27.8.2004 21:11:12
KAŽDÁ práce vyžaduje alespoň nějaký čas. Vyjmenovala jsem nějaké možnosti, určitě jich bude víc. Co si tedy myslíte, že by byla ideální práce pro matku na MD? Zadarmo vám nikdo peníze nedá, pouze stát těch 3.500,-. Myslela jsem, že přivýdělek se týká lidí, kterým je dobrá každá koruna. Třeba i tisícovka měsíčně. Fakt netuším, co byste tak chtěly na MD dělat, aby to nevyžadovalo ani čas, ani hlídání a hodilo vám to dvacet litrů čistá ruka. Je mi jasné, že jsou regiony, kde to půjde hůř a jiné, kde to bude snazší, ale bez obětování aspoň něčeho to nepůjde nikde.
|
27.8.2004 21:04:39
"Normalni kvalifikaci" jsem myslela neco, co neni vysoce specializovane nebo extremne dobre cenene na trhu prace, ale prave beznou vysokou skolu nebo treba i odbornou stredni.
Ale podle toho, co pises, ze si hlidani nemuzes dovolit, je to u vas zhruba podobne, jako v Cechach. Ten prispevek, na ktery jsem reagovala, se zrejme tykal nejake jine zeme. |
Jasněnka |
• |
27.8.2004 20:12:23
Ano, znám pár z Prahy, mají restauraci a malou dceru. Od jejího narození pracují oba střídavě, každý den je v práci jeden z nich. Ten druhý pak má veškeré povinnosti doma, včetně vaření a úklidu, takže "mužské" a "ženské" role prakticky neexistují. Chce to chlapa, který je ochoten tohle akceptovat, kterého žena nemusí prosit, aby JÍ vynesl to smetí, aby JÍ vyndal prádlo z pračky. U páru, o kterém píšu, je tohle normální. Tatínek dělá všechno jako maminka, když je doma, včetně dohlížení nad staršími potomky (dělání úkolů a pod.). Považuji to za ideál.
|
sally |
27.8.2004 19:52:34
Nežiju v západní Evropě, nýbrž v Kalifornii. Muž nás dokáže zabezpečit - ale taky je to proto, že jsme s dítětem čekali, až na něj budou podmínky - především bydlení. Nicméně, že bychom si mohli nějak vyskakovat, to ani náhodou. Automaticky zavolá paní na hlídání - haha... Pokud bych chtěla chodit do práce, tak za hlídání dítěte dáme v podstatě všechno to, co vydělám (a to i v případě, že by dítě šlo do "day care" - a day care je odkládárna dětí - žádná školka s programem a teplými obědy a zástěrkami na hraní. Pokud bych chtěla fakt "paní na hlídání" tak se nedoplatím). Ale žijeme a to docela slušně - tím myslím, že nemusím moc přemýšlet, zda si můžu dovolit koupit mimču nové bodyčko, když ze všech vyrostl.
