řádku to by bylo na hodiny a hodiny!Dneska v 9 třídě jsem hubená a všechny důvody proč se mi předtim smály jsou pryč ale stějně dodnes cítím jak se na mě koukají, pomlouvají a smějí se mi.Šikana zůstane v dotyčném navždy a nikdy se ty rány nezahojí at to jsou šrámy na tváři nebo mokra hlava ze záchodu to proste pryc nepujde nikdy!!A nejhorší jsou ty duševní které ve vás přebívají a berou vám iluze, sebejistotu a obranu proti něčemu takovému!Nevím možná že to někdo pochopí ale někdo si řekne je to hloupá husa která byla tlustá , a takovému člověku bych přála šikanu tak hroznou jakou sem jí zažila já nebo jí zažívají nekteří dodnes a dodnes proti tomu nikdo nic nedělá aby se to nědělo!! Ale nadruhou stranu jsem ráda že mě šikanovaly - uvědomila jsem si své chyby a myslím že to že jsem to nikomu neřekla půl roku byla jedna z těch největších v mém životě.Ještě ted si uvědomuji že být šikanován a šikanovat není legrace a měla by si ihned po prvních náznacích začít řešit!!! Poslechněte a ty tzv. bažanty a slabší nechat napokoji ale spíš je chránit protože to potřebují.potřebují se o někoho opřít a to pořádně!! Vaše Šárka |
žák |
• |
11.2.2006 16:15:13
hloupá kráva
|
Lída |
• |
11.2.2006 15:45:46
A zažila jste šikanu na vlastní kůži, madam? Jste - li masochistka, vřele doporučuji. Buďte si jista, že jestli je Vaším cílem naprostá ztráta sebeúcty, budete úplně spokojena! |
• |
9.11.2005 16:17:53
Já jsem moc tlustý a pořád na to něco má,potom jedna holka kresli do deníku vagínu a penis a jednou mě dala na lavici papír s extrementy anic naní neměla.Že prí to nezvládne ale já to taky nezvládnu a pořád mě bil kluk že sem měl podlitiny na žebrách anic mu nedala a já když to oplatím dostanu poznámku a dnes sem se bránil dostal sem jí já toje šikana(už to trvá 3roky)!!!
|
30.10.2005 23:07:49
Mám 12ti letého syna a s šikanou ve škole jsme se již také setkali.Jestli to tedy šikana je.Loni byl šikanovaný dvěma spolužáky.Posměšky kvůli pihám,narážky na nemoderní oblečení,naustálé pošťuchování a slovní napadání.Vyřešili jsme to tak,že jsme si na ty dva dokonalé spolužáky počkali a vyčinili jim,že odcházeli s pláčem.Samozřejmě jen slovně.
Letos si mě pozvala učitelka do školy s velkým kraválem,že můj syn ještě s těmi dvěma co v tom byli loni,ušpinil spolužačce kalhoty tím,že jí kopnul a také jí sprostě nadával.Samozřejmě toto neschvaluji.Syn si mi postěžoval,že mu ta dívka neustále nadávala a když se bránil taky slovně,tak žalovala učitelce,která nebrala zřetel na to,že by viníkem mohla být dívka.Ty dva druzí spolužáci tuto dívku opravdu napadali tak, jako napadají všechny ostatní děti.Jsou to třídní lotři už od 1.třídy,ale stačí udělat bu bu bu a taky dají pokoj,ale abych se vrátila k synovi.Byla jsem pozvána do té školy ještě s maminkami těch dvou lotrů,kde na nás tatínek té dívenky vychrlil spoustu urážek na téma "jaký jsou rodiče,takový jsou děti".Mluvil velmi nevybíravě a nepustil nikoho ke slovu.Diskuse byla uzavřena tím,mě i oběma dalším maminkám rozdala "třídní důtky" našich synů, aniž by se zabývala tím,jestli situaci ohodnotila správně,jelikož je měla předem připravené a předepsané.Můj názor je ten,že ten otec seřval učitelku do telefonu,když si stěžoval na ten problém a ona mu chtěla udělat radost a zachránit sebe.Syn nikdy předtím problémy s tím,že by někomu ubližoval neměl.Samozřejmě se taky semtam popere,pohádá nebo tak.Stejně jako ostatní.Myslím,že by učitelé měli taky hodnotit "šikanovaného".Zrovna dívenka,s kterou jsme měli tu čest je velmi rozmazlená,urážlivá a až moc sebevědomá.Tím bych nechtěla zlehčovat tuto situaci a proto se ptám:"Jak to vidíte vy,je to šikana nabo klukovina či "holkovina"?Budu moc ráda,když mi někdo odpoví. |
• |
30.6.2005 18:16:34
Zapojte se jako členi do této konference. www.pandora.cz/www/sikana Nevite-li jak, napiste mail na konference.ss@centrum.cz predevsim se svym ci mailem toho, kdo by rad byl clenem konference. Předseda KŠŠ |
Jana, 2kluci |
• |
12.3.2005 14:29:52
Nebudu popisovat detaily, ale když můj devítiletý syn brečel, že nechce do školy, chodil domodřinovaný a spolužáci mu sprostě nadávali, chtěla jsem toto řešit s ředitelkou školy a závěr našeho sezení byl, že mé děti musí být tvrdší a naučit se bránit. Jsou teď na jiné škole a nechodí se tam bránit, ale učit se a normálně se bavit s ostatními. A mimochodem, iniciátora šikany jsem také zvala k nám domů a výsledek byl takový, že jeden den byl u nás a druhý den syna zmlátil.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.