Auto - u nás nutnost - bez něj se nedostanu ani na nákup, ani na poštu, o doktorovi ani nemluvě. Takže jezdím s mimčem denně. Všude. Vyhrazená parkovací místa pro matky s dětmi jsem nikde neviděla. Herny u doktorů - ano, jsou... ale prcka do nich nepouštím - nevím, jak nemocné byly ty děti, co si tam hrály před ním- a protože Tom je ve fázi, kdy všechno strká do pusy a olizuje - děkuju pěkně. Ovšem obrovská výhoda - všichni děti milují. Kamkoliv jdu, lidi se na nás usmívají. Pokladní (muži, ženy, studenti na brigádě, důchodci) vždycky na Toma promluví, zamávají, mrknou, zasmějí se. U zubaře jsem při braní otisků na korunku kojila - to když už sestřička nevěděla, jak moje miminko utišit. (mimochodem - zákon upravuje, že žena SMÍ kojit kdekoliv, kam má ona a dítě legálně přístup - tj. všechna veřejná místa atd.) Restaurace jsou nekuřácké a mají pro děti vysoké židličky. Personál s úsměvem vyprovází rodinu, jejíž potomek vyrobil na koberci podestýlku. V podstatě nemáme problém chodit všude s mimčem. Na nákup, k doktorovi (i když pokud se jedná o návštěvu mezi nemocnými lidmi, tak se doma střídáme, mimi tam nenosím), do restaurace, do tělocvičny... Musím říct, že na návštěvu ČR jsem pod vlivem článků a komentářů tady na Rodině vůbec netěšila, ale nakonec jsem byla příjemně překvapená. V Brně jsme se pohybovali s kočárkem v pohodě - zámková dlažba na chodnících, většinou upravené sjezdy na přechodech, vstup do obchodů - to vše v pohodě. S mimčem jsme navšítvili i několik hradů a zámků - a taky bez problémů. Restaurace - vybírali jsme si ty se zahrádkou. Milým překvapením byl obyčejně vypadající hotel Sýkora na Křivoklátě - když jsme se dožadovali zahrádky, pravil majitel, že nás tam rád pustí, pokud si teda v té zimě nechceme raději sednout v jejich nekuřácké jídelně (mimochodem - jednoduchá, ale výborně upravená jídla za lidové ceny). Jo - a ještě něco - nekuřácká jídelna byla narvaná k prasknutí mezitím, co kuřácký výčep zel prázdnotou - a pak že by se v ČR nekuřácký podnik neuživil... Praha ovšem byla horší oříšek - kočičí hlavy, vysoké obrubníky, schody... |
27.8.2004 18:36:48
A to já bych viděla problém ještě jinde... Výroba svíček a spol, nejenže je zanedbatelným výdělkem, ale ani neřeší tu zmiňovanou izolaci. Webový stránky jsem já neodborník dělala pro MC, které si nemůže dovolit někoho zaplatit (až dodatečně vymysleli, že budeme mít vstup zdarma) a totéž platí pro několik spoluprací na zvýšení informovanosti o alterškolách, což jsem dělala prostě proto, že to považuju za užitečný (a jednou jsem teda dostala i 4 tisíce - to bylo loni v listopadu, takže jsem to ani nepřiznala, protože to nešlo vyplácet postupně, tudíž bych v tý době přišla o mateřskou). Noční uklízení za odreagování nepovažuju - uklízet můžu doma do alelujá a navíc jsem si toho dojíždění kvůli jedný až dvěma hodinám na druhej konec města užila na vejšce - za těch pár korun to skoro nestálo ani tehdy, a to jsem neplatila navíc hromadnou dopravu;,
|
• |
27.8.2004 17:55:38
Já vidím u výše zmíněných "přivýdělných" činností problém hlavně jinde.
V první chvíli sem mě, jako grafičky, totiž trochu dotklo, že práce, která vás dokáže duševně zcela vycucnout a zaměstnat na 20 hodin denně, je uváděna jako něco podobného, jako domácký výroba svíček. Zrovna tak korektury, překlady, atd. Pokud za to má být člověk slušně honorován, musí to dělat na slušné úrovni, to znamená mít podmínky, kvalifikaci i jistou nutnou míru schopností. O tvorbě webů také nemluvím, není nic strašnějšího, než weby vytvořené ve Frontpage za 2 tisíce nějakým či nějakou BFU. Když dělám neco, co neumím, sama svou práci devalvuju a těžko obhájím své profesní schopnosti. Imho nejde o to, aby ze sebe ženské na mateřské udělaly idioty a je rozdíl, jestli pro časopisy píše redaktorka, které sice vypadla z redakce, ale profesi a praxi má, nebo se o to pokouší někdo, kdo byl "dobrý ve slohu" na základní škole. Znám spoustu žen, které přerušily svou práci jen na dobu nezbytně nutnou (cca 4 týdny), ale o těch se zas nedá říct, že si přivydělávají, prostě třeba jen nepřijmou opravdu šibeniční zakázky, ale neexistuje, aby nevzaly telefon, nebo prošvihly termín. Prostě, vydělávat s dítětem určitě jde, ale nesmíte ani pro sebe připustit,že si "změkčíte normu", protože zákazníci jsou ochotni přijmout mailové korektury, nebo podobně, ale ne to, že vaše práce nebude kvalitní. Takovou úlevu prostě člověku nikdo neposkytne, a to ani z titulu toho, že původcem nekvalitní práce je čerstvá matka. |
Pavla, dve deti |
• |
27.8.2004 16:53:44
Ziji uz nekolik let v Nemecku (na vsi nedaleko velkomesta), narodily se mi tu dve deti a musim potvrdit, ze v mem okoli je to oravdu tak, ze skoro vsechny me zname s mensimy detmi maji k dispozici sve vlastni auto, parkovaci mista vyhrazena pro matky s detmi jsou temer vsude, nakupni voziky se sedatky i pro ty nejmensi take.
Samozrejme se nikdo nepozastavi nad tim, kdyz maminka vejde do obchodu s kocarkem u uklada si nakupovane zbozi do kosiku pod kocarkem (tak jsem to delala bezne - nelze tlacit pred sebou kocar s miminkem a zaroven nakupni vozik). Materska dovolena je tu od doby 6 tydnu pred porodem a 8 tydnu po porodu a to za plneho cisteho platu (cast je hrazena zdravotni pojistovnou a zbytek doplaci zamestnavatel). Rodicovske dovolene je mozno vyuzit tri roky - tedy do tretich narozenin ditete s narokem na navrat do dosavadniho zamestnani. Nastup a delka rodicovske dovolene se musi zamestnavateli nahlasit predem. Do pulroku ditete dostava vetsina matek rodicovsky prispevek od statu v nejvyssi mozne castce, potom dale az do dvou a pul roku ditete take ale popripade prozentualne kraceny podle prijmu rodiny. Problem je ten posledni pulrok do tretich narozenin ditete. Jesle tu moc nefunguji a narok na misto ve skolce je az od tri let. Dale jsou jeste detske pridavky od narozeni ditete az do 18. narozenin, potom rozhoduje i vydelek dospeleho ditete jestli zustava jeste narok az do 27. narozenin (ucnak, vojna, studium atd.) Problematicke je ale to, ze po tech trech letech rodicovske dovolene to dosavadni pracovni misto musite nastoupit v byvalem rozsahu -> to jest vetsinou na plny uvazek (po prvnim diteti urcite), coz vetsina maminek nechce a ani nedela. Takze kdyz pozadujete zkrazenou pracovni dobu tak to znamena novy pracovni pomer a na ten vam uz byvaly zamestnavatel pristoupit nemusi. Podle vlastnich zkusenosti a i z meho okoli se v mnoha pripadech maminka i zamestavatel na zkracene pracovni dobe dohodnou. Jsem moc rada, ze jsem mohla techto vyhod vyuzit a zustat s kazdym mym ditete plne tri roky na rodicovske dovolene a plne se jim venovat. Momentalne pracuji na polovicni pracovni uvazek a jsem spokojena - nastup po tech sesti letech doma byl sice tezky ale kdyz se organizace kolem deti a domacnosti atd. zabehla tak to od te doby funguje vetsinou bez problemu. Omlouvam se za delku prispevku a pripadne gramaticke chyby. |
Sosan |
• |
27.8.2004 16:44:02
V počítačové hře The Sims je vidět, že když si tam Simáci pořídí dítě a mají oba zaměstnání, začnou chodit do práce střídavě obden. Bylo by to myslím optimální řešení. Víte někdo, jestli to tak v některých zemích je možné a jestli se to opravdu tak dělá?
|
Lucka + Martínek 3r. |
• |
27.8.2004 16:40:07
Lízo, Ne Lído, omlouvám se
|
Lucka + Martínek 3r. |
• |
27.8.2004 16:39:17
Lído,
a nebojíš se toho cizího chlapa, co doma běhá ve slipech? Jestli to nebude ten.....no ten ...jo manžel! Já teda na manžela taky nekoukám, jako na svatý obrázek, sem tam ho vidět a možná i něco lepšího, to není k zahození.Já kancly po nocích a víkendech neuklízím, s manželem se vídáme tak od šesti do dejme tomu jedné , potom 20 min ráno a víkendy. Jestli bychom se měli vídat, jenom, když si doma podáváme dveře, hm.... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